Per mua pak rendesi ka burimi. ne fakt une parashikoj nje dominim te Turqise ne boten muslimane, duke u bere keshtu shteti udheheqes, dhe duke marre ne kete menyre ne dore pergjegjesine se shteti kryesor. Kjo do ta beje nje shtet jashtezakonisht te fuqishem, aq sa do te permende si nje nga fuqite me te medha ne bote, krah per krah me me te fuqishmit. Se sa kohe do ti duhet, nje vit apo njeqind, kete nuk mund ta them, por jam i sigurt per rezultatin final.
Nuk po them qe do te behet e vetme me e forte se BE, por ka per tu bere aq e fuqishme sa qe BE do ta respektoje detyrimisht nga frika.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Me siguri qe ka, por ironia eshte se si eshte "perkthyer" dhe me cfare ka then Fischer nga ana tjeter.
Dmth, Fischer e bazoj argumentin tek imigracioni, ekonomia, dhe problemet sociale qe nga Evropa ndaj Turqise (qe keto gjera duhen liruar me shume, me ligjet qe jan te bazuar ne moment) kurse ketu e ka/n ber (perkthyer dhe debatuar) sikur Turqia sapo zevendesoj Ameriken si superfuqi!
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Nje tjeter gjerman krishter ka thene qe "Gjeni se cfare ka bere Muhamedi dhe do shikoni qe ka qene e keqe dhe jonjerezore, ashtu si perhapja me lufte e fese qe predikonte".
Atehere e meritojn te djegin flamurin Gjerman dhe ta urrejn gjith Gjermanin dhe gjith mbare Evropen krishtere. Po Ameriken dhe Kanadan do ta fusim ne nje kategori, do bejn pjese edhe ata ne ket levizje/shprehje anti-islamike?
Por, Fischer e meriton mos te jet pjese e kesaj urrejtje sepse ai ka then fjalet e Zotit!
Il Club Pił Titolato Al Mondo
edhe greku eshte ne BE? Ani thuhej qe ishte shembull per shtetet ballkanike qe nuk jane pjese e BE-se. Turqia do dominoj gjithe Evropen si eshte duke shkuar ,si nga numri i popullates ashtu edhe ekonomikisht e ushtarakisht...numri i popullsise cdo vit shkon plus 1milion me sa kam informata .....
Turqia i ka borqe Amerikes 40 Milard gjermanis ia ka borq per blerjen e armatimit 25 milard
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Krijoni Kontakt