Sinqeriteti eshte pika kryesore per mirkuptim dhe respekt ndaj personit perball
hmm... nëse e kuptoj drejt pyetjen atëherë them se njeriu gënjen atëherë kur ndjehet i dobët përball atij që gënjen, ose atëherë kur përpiqet të gjej shortcut (rrugë të shkurtër) për një qëllim momental, e nëse shikohet në afatgjatë atëherë gënjeshtra kthehet boomerang (it will bite u in the a.ss). Pra, besoj se një njeri i cili së pari do të jetë në paqe me vetveten nuk duhet të pranojë në asnjë formë dhe për asnjë çmim të thotë një gënjeshtër, por, duhet ta thotë vetëm të vërtetën, e nëse nuk do ta shpalos një të vërtetë, atëherë s'ka pse e thotë. Kështu mendoj se duhet të veprojë ai që ka vetëbesim dhe që është me mendësi të pavarur dhe pse mund ta ketë trupin e robëruar. Unë këtë parim ndjek në jetën time, i zgjedh të vërtetat të cilat dua t'i shpalosi, dhe nuk them kurrë ndonjë gënjeshtër. Po, mund të të jap një drejtim të gabuar që ti të nxjerrësh konkluza të gabuara për ndonjë çështje të caktuar, në mënyrë të qëllimshme, por jo përmes gënjeshtrave, gjithmonë vetëm përmes të vërtetave.
Shume e vertet ajo qe permende ne fund, cdo kush ka te drejten e vet te mbaje te vertetat e tij e mos ti ndaje me askend, pasi e tille eshte jeta dhe asnjehere nuk i dihet.
Personalisht e kam me mire te mos flas per nje ceshtje personale me dike te afert se sa te zgjedh ta genjej..
Unë flas.
Jam e sinqertë.
Ama sërish njerëzit nuk më njohin,ashtu siç jam unë në të vërtetë.
Krijoni Kontakt