Close
Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 285
    Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Cfar lidhje ka llogaria bankare me fen?
    Ehhh moooo.......lloj lloj tema po hapin

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Jam kurioze te lexoj komentet e besimtareve te forte te islamit ketu ne forum, sepse do i dalin mbrojtje me cdo lloj justifikimi te mundshem

Une asnjehere nuk e kam pare me sy te mire kete Erdoganin, pikerisht sepse i degjohej zeri atehere kur cenohej feja, ose kur i jepej mundesia te shante te tjeret. I vetmi rast qe kam degjuar sh per te ishte ne lidhje me anijet qe ishin drejtuar Gazes dhe Izraeli i pengoj. Zgjaten dy- tre dite keto gjera dhe aq... u harrua Erdogani! Per punen e lekve ne zvicer s'di c'te them... por nuk do me dukej cudi sikur te ishte e vertete.
    Kush te tha qe erdogani paska keto llogari bankare ne zvicerr?

Deklaratat e Kurvave te amabasadave amerikane me epoken e wikiliksit jan shendrru ne thashetheme bordelesh.

Vikiliksi definitivisht ambasadat amerikan neper gjith boten i ka shendrru ne bordele dhe i ka humb kredibiliteti ketyre ambasadave sa qe supozohet se askush ska per ti thirr edhe neper dasma.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Tjetra qe ka dale nga Wikileaks:

Neo Ottomanism"

¶7. (C) The idea of Turkey using its cultural and religious
    links to the Middle East to the advantage of both Turkish
    interests and regional stability is not new with the AKP, but
    has been given much more priority by it, in part because of
    the Islamic orientation of much of the party, including
    leaders Erdogan, Gul, and Davutoglu. Moreover, the AKP's
    constant harping on its unique understanding of the region,
    and outreach to populations over the heads of conservative,
    pro-US governments, have led to accusations of
    "neo-Ottomanism." Rather than deny, Davutoglu has embraced
    this accusation. Himself the grandson of an Ottoman soldier

ANKARA 00000087 003 OF 006

who fought in Gaza, Davutoglu summed up the Davutoglu/AKP
    philosophy in an extraordinary speech in Sarajevo in late
    2009 (REF A). His thesis: the Balkans, Caucasus, and Middle
    East were all better off when under Ottoman control or
    influence; peace and progress prevailed. Alas the region has
    been ravaged by division and war ever since. (He was too
    clever to explicitly blame all that on the imperialist
    western powers, but came close). However, now Turkey is back,
    ready to lead -- or even unite. (Davutoglu: "We will
    re-establish this (Ottoman) Balkan").
    Ky kopil i sulltan Mehmetit te fundit, kerkon ende Ballkanin...Dhe ka rrezik e ben realitet, duke pare se sa mbeshtetje ka kjo gje nga turkoshaket qe kemi ketu ne foruminshqiptar.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    si i bohet erdoganave te shqiperise

ilirit
    saliut
    bashes
    topallit

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Tjetra qe ka dale nga Wikileaks:

Ky kopil i sulltan Mehmetit te fundit, kerkon ende Ballkanin...Dhe ka rrezik e ben realitet, duke pare se sa mbeshtetje ka kjo gje nga turkoshaket qe kemi ketu ne foruminshqiptar.
    Nje shprehje shum e mire per nje moderator!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Djema, kisha pas deshire ta di se me cfar perceptimi po i shikoni keto te dhena te vikiliksit?

Vikiliksi nuk eshte gjykata, besa edhe opinioni i ambasadoreve nuk eshte opinion gjykate. Nese thot vikiliksi se ambasadori ne ne france, ka deklaru se sarkozi e ka gruan prostitut (karla brunin), nuk do te thot se ne tash te thojm - amin sepse keshtu eshte.

Ato cfar kan deklaru ambasadoret amerikan neper bote dhe qe jan spiunu nga vikiliks, nuk jan tjeter perpos: Opinione, Brenga, Simpatie apo deklarata te rendomta politike te llojit te etiketimit.

Edhe ne rastin ketij etiketimi se kinse turqia po synojka qe ballkanin ta ripushtoj, hyjn ne radhen e brengave te fuqive boterore(SHBAs) per sa me shum territore.

Nese nisemi nga levizjet e fundit te turqis, ateher ky pushtim po ndodh ne gjith boten dhe jo vetem ne ballkan, sepse vetem marrveshjet tregtare qe po lidh me shum vende te botes deshmojn se turqia ka rritjen me te lart ekonomike ne evrop (statistika e fundit kjo).

Thjesht konflikt interesash jan keto me te turqis dhe amerikes.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nje shprehje shum e mire per nje moderator!
    Moderatori eshte shqiptar, nuk eshte kopil stepash aziatike. Nuk eshte turp te shprehesh pakenaqesine qe ish-pushtuesi jot, kerkon te te pushtoje perseri.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Moderatori eshte shqiptar, nuk eshte kopil stepash aziatike. Nuk eshte turp te shprehesh pakenaqesine qe ish-pushtuesi jot, kerkon te te pushtoje perseri.
    Edvin83,asnje simpati nuk kam ndaj tij,as nuk me interesojn llogarit e tij bankare(Tema ishte per kete)por reagimi im ishte : Pse cdo teme e lidhim (Thash lidhim) me fen,ani qe une ju iku ketyre gjerave!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Citim Postuar mė parė nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Nuk osht cdo musliman njerii i mire edhe i ndershem,e as cdo i krishter apo ckadoqofte sa i perket besimit fetar....
    Kete e mendoj dhe une, por jam e bindur qe anetaret e forumit do i dalin ne mbrojtje edhe per kete teme qe ska lidhje me fene! Ndoshta nuk e ke kuptuar mire ate qe doja te thoja, ose nuk kam qene une sh e qarte.

U nisa nga fakti qe perderisa ne artikull flitet edhe per faktin e lidhjes se Erdoganit me fene, mendova qe anetaret do fillojne te komentojne duke e mbrojtur.

La vita non si spiega, si VIVE!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Edvin83,asnje simpati nuk kam ndaj tij,as nuk me interesojn llogarit e tij bankare(Tema ishte per kete)por reagimi im ishte : Pse cdo teme e lidhim (Thash lidhim) me fen,ani qe une ju iku ketyre gjerave!
    ??????????????????????

?????????????? :O

Ku e pe fene ne postimin tim? Pse shpik e enderron gjera te paqena? As me intereson a ka fe a s'ka fe Erdoani. Une them qe ai eshte turk, dhe qe ai kerkon perseri Ballkanin. C'lidhje ka feja ketu?

Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •