Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 170
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Noellag, c'do thoje po te kishte sharre Edin? Do e quaje perseri primitiv?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    te lumte goja e pena.....malesori qe eshte burre nuk lepin aty ku ka peshtyre

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Qosja e quajti 97 revulucion te vonuar.
    Ka lajthitur shume i shkreti, ndoshta ky e njehe historine qe nga skenderbeu, ndoshta din edhe shume gjera, por as qe ka idene se si eshte jeta dhe si behet organizimi i saje nga politika.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    A ka ma denim te madh se kjo qe i ka ndodhe qose myzevirit?!
    Zoti ia paska marr mendjen para se ja merr shpirtin!
    Shpiretzit keshtu i denon Zoti.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    te lumte mendja e penda o PLAKu Atdhetari i shquar..

a ju ka pergjigjur kush ne Kosove agresionit kunder Shqiperise qe po ben aka-demo-kanibali Qose?

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

a ju ka pergjigjur kush ne Kosove agresionit kunder Shqiperise qe po ben aka-demo-kanibali Qose?

LERI IRONITE o braro .....
    ti nje nejri qe e quan hajdut ,kriminel ,batakci ,imoral, e ben ortak ???????
    po ta jap une pergjigjen .......vetem kur kemi me nda lek e bej ortak .....se para lekut nuk ve as plaken time ....kjo eshte moto e politiknaeve shqiptar

po te jap edhe pergjigjen e duhur .....une nje nejri qe e quaj imoral ,hajdut etj e rras mrena se aty e ka vendin .......ose kam mashtruar kur i kam then keto fjale

nuk e di se cben xhepi e as me intereson se i ka henger buket e veta ...por aty ka then ate qe edhe une e shume te tjere mendojne ....

M'KA IK ZARI

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

Ka kohe qe ne Kosove nuk merret askush me Qosjen. Ketu i ka tregu vendin populli. Po flas per Qosjen si politikan, jo si shkrimtar. Per shkrimta ta vleresojne te tjeteret.

Teme e dites ne Kosove eshte mosrealizimi i premtimit per rritje pagash nga Hashim Thaqi.

p.s. jam i befasuar se sa shume bejne jehone shkrimet e Qosjes ne Shqiperi!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Te thuash te verteten nuk eshte percarje. S'ka bere gje tjeter vecse ka thene nje te vertete qe militanteve te Saliut u vjen hidhur ta pranojne.
    Jam shume dakort me ty. Por ama, nje Akademiku te paparti, dhe i cili mund te beje pjese dhe ne identitetin tone kombetar, nuk i lejohet qe te tregoje nje genjeshter e te fshehe nje tjeter.
    Kjo eshte nje deklarate e paster politike dhe kjo eshte e palejueshme sipas mendimit tim, te thuhet nga nje akademik i pavarur politikisht. Mesa shoh Qosja nuk qenka i tille.

Une e thashe dhe me lart. Perse nuk na e tregon Qose se kush vjen pas Saliut?
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    akuzohet gjithmone ai ne pushtet zonja zoterinj se ai ka qa vjedh,,,

rexhep qosja tha qa ka thene berisha kaq,,,

ai ska faj qe genjen saliu apo jo...

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    E lexova me vemendje te gjith kete interviste te Akademikut Rexhep Qosja, dhe me vjen vertet keq qe ka rene ne keto nivele te peshtira. Nuk e di se si nje intelektual mund te meret me keto gjera. Por, mesa kuptova, me ane te kesaj deklarate ai donte te thumbonte dhe armikun e tij te betuar tashme, Ismail Kadarene. Por nuk mendoj se ka gjetur menyren e duhur per te bere kete gje.

Po mire le ti themi Rexhepit, ja e rrezuam Saliun se qenka i keq, mashtrues etj etj. Po pas tij kush vjen? Le te na e beje dhe analizen e atij qe qendron prapa dere dhe pastaj Shqiptaret te zgjedhin mes se keqes me te vogel...
    Eshte thjeshte nje perpjekje per ta terhequr ne polemika te pafund z.Kadarene.

Kadare e ka shprehur ne kohe dhe qarte ato qe ai mendon per politiken shqiptare ne Ballkan dhe se nuk besoj se ai do te bjere ne kurthin e Qoses dhe frymezuesve te tij.

Shqiptaret do te largojne me bindje dhe me kurajo civile zjarrvenesit dhe frymezuesit e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 02-02-2011 më 15:24

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •