Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Eshte Hera E Pare Qe Kadare Pozicionohet Hapur !

Ndoshta I Ka Ardhur Ne Maje Te Hundes ! Ndoshta E Konsideron Berishen Tashme Nje Kale Te Ngordhur !

Megjithate Shkrimi Mbetet Shume I Goditur Dhe Berishes Dhe Antishtetareve Te Tij Jua Jep Flakurimen Mu Ne Fytyre !

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    nuk kam ndonej konsiderat per kadaren si politikan e si njeri ( qe kur tha per ata qe hyn ne ambasade ..qe jan jashteqitja e koombit).....si shkrimtar e vleresoj

si gjithmone flet percart

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kadare eshte dashte qe te jete me i kuptueshem per popullin,sepse asgje nuk morrem vesh,duhet ta kete denuar njeren pal ose te dyat ai vetem ne menyr filozofike ka then diqka per te mos then asgje!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Kadare , po e tregon perdite e me teper se nuk ja ndjen per Shqiperine dhe shqiptaret.
    As qe ja ka ndjere ndonjehere atij.
    Ka perdorur historine e ketij populli te lashte per te arritur tek suksesi i tij dhe kaq.
    Asnjehere nuk kam patur respekt per te si person.
    Si shkrimtar i heq kapelen.
    Te iki , te pirdhet se nuk ka njeri nevoje per te.
    Mos ia pafshim syte.

Por neve te keqen nuk e kemi nga Kadareja, Problemi yne eshte se pas kaq sakrificave qe beme keto 5 vjet per heqjen e vizave, del nje mu.t mu.ti qe nuk ka nevoje per vizat dhe nuk ia ndjen per asnje tjeter vec by.thes se tij dhe kerkon ti vere shkelmin tere perpjekjeve te qeverise dhe sakrificave te popullit, per 5 vjet rresht, vetem pse do te shpetoje lekuren e tij.
    Kaq te verber jemi sa nuk arrijme ta shohim kete?
    Kaq shume na intereson ky shke.rdhate sa te sakrifikojme vizat dhe te ardhmen tone Europiane?
    Zgjohuni o njerez dhe tregoini vendin ketij pisi, por jo me dhune , por me VOTE.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    390
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kadare shkruan shume, por thote pak ose aspak. Eshte bere per te ardhur keq ne fakt, pasi ka arritur ne ate pike, qe askush nuk e kupton ate qe ka per te thene. Uroj qe ai vete ta kete te qarte se cfare ka dashur te shprehi me lart.

Zbrit nga rete Ismail, e sigurohu qe kembet te kane zene toke, para se te shkruash perseri.

Albo

Me kete reagim tregon se ti je zhytur thelle ne re bashk me kete te preferuarin tend brarin, prandaj behu i arsyeshme dhe mos reago ne kete menyre qe te tregohesh kinse je i atij nveli qe ti tregosh Kadares se duhet te zbrese nga rete. Ne vend se te jesh neutral dhe i paaneshm, ti vehesh ketu ne pozita qesharake dhe bene klasifikime ne tema sipas qefit tend.

Per mendimin tim reagimi i Kadares eshte shume i matur, sepse lehte shte te krijosh armiqesi dhe nxitesh lufte vellavrasese.

E din Kadare shume mire se si duhet te reagoj, se po te ishte i mendimit tend dhe ketij brarit sonte do behej lufte qytetare.

Besoj qe u binde se ti je shume larg realitetit e jo ai.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Premtor Lexo Postimin
    Me kete reagim tregon se ti je zhytur thelle ne re bashk me kete te preferuarin tend brarin, prandaj behu i arsyeshme dhe mos reago ne kete menyre qe te tregohesh kinse je i atij nveli qe ti tregosh Kadares se duhet te zbrese nga rete. Ne vend se te jesh neutral dhe i paaneshm, ti vehesh ketu ne pozita qesharake dhe bene klasifikime ne tema sipas qefit tend.

Per mendimin tim reagimi i Kadares eshte shume i matur, sepse lehte shte te krijosh armiqesi dhe nxitesh lufte vellavrasese.

E din Kadare shume mire se si duhet te reagoj, se po te ishte i mendimit tend dhe ketij brarit sonte do behej lufte qytetare.

Besoj qe u binde se ti je shume larg realitetit e jo ai.
    Kush ja kerkoi mendimin Kadarese?
    Ta mbaje per vete se sna hyn ne pune teorinat e tij.
    Ketu luhet me koken e njerezve .
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    .......Ngjarjet e 21 Janarit mbase mund te jene edhe frymezimi i nje vepre per Kadarene,por per shqiptaret nuk duhet shume filozofi dhe nje gjykim shume neutral,kur digjet shtepija nuk ka shume kohe per mesime dhe ligjerata,vetem shuerja e zjarrit ndihmon!
    Ne nje pasqyre qe e pa e gjithe bota ,dhe besoj se e ka pare edhe Kadare ( ne television), shihej qarte se kishte tre aktore ne kete drame tragjike shqiptare:

1.ata qe iu versulen themelit te shtetit dhe me dhune dhe zjarr deshen te shkatrrojne dhe djegin demokracine shqiptare,duke permbysur pushtetin legjitim te zgjedhur ne menyre demokratike.
    2.Pushteti demokratik i zgjedhur nga shumica e elektoratit shqiptar,qe mbronte institucionet e shtetit dhe rendin demokratik shqiptar
    3. Qytetaret e Tiranes qe edhe pse gjithe kjo skene zhvillohej ne qytetin e tyre ,i qendruan besnik qytetrimit ,nuk perkrahen dhunen, me mospjesmarrjen ne dhune treguan vlerat e tyre si njerez dhe si shqiptar ,treguan pjekuri dhe shpirt demokrat.,ruejten qytetin dhe jeterat shqiptare.

Ne kete drame tragjike shqiptare me tre aktore te 21 Janarit, Kadare mbetet nje spektator neutral,nje gjykues i vonshem ,mbase edhe perfitues i nje motivi per nje veper tjeter...suksese!

me nderime,
    bili99

Shum e drejt kjo te lumt billi99.

Vetem desha te shtoje edhe nje gje se edhe ky Kadare nuk nuk mund të vazhdojë të ketë dy pamje keshtu qe perfundimishte duhet te zgjedhe njeren ose pro nje shqiperie demokratike e shtet Ligjore ose por Revolucioneve e Anarkise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    ......Ngjarjet e 21 Janarit mbase mund te jene edhe frymezimi i nje vepre per Kadarene,por per shqiptaret nuk duhet shume filozofi dhe nje gjykim shume neutral,kur digjet shtepija nuk ka shume kohe per mesime dhe ligjerata,vetem shuerja e zjarrit ndihmon!
    Ne nje pasqyre qe e pa e gjithe bota ,dhe besoj se e ka pare edhe Kadare ( ne television), shihej qarte se kishte tre aktore ne kete drame tragjike shqiptare:

1.ata qe iu versulen themelit te shtetit dhe me dhune dhe zjarr deshen te shkatrrojne dhe djegin demokracine shqiptare,duke permbysur pushtetin legjitim te zgjedhur ne menyre demokratike.
    2.Pushteti demokratik i zgjedhur nga shumica e elektoratit shqiptar,qe mbronte institucionet e shtetit dhe rendin demokratik shqiptar
    3. Qytetaret e Tiranes qe edhe pse gjithe kjo skene zhvillohej ne qytetin e tyre ,i qendruan besnik qytetrimit ,nuk perkrahen dhunen, me mospjesmarrjen ne dhune treguan vlerat e tyre si njerez dhe si shqiptar ,treguan pjekuri dhe shpirt demokrat.,ruejten qytetin dhe jeterat shqiptare.

Ne kete drame tragjike shqiptare me tre aktore te 21 Janarit, Kadare mbetet nje spektator neutral,nje gjykues i vonshem ,mbase edhe perfitues i nje motivi per nje veper tjeter...suksese!

me nderime,
    bili99
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Ndaj te njejtin opinion me ju. Respekte!
    Jo mer jo, te njejtin mendim ?? Po pse e mundon tastieren o e Uruar - e dime te gjithe qe te njejtin mendim ndan.
    Me vjen shume keq qe si Ti ashtu edhe ata eproret e Tu, e hidhni ndonje shkrim dhe pastaj fshiheni pas Vellezerve Kosovare qe duan te hedhin ne det cdo gje dhe kedo qe thote se "Saliu po e vret dhe rrenon dite per dite Shqiperine"
    Sa here vete ne Shqiperi Ti ?? Si te duket - te pelqen gjendja ? Mire vene punet ?
    Shkrimin e Kadarese e lexove nepermjet flamurit blu qe mban para syve apo direkt ?
    Ki kujdes, se si SuperExtraModeratore, nuk vleresohesh dot vetem nga besnikeria ndaj shefit dhe nga shpejtesia me te cilen fshin dhe censuron postimet por edhe nga kthjelltesia dhe intelektualizmi i mendimit ...

Mos e bastardoni Forumin - ju lutem te jini me dinjitoze.

Do dilni ndonje dite dhe do thoni se detin e Vlores e ka krijuar Sali Berisha - se ka ngjyre blu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Eshte Hera E Pare Qe Kadare Pozicionohet Hapur !

Ndoshta I Ka Ardhur Ne Maje Te Hundes ! Ndoshta E Konsideron Berishen Tashme Nje Kale Te Ngordhur !

Megjithate Shkrimi Mbetet Shume I Goditur Dhe Berishes Dhe Antishtetareve Te Tij Jua Jep Flakurimen Mu Ne Fytyre !
    ti i paske kuptuar te gjitha.
    ai thote ne shqiperi eshte gershetuar korrupsioni me etjen per pushtet ndersa ti thuaj se e konsideron berishen kal te ngordhur. i etur per pushtet eshte ai qe nuk e ka pushtetin, ndaj u vrane njerez per te mare pushtetin. pra u perdor vdekja -thote kadare,- per te mare pushtetin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    E kendova shkrimin e Ismajlit nga fillimi gjer ne fund dhe perseri nga fundi ne fillim. Eshte per te ardhur keq qe akoma ky njeri i dyzuar ska gjetur terenin e sigurt per me fol hapur or mik. Perse akoma ka frike ky djalosh 75 vjecar? Shqiperia jone e dhembshur nuk eshte ne Hene dhe atje ka nje klase politike qe perfaqesohet me emra konkrete dhe qe mbajne e duhet te mbajne pergjegjesine qe u takon si te mengjer e si te ç'mengjer. Prandaj qe kur flitet keshtu ne ere, fjalet si shpojne askujt dhe shpejt i mer era. Pastaj pse duhet nje shkrim terkuze "akademik" per gjera kaq konkrete. A thua se vdekja u cfaq papritur pikerisht ne daten 21 Janar te vitit 2011 te ketij shekulli?
    Ule menderen mbedhe
    O i nderuari Kadare
    Dhe fol pa frik or mik
    Se ska me Sigurim
    Ka vetem SHIK
    PS: sec kane ca mbiemra te cuditshem keta gjirokastritet...Kadare, Fico, Fino etj
    Gjynah mos paca, por me duket se Kalaja e Gjirokastres ka mbledhur ne shekuj oficer, ushtar, kadilere e zanatcinj nga te gjitha anet e Ballkanit...
    Ajde, piqemi ne 76 vjetor dhe urojme qe Kadareja ta festoje ketu ku balta eshte me e embel se mjalta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 03-02-2011 më 18:01
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •