Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i love my friends Maska e *romantiku*
    Anëtarësuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176

A provoni gjthçka që ju ofron çasti?

A provoni gjithcka qe ju ofron casti,koma,nje ide,dicka qe kam ne dore,per te bindur njerzit dhe per tu ndimuar qe te zbulojne te vetja te pa zbuluaren,qe te jene te dobishem per veten,per familjen,per rrethin,si ne aspektin material,ashtu dhe ne ate shpirteror,per te per nje jete pa brenga dhe per te vepruar ne nje drejtim te caktuar..
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sa mire do ishte!
    Feelings change - memories don't.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ne shqipni kom provu car me sillte casti. happy happy. ktu ne ameriqi duhet te menohesh po kur venos ka ik casti hahahahahahahahahaha
    no glove no love

_Karramele_ Maska e LOVELY_ANGEL
    Anëtarësuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Between the stars........
    Postime
    256
    Ne shumicen e rasteve jo dhe pse bohem pishman si dreqi , por kshu jemi gatuar ..
    Plus jo cfare fluturon haet
    I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    skam ndonje gje per te hapur, vetem per te mbyllur. ne pergjithesi me pelqen ti mbyll gjerat, po tek tuk edhe te hap ndonjehere me thene te drejten.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar më parë nga *romantiku* Lexo Postimin
    A provoni gjithcka qe ju ofron casti,koma,nje ide,dicka qe kam ne dore,per te bindur njerzit dhe per tu ndimuar qe te zbulojne te vetja te pa zbuluaren,qe te jene te dobishem per veten,per familjen,per rrethin,si ne aspektin material,ashtu dhe ne ate shpirteror,per te per nje jete pa brenga dhe per te vepruar ne nje drejtim te caktuar..
    Sigurisht qe po, e do e beja me gjithe shpirt. Veshtiresit mund te jene te medha, por nese nje person eshte i bindur ne ate qe do te bej, ja arrin!

La vita non si spiega, si VIVE!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •