Doja te dija sa te sinqerte jeni me personat qe ju rrine afer...I thoni gjithmon te verteten.
Un per vete jam shume i sinqerete,por deri ne nje fare mase qe fundja nuk prish ikonen time...
Doja te dija sa te sinqerte jeni me personat qe ju rrine afer...I thoni gjithmon te verteten.
Un per vete jam shume i sinqerete,por deri ne nje fare mase qe fundja nuk prish ikonen time...
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
aty diku te 72.8%-i.
Without deviation from the norm, progress is not possible
100% gjithmon besoj se sinqeriteti eshte shume i rendesishem, genjeshtra & mashtrimet kane nje fund kurse e verteta triumfon.
I LOVE GOD
j&g
Fatkeqsisht jam e sinqert ,. por ne ditet e sotme duhet te jesh mashtrus, genjeshtar sikur te dun dhe te respektoin me shume
Nuk di robi i shkret si te sillet :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
te sinqertet jane boring.
genjeshtaret/mashtruesit jane cruel/evil
I LOVE GOD
j&g
Perkundrasi mashtruesit/genjeshtar dalin gjithmon fitimtar.
Nje rast ku e dija qe po genjente, thjesht e degjova ne heshtje, as qerpiket nuk ju dridhshin , cool vepronte dhe fliste .
Dhunti qe se ka c'do njeri . Duhet me e ndrru pllaken ndonjeher o je o je
Jeto sot se neser nuk i dihet
thone qe sinqeriteti eshte virtyt i njerezeve me karakter te dobet,ata qe kane karakter me te forte mund ta manipulojne situaten ne interesin e tyre edhe pa qene 100% te sinqerte,
eshte provuar sa me i sinqerete te jesh ,aq me i varur je nga"tekat" e (partnerit ose partneres).
gjithsesi duke te thene te jesh i sinqerete nuk eshte virtyt i keq,por qe nuk ecen gjithmon ne jete. ky ishte mendimi im....
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
izadora (nice nick/name) per mua genjeshtaret sjane asgje me shume se njerez mizor/te trashe. sigurisht me kane genjyer edhe kam genjyer psh po te rrin mire floket ose mire te rri bluza dmth per ti mos i bere te ndihen keq por te genjej/mashtroj si disa qe e kane profesion ose per te kenaqur veten ose per te lenduar dike nuk e bej kurre. jam tip qe genjeshtaret/mashtrues nuk i duroj dot. besoj qe nje dite do pergjigjemi per gjithcka qe kemi bere. leri genjeshtaret te genjejne sepse vetem veten e vet genjejn. si thashe me pare genjeshtra ka fund e verteta triumfon.
I LOVE GOD
j&g
genjeshtaret njerez te trashe? Lol genjeshtaret mund ti quash ca te duash, po vetem te trashe sju thua dot. te genjesh embel dhe bukur eshte art me vete.
Krijoni Kontakt