Cfare te shtyn te mendosh se ekziston PD ne Shqiperi ?
Albo, per mua personalisht ke qene nje busull orientimi per te kuptuar problemet qe ndodhnin ne Shqiperi, qe atehere ne fund Dhjetorin e 1999 ose fillim Janarin e 2000, kohe ne te cilin une u njoha dhe u anetaresova ne "Shpirti i shqiptarit"
Kur u regjistrova, isha anetari i 97-te, mbaj mend qe "brari" ishte regjistruar para meje.
Fillimisht pata per ju Albo nje ndjenje mirenjohje te thelle si ideatori dhe themeluesi i forumit te vetem shqiptar..ke qene ne ate kohe moderatori i vetem..dhe beje thirrje per ndihme.
Gjithnje te kam admiruar dhe vleresuar per kontributin tend per forumin shqiptar.
Gjithnje kur te lexoja , instiktivisht mendoja qe Albo din se cfare flet.
..kane kaluar mbi 10-vjet..shume gjera kane ndryshuar..nga nje simpatizant i PD dhe i Berishes qe une kam qene ne ato fillime..tani une konkludoj qe Sali Berisha eshte shkaktari kryesor qe e ka shkaterruar dhe neutralizuar perfundimisht PD.
Eshte e qarte si drita e diellit qe asnje forum i PD nuk mblidhet ..sepse nuk egziston.
Qartesia dhe kultura e mendimit tim, Albo, eshte formuar edhe nepermjet shembullit personal te juajit. Asnjehere, e theksoj, asnjehere te vetme une nuk te kam konstatuar qe ti Albo te kesh ofenduar ndonje person personalisht.
Mundohem qe te te ndjek ne kete shembull.
Njerezit e medhej merren me idete, njerezit e mesem merren me ngjarjet dhe njerezit e vegjel merren me njerezit..gjithnje e kam si busull kur filloj te shkruaj.
Nuk marre guximin asnjehere te merrem me ide..sepse nuk kam aftesi per kete..
e njoh vehten..pra Albo nuk diskutoj gjera qe jane mbi aftesite e mija..
pyetja ime eshte e thjeshte:
A eshte kthyer forumi shqiptar nga nje pasion personal i juaji ne nje biznes personal te juajin? Asnje lloj arsyetimi ,pervec atij financiar, nuk ma mbush mendjen qe ti Albo ke te drejte kur thua qe Sali Berisha eshte kryetari i PD.
Partia qe lindi ne ate dhjetor te lavdishem, Partia e shpresave per shumicen e popullit shqiptar, Partia demokratike..nuk egziston me.
Sali Berisha me nje tufe servilesh, servile qe do ti largohem menjehere kur Sala te mos kete me force, per mua nuk eshte Partia demokratike.
ALBO, NDJENJA E MIRENJOHJES PER JU SI IDEATORI DHE THEMELUESI I F/SH
ME DETYRON TE UL KOKEN PARA JUSH ME NDERIM DHE RESPEKT...por kam filluar qe jo gjithmone te te jap te drejte ne mendimet e juaja.
Krijoni Kontakt