Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27

Albo..seriozisht e ke qe ka PD ne Shqiperi ?

Cfare te shtyn te mendosh se ekziston PD ne Shqiperi ?

Albo, per mua personalisht ke qene nje busull orientimi per te kuptuar problemet qe ndodhnin ne Shqiperi, qe atehere ne fund Dhjetorin e 1999 ose fillim Janarin e 2000, kohe ne te cilin une u njoha dhe u anetaresova ne "Shpirti i shqiptarit"
    Kur u regjistrova, isha anetari i 97-te, mbaj mend qe "brari" ishte regjistruar para meje.

Fillimisht pata per ju Albo nje ndjenje mirenjohje te thelle si ideatori dhe themeluesi i forumit te vetem shqiptar..ke qene ne ate kohe moderatori i vetem..dhe beje thirrje per ndihme.
    Gjithnje te kam admiruar dhe vleresuar per kontributin tend per forumin shqiptar.
    Gjithnje kur te lexoja , instiktivisht mendoja qe Albo din se cfare flet.

..kane kaluar mbi 10-vjet..shume gjera kane ndryshuar..nga nje simpatizant i PD dhe i Berishes qe une kam qene ne ato fillime..tani une konkludoj qe Sali Berisha eshte shkaktari kryesor qe e ka shkaterruar dhe neutralizuar perfundimisht PD.

Eshte e qarte si drita e diellit qe asnje forum i PD nuk mblidhet ..sepse nuk egziston.

Qartesia dhe kultura e mendimit tim, Albo, eshte formuar edhe nepermjet shembullit personal te juajit. Asnjehere, e theksoj, asnjehere te vetme une nuk te kam konstatuar qe ti Albo te kesh ofenduar ndonje person personalisht.
    Mundohem qe te te ndjek ne kete shembull.

Njerezit e medhej merren me idete, njerezit e mesem merren me ngjarjet dhe njerezit e vegjel merren me njerezit..gjithnje e kam si busull kur filloj te shkruaj.
    Nuk marre guximin asnjehere te merrem me ide..sepse nuk kam aftesi per kete..
    e njoh vehten..pra Albo nuk diskutoj gjera qe jane mbi aftesite e mija..

pyetja ime eshte e thjeshte:
    A eshte kthyer forumi shqiptar nga nje pasion personal i juaji ne nje biznes personal te juajin? Asnje lloj arsyetimi ,pervec atij financiar, nuk ma mbush mendjen qe ti Albo ke te drejte kur thua qe Sali Berisha eshte kryetari i PD.
    Partia qe lindi ne ate dhjetor te lavdishem, Partia e shpresave per shumicen e popullit shqiptar, Partia demokratike..nuk egziston me.

Sali Berisha me nje tufe servilesh, servile qe do ti largohem menjehere kur Sala te mos kete me force, per mua nuk eshte Partia demokratike.

ALBO, NDJENJA E MIRENJOHJES PER JU SI IDEATORI DHE THEMELUESI I F/SH
    ME DETYRON TE UL KOKEN PARA JUSH ME NDERIM DHE RESPEKT...por kam filluar qe jo gjithmone te te jap te drejte ne mendimet e juaja.
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ndonje i vemendshem..
    te na veshgoje pak mire ne media.. se a po ciceron gjekundi kadareja?

se qosja foli prape dje sikurse pardje..
    Pra digjni vrisni e mos u ndalni.. ishte ulerima e ketij dinosauri mish ngrenes..

Po pres Kadarene..

U be gjate qe ai "spo shikon tv e sdi cbehet ne tirane"..

sec kam nje bindje se do jete i dakorduar me kupolen kanibale.. per 21 -shin e cdo vije prapa..

sdi..

asrokk..
    je me ata ti mo.. qe masakronin policine ne 21?

turp i madh..

tmerr..

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Kadare ashete me i kujdeseshem se qosja, mos prite te kupetosh nga ai ate qe e ka ne zemer.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    asroku ka te drejte ne nje pike..

qe nuku ka PD ne shqiperi..

jo me kot kishim ne zirat kriesore te PD-se Tako ngjelen si sekretar i PD per maredhenje.. apo bamke Topthin e rucit si nen krietar PD-j.. etjetj..

Por ka shenja qe nje grup i ri djemsh trima e te mencur e te mire mund ta Ngrene PD-ne atje ku duhet..

Keta djem jan Lul Bash e Eduard Halim.. Stazimiri e tjere kreshnike..

Po kuduhet te jete PD-ja..

Duhet te behet Parti qe te jete shkolle per Rinine ku te mesohet cfar eshte mire e cfar keq.. e cfare ka qen keq dikure e si duhet te jete shqiperia e mire.. Shtepi e dashur per gjithe njerzit e ndershem.. atdhetare ..

Duhet te behet Parti qe.. kur te kaloje ne fshat apo lagje antari i PD-se populli ti heq kapelen si njeriu me i mire i fshatit si me atdhetari e me i drejti.. dhe lukunia kanibale (97-tsho 21-she) tja ket friken e te mos guxoje te ket guxim ta dhjese shtetin sa her qe u a do babezia e egersia e felliqesia..

Sot kemi PD vetem ne 120 metra katrore brenda gardhit te kryeministrise..

kurse ne 28 mije kilometra katrore (minus 120 metra katrore) .. sundojne bandat kanibale te enverizmo polpotizmo ed tom dosh rucizmes..

kjo eshte tmerr..

Ve bast, qe Topi ka si ambicie kryesore qe te zere vendin e kryetait te PD pas perfundimit te mandatit presidencial, por kjo s'ka lidhje aspak me ramen, kjo do arrihet me kthimin e shume themeluesve te PD qe jane ne SHBA si Selami e company, sepse kane perkrahjen e SHBA dhe dihet tashme per ata qe kane sy e mendje te shohin qe; de facto ne jemi nen protektoratin e SHBA.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    thx Anesti per kte shkrim qe ke sjelle.

Shum drejte mendon ky Sinemati.

OJ Topi na duall vegel e Ed Rucit.
    Ska turp.
    shume e drejte me keto te fundit pershpejtoi daljen ne pension .

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Bamir Topi e ka humbur PD-ne me kohe.Jo sepse hera heresh kundershton qeverine,apo nuk i ben iso politikes se Berishes.Kjo nuk do te thote gje,bile ndonjehere mire ben qe e kundershton qeverine.Puna eshte kur shkon dhe feston pervjetore e krijimit te brigadave partizane,kur dekoron prokurore te kohen komunizmit qe kane dhene denime me vdekje,kur dekoron me medalje Pune nje gazetar shantazhist si Filip Cakuli*.
    *[ Cakuli dhe Fiks Fare jane shpallur fajtore nga Gjykata ne ceshtjen Pango]
    Ketu Bamiri e humbi PD-ne.Mbase ne sirtaret e tij e ruan akoma teseren e PD-se, por ai nuk diti sesi ti sherbente te djathtes Shqiptare qe ka qene e pervuajtur per nje gjysem shekulli.Nuk e denoi krimin komunist dhe as ka kerkuar nga politika qe ta denoje ate .
    Bamirit tesera e PD-se i vlejti sa u be President,tani qe i mbaron mandati le te shkoje te luaje domino me Moisiun ose ti kthehet veterinarise.Bamiri duhet ta dije se PD-ja nuk eshte lope dhe ai vetem ta mjele.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bel ami : 17-02-2011 më 21:39
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Joooooo. Më kanë thënë njerëz që e kanë njohur personalisht që Bamka është ca si i trashë nga koka, kokëlopë me një fjalë. Prandaj jo lol. Edhe në elektoratin e PD-së la humbur shumë pikë me kto sjelljet e fundit të tipit tërhiqe po mos e këput.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Bamiri ?jo nuk besoj se do te zevendesoje njeri ,por per dy gjera eshte i mire ai ,te dekoroje si pas listave qe i vene perpara dhe te haje pace plonci ke pacerestoranti i Pates lart ke shkolla e Kuqe...............
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    bamka patjater u ka dhen rast.. kohe perpara.. krereve te pd se eshte nje cop m.uti i futur ne kostum.. e i lidhur ne kollare.. por eshte ne natyren e berishes qe te mos jet serioz ne perzgedhjen e njerzve..
    pra po paguan demokracia sylesh-llikun e berishes..me bamke pucistin e veglen e ed rucit..
    po ashtu me tako ngjelen..
    nuk e pan se avokati vetem kriminelet mbronte e kurre nuk mbrojti nje kauz te ndonji hallexhiu.. si avokat..
    po precin zog nuk e njohen..
    po paulinin gangsterrin qe kur e pas ne list te deputetve te pd-se nuk i besova syve..

kryesia e Pd duhet te jete ose te kish qene me koh me JOZ..
    Joz... veti ose cilesi karakteri e Jozit per te mos i than derrit Daj..
    Tani te kenaqin kur flasin e diskutojne Halimi ose Strazimiri.. Luli ose Patozi.. etj djem te mire te PD-se..
    Po shyqyr qe plehu ne Pd iku..

Por Pd duhet me sy celet me qen me njerzit te cilet marrin detyra me rendesi..
    Ja bethnik Mutafa.. me koh kisha vu re legenllik te ai katundar..dhe ashtu doli..
    I lepihet ed rucave..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 18-02-2011 më 04:32

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •