Close
Faqja 7 prej 29 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 285
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Une jam pro distancimit te Turqise nga evropa, nuk kemi cfar kerkojme ne Evrope,me ligjet dhe pislleqet Evropjane ne nuk identifikohemi,dhe ben mire qe turqia te krijoje nje zone ekonomike jashte evropes

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ketu flasim per Turqin, Turqia hyu apo s'hyu ajo europe eshte, njejtat ligje njeti mentalitet etj..

Per Kosoven , at dit qe behemi me hy ne Europe, na ka pa Zoti

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Njė studim i ri tregon se Turqia po distancohet nga Perėndimi
    Sigurishte qe do te distancohet...,Vet fakti qe Turqia te integrohet ne BE nenkupton shume me teper se qe Turqia mund te permbush ne aspektin e te drejtave te njeriut e te mos flasim per te drejten etnike te popujve jo turq ,te atyre (kurd shqiptare,ermen )e te tjere qe akoma sot nuk guxojne as te deklarohen per etnin e tyre e lere me te gezojne drejta me te medha ne rrafshin edukativo arsimor dhe polik si etni ne gjuhen e tyre...!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Sigurishte qe do te distancohet...,Vet fakti qe Turqia te integrohet ne BE nenkupton shume me teper se qe Turqia mund te permbush ne aspektin e te drejtave te njeriut e te mos flasim per te drejten etnike te popujve jo turq ,te atyre (kurd shqiptare,ermen )e te tjere qe akoma sot nuk guxojne as te deklarohen per etnin e tyre e lere me te gezojne drejta me te medha ne rrafshin edukativo arsimor dhe polik si etni ne gjuhen e tyre...!
    bindi ,ti mos na shit mend se ne cfar aspekti duhet te permbush te drejtat njerezore kur vete evropa ka nje pike te dobet ne kete drejtim , shiqo spanjen ,greqin ,francen, dhe ne fund shiqo se cfar ben qeveria e kosoves me serbet e mitrovices , pyete jarigasin dhe te tjeret qe hjekin te zezat e ullirit per te drejtat e tyre

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ketu flasim per Turqin, Turqia hyu apo s'hyu ajo europe eshte, njejtat ligje njeti mentalitet etj..

Per Kosoven , at dit qe behemi me hy ne Europe, na ka pa Zoti
    tani per tani e keni henger gjysmen kur do hini ne evrope do e hani komplet

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    turqia ka maredhenie te mira me kinen, iranin, shqiperine. ajo ka aleate edhe ameriken. per c`fare i duhet franca dhe hollanda? per homoseksualet!

Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Une jam pro distancimit te Turqise nga evropa, nuk kemi cfar kerkojme ne Evrope,me ligjet dhe pislleqet Evropjane ne nuk identifikohemi,dhe ben mire qe turqia te krijoje nje zone ekonomike jashte evropes
    Po tė lexohet mirė ky postim, dy konkluzione dalin qartė:
    1 - ėshtė me tė vėrtetė turk (dhe pėr kėtė duhet respektuar mendimi i njė turku nė njė temė tė nėnforumit mbi problemet ndėrkombėtare, pėrderisa bėhet fjalė pėr njė ēėshtje tė ndjeshme pėr anėtarėt turq nė Forumin Shqiptar)
    2 - ėshtė shqiptar i asimiluar, pra i turqizuar (tipa tė tillė nė F.Sh. jargaviten pėr njė ēikė Shqipėri tė arabizuar e tė turqizuar)

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Turqia duhet te distancohet nga Evropa. Tani per tani Turqia po e lut Evropen - Evropa po e shtyn Turqine.

Mendimi im - Turqia eshte e fuqishme dhe pa Evropen, prandaj hyrja ne BE me duket si veprim i gabuar i Turqise.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    bindi ,ti mos na shit mend se ne cfar aspekti duhet te permbush te drejtat njerezore kur vete evropa ka nje pike te dobet ne kete drejtim , shiqo spanjen ,greqin ,francen, dhe ne A shiqo se cfar ben qeveria e kosoves me serbet e mitrovices , pyete jarigasin dhe te tjeret qe hjekin te zezat e ullirit per te drejtat e tyre
    degjo ketu ore ti tutkun, qe nuk as sensin me te vogel te besh debat si njeri ,tema ishte per turqin ,dhe jo per te tjeret dhe ne kete kontekst une thjeshte dhashe mendimin tim po te ishte per vende te tjera sigurishte se do flisja edhe per kete...!Sa per turqit po ta dish pak historine jane nje race e poshter
    dhe nje mentalitete pis sa qe nuk bejne dallim as ne fis e as ne fare duke u martuar ne mese veti si kope bagtishe...Kot mundoheni ti arsytoni ,sepse mekatet dhe poshtersit e tyre ndaj ne shqiptarve nuk arsytohen kurr e perjete...

Une jam pro distancimit Turqise nga evropa, nuk cfar kerkojme ne Evrope,me ligjet dhe pislleqet Evropjane ne nuk identifikohemi,dhe ben mire qe turqia te krijoje nje zone ekonomike jashte evropes
    Mesa duket studimi qenka i vertete, nese lexojme komentin e ketij djalit turk.

Faqja 7 prej 29 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •