Jo per ashtu une u dashka te ha ushqim kinez hahaha. Se po get prej mishit tlopes i kam kilet e teperta(jo shume nja 5).
Cfare mendoni per modelet(manekinet)ne koherat moderne?
Jo per ashtu une u dashka te ha ushqim kinez hahaha. Se po get prej mishit tlopes i kam kilet e teperta(jo shume nja 5).
Cfare mendoni per modelet(manekinet)ne koherat moderne?
qka me vazhdu hahahahahaa,bravo te qofte,shaka se mir eshte kur ke oreks ne qfare do lloj ushqimi..
A po ju zere gjumi,spo di qka me pyet mee
naten e mir nga une.
Naten Nete dhe ju te tjeret se ika edhe une.
A do ta vazhdoni ju te pagjumte lojen?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
pooo, ke besen time maj burrneshe!
kujt ja ka qef te rrij me mua gjer ne oret e para te mengjesit? ne te gdhire do tju qeras me ndonje pace, s'do pendoheni.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Vec mos mthuj se kte e ke ngrene sot.Une ha te kinezet po jo nga specialitetet e tyne origjinalee ose me mire te them ha nga gjerat qe njihen si specialitete te evropes. mish lope ose zarzavate. i béjne shume mire. ama keto te tyret smund ti shoh me sy.
A mendoni se hargjojme shume kohe ne te ngrenet?
aha, po ke per tu ngrit shpejt vazhdo ti, une thashe mos kishte ndonje te pa pune (neser) si puna ime verdalle.
po varet sa kohe harxhon ti persh duke ngrene, nese koha qe ti harxhon duke ngrene eshte mesatarisht nomale je ne rregull, po nese nga do qe verdallisesh neper shpi je duke u pertypur dhe nje nga duart e ke te zene me ndonje pjate, then you're fucked!
te pelqen ta pish ndonjehere kafen midis ores shtate me tete te mengjesit ne fundjave? gje e lezetshme, verdalle qetesi dhe nderkohe qe stafi i lokalit eshte duke sistemuar karriget, dhe ajri duket si me i paster.
Without deviation from the norm, progress is not possible
kafen e mengjesit e bej vete ne shtepi dhe dal ne ballkon ta shijoj pasi jetoj ne nje zone te pandotur akoma
udhetoni neper qytete te tjera fundjavave?
Krijoni Kontakt