Ne fakt votova per shtangist kembedrejtin,por ne fakt dua te MBESHTYJ gjithe G-LASEN Politike Shqiptare,po nuk e di a do kem me peshtyme.
Sali Berisha
Edi Rama
Dritan Prifti
Ilir Meta
Ne fakt votova per shtangist kembedrejtin,por ne fakt dua te MBESHTYJ gjithe G-LASEN Politike Shqiptare,po nuk e di a do kem me peshtyme.
Mosni mor vllezer mos hapni tema dhe sondazhe pa kurfar kuptimi,mos hargjoni rrym dhe energji kot . Ky nivel i ulet sondazhi ,apo edhe pergjigjet e nivelit te ulet tregon pastaj qarte se edhe politikanet nuk kan faj,pasi populli eshte i ulet . Jam per debate,jam per keshillime,kritika por jo te ketij lloj niveli ,ku neser do ti teket dikuj te hap sondazh kend to ta kishe ... mos tju jap tash ideja . Por kta moderator mos te rrin kot bile,qeshtjet e ndishme ti kontrollojn shum ma teper .
Kisha dėshirė t'i hidhsha qurret Spartak Ngjelės, apo s'jam si me grip.![]()
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Ua c'sondazh qe ke hapur mo numeror. Une do filloja me Salen, po aq e kam peshtymen, aty mbaroj. Jo se nuk dua te vazhdoj me te tjeret, po aq e kam. loooool
Ose te tjeret duhet me prit diten tjeter.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ca thu mi Fiesta,pse dhe niveli i pipellit nga sondazht varet?kete e nxori ndonje sondazh apo ja fute keshtu kot?
Po ca debati do ti mer daj,nuk e shef qe njerezit duan me tall ****** se boll po tallin bithen politikanet me popullin,dhe keta skan ku me tall B... se han ndonje plumb pastaj,po tallen ne internet.
Si thu ti do marresh pjese a jo??
..i marr gjerat seriozisht. Vetem diskutimin e Fiesta-s aprovova fuqimisht dhe doja qe t'i shkruaja dy fjale mbeshtetje.
..por doli qe te gjithe tallen dhe bejne gallate me politikanet ..dhe vetem une me "Fiesta-n" i marrim shume seriozisht..
..bashkohem edhe une me turmen ..ne kete rast..e kam te veshtire te fantazoj duke beshtyre ndonje ..por do ti drejtoja fuqishem gishtin tregues ne surrat dhe do t'i ulerija : Turp te kesh o maskara se e ke sakatosur prej 20-vitesh rresht, pa pushim kete popull ! Njeri i ndyre !
Nuk ju pyes jeni apo jo dakort me mua. Ky eshte mendimi im i palekundur.
Urime dhe pershendetje secilit nga ju.
Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.
Krijoni Kontakt