Close
Faqja 26 prej 29 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 285
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Turqia na qenka ateiste, sepse po mirpritka vizitor te huaj ?
    Shiqo, askush s'tha qe eshte islamike, besimi nuk u impunohet askujt me Fe !Sepse para Zotit, s'do te dalim bashkarisht si komb per te dhen pergjigje, por vec - ą - vec !
    Nuk thash qe eshte ateiste, Turqia eshte laike, dhe kjo e ben te jet nje nder vendet me te perparuara.Por mos shpresoni per perandori te re ''OSMANE'' me qellime fetare Islamike ju mund ta keni mendjen te kjo por populli Turk qendron larg saj, te pakten kjo eshte qe kam pare une.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    haaaa ushtaret e muhametit i kane hy analizes politike haaaaa

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nuk thash qe eshte ateiste, Turqia eshte laike, dhe kjo e ben te jet nje nder vendet me te perparuara.Por mos shpresoni per perandori te re ''OSMANE'' me qellime fetare Islamike ju mund ta keni mendjen te kjo por populli Turk qendron larg saj, te pakten kjo eshte qe kam pare une.
    A thu bre ? Se un te gjitha shpresat i vura ne Turqi.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar mė parė nga Segestani Lexo Postimin
    Nuk do tė thotė se Grekėt shkojn tė studiojojn atje ėshtė "regullim problemesh" por i konvenon edhe Turkut qė arimikut tė tijė ti ja imponoj nė tru gjuhėn e vet,kulturėn e vet,intelegjencėn e vet. Turku do tė vijė koha kur do tė refuzojė Bashkimin Europian,dhe po shihet qartė se hapat e Turkisė do ta kthejnė atė kohė kur secilli shtet do tė trokas nė derėn e Turkut si nė atė koh tek Parandoria Osmane. Mė bėhet qejfi qė ne Shqipėtarėt - Turkėt i kena miq tė mirė dhe na mbėshtesin pėr cdo gjė ec Turku ecim ne kėtė ta dini,qė do tė na i hap sytė kur do tė na ofrojė,sigurojė,kontribojė tek neve tė gjithėve per njė Shqipėri 'ėndrrash' nuk kam tė pėrbashkėt me ta asgjė (Turqet) pėrveē qė identikohemi tė gjithė si 'njerėz' dhe miqė.
    Une nuk jam e bindur per kete qe thua ti. E shoh si nje menyre per te qetesuar gjendjen mes dy shteteve. Fakti qe greket te mesojne ne turqi s'do te thote qe do ato do vene turqine para greqise, sado qe te mesojne turqishten e te mesojne kulturen e turqise ato mbete grek e ne rast nevoje do kthehen nga ana e shtetit te tyre. Turqia vertete po ecen perpara por une nuk e shoh si leader te ardhshme, nuk besoj se do refuzoj bashkimin europian nderkohe qe po ecen perpara pikerisht per t'u bere pjese e saj. Koha do e tregoj...

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Simpatia e Shqiptareve ndaj Turqisė ndahet ne dy grupe.

Grupi i muslimanėve dhe grupi i te krishtereve.

Muslimanėt gėzohen per faktin qe Turqia u solli Islamin,

Kurse te krishteret hidherohen sepse Turqia largoi shumicen e bashkbesimtareve nga feja e tyre.

Pra mbane mend, sa t'jem gjall, 15% e gjithe shqiptareve te botes, do ta urrejn Turqine me shume se ne qe urrejm greqin dhe serbin !

e urrej se na i imponoje fene myslimane,dhe na la 500 vjet mbrapa

me thuaj pak ti zotrote se sa zhvillim patem ne kohen e turqise

nuk e kuptoj se si keni kaqe simpati per nje shtet qe na la 500vjet mbrap

apo kot nuk i thone fjales q.. nenen te te thone baba

e urrej se jame shqipetare ,nuk plasi fare as per islamin e as per kristianin

f.ck turqia

Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin

f.ck turqia
    Po te them dicka ti opari,

Roli i Turqisė ka qen perhapja e fesė Islame ku do qe ka pushtuar, asaj nuk i ka interesuar materializmi i asnje vendi, kush ka dashur eshte konvertuar, kush jo, ka mbet sic ishte nen patriarshin e Athines dhe Vatikanit.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin

f.ck turqia
    une personalisht nuk kam ndonje simpati per turqine. dhe me aq pak sa kam njohur une, turqit me jane dukur injorante.

eshte e vertete qe per 5 shekuj na lane ne varferi, por sikur te mos ishim pushtuar nga turku, mos valle mendon se do kishim qendruar te pavarur???
    te rrethuar nga greke e sllave??? kjo nuk do te kishte ndodhur kurre.
    do ishte bere kufiri greqi/jugosllavi. sot do te kishim qene ndoshta me te pasur,
    por te jesh i sigurte se nuk do te flisnim me shqip. do flisnim greqisht ose serbisht.
    turqise nuk do i kishte kushtuar asgje te na asimilonte, por na la gjuhen dhe zakonet, ndersa shume treva shqiptare ne jugosllavi e greqi jane asimiluar totalisht. (per me shume, lexo fishten)
    ke qene ndonjehere ne tivar?
    atje flitej shqip deri para disa dekadash. sot as qe behet fjale nje gje e tille. jane asimiluar te tere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Admiral mos u bazo me aludime...sepse sipas logjikes tende i bie qe edhe sikur mos te ishin larguar osmanet me siguri ne do flisnim turqisht dhe kryeqytet i Turqise mbase do ishte Tirana LOL

Eshte fakt qe shumica e shqiptareve iu rezistuan dyndjeve sllave 800-900 vjet (shekullin VI-XV)
    Eshte fakt shumica e shqiptareve iu rezistuan peradorise Bizantine/latine plot 1500 vjet nga asimilimi

Mjaftojne vetem keto fakte qe shqiptaret do ti rezistonin edhe asimilimit grekosllav deri kohen e sotme.

Shqiptaret (me sakte fise shqiptare) humben me shume popullesi ne momentin qe u percahen ne fe ndryshme mbi te gjitha ndryshimin e identitetit nga Arber ne Shqiptar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 28-01-2011 mė 13:11

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Gjithesesi une e kam cek disa here qe turqit i kemi miqet me te mire pakten ne Evrope, por jane ketu disa taliban qe mundohen ta njollosin miqesine e turqeve ne emer fejes alla harapqe, turqit dhe arabet jane si dita me naten qe kurr historikisht nuk kane pasur marrdhenje te mira. Turqit jane nje popull me fyrme evropiane jo harapco-talibane.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po rastin e tevarit atehere si na e komenton???
    per pak dekada u asimiluan te gjithe shqiptaret...
    deri ne nish flitej shqip dikure. sot jane asimiluar te gjithe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 26 prej 29 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •