Ne kohen e turkut , shqiptaret nuk kan flejt me kand pos burrit te vet,
ne greqi , sot shumica e puffave jan me shqiptare,
mos thuaj varfnija i ka detyru, se shum ma perpara ka qen edhe ma varferi.
sot burrat e din qe gruja ju asishet dhe e ulin koken si qet.
puna e burrave ka mar fund, po deshirrojn burrnin e perendimit, gra me gra burra me burra, ashtu edhe keni me gjet.
kush e lyp edhe ka me gjet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 07-10-2010 mė 03:41
Ne holand gjysma jan te huaj , nese deshiron me dit un shpesh e vizitoj holanden dhe muslimanet atje,
aty e ka sikur me shku neper shtete islame , kerkush nuk guxon me ju prish , bile ka lagje ku policija nuk hyn fare.
[=the admiral;2887158]po nejse. ajo nuk eshte per t'u krenuar...
sdq po e ekzagjeron pak.
shkosh ne amsterdam eshte sikur te shkosh ne vende islamike????
je i sigurte??? e njeh amsterdamin???
edhe une e njoh hollanden...[/QUOTE]
O njeri ke keq kuptu , ne Amserdam kam qen vetem ne ajroport, dhe nuk dua te them se asht shtet musliman, por edhe krishter jo,
un jam per tu krenuar ku aty nuk hyn policija se asht vend i sigurt dhe nuk ka vend per dhun.
[=injejti;2887198][=the admiral;2887158]po nejse. ajo nuk eshte per t'u krenuar...
sdq po e ekzagjeron pak.
shkosh ne amsterdam eshte sikur shkosh ne vende islamike????
je i sigurte??? e njeh amsterdamin???
edhe une e njoh hollanden...[/QUOTE]
O njeri ke keq kuptu , ne Amserdam kam qen vetem ne ajroport, dhe nuk dua te them se asht shtet musliman, por edhe krishter jo,
un jam per tu krenuar ku aty nuk hyn policija se asht vend i sigurt dhe nuk ka vend per dhun.[/QUOTE]
S'ka krime ne lagje myslimane?
O njeri ke keq kuptu , ne Amserdam kam qen vetem ne ajroport, dhe nuk dua them se asht shtet musliman, por edhe krishter jo,
un jam per tu krenuar ku aty nuk hyn policija se asht vend i sigurt dhe nuk ka vend per dhun.[/QUOTE]
S'ka krime ne lagje myslimane?[/QUOTE]
krimet jan ne gjith boten ashtu edhe ne gjungull, por ke kerime te mdha dhe te vogla,
ku ka njerz ose vend pa krime ?
Krijoni Kontakt