Mireseerdhe patriot! ja kalofsh mir ne mesin tone lal
Byesy Bye
Mireseerdhe patriot! ja kalofsh mir ne mesin tone lal
Byesy Bye
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
Miresevjen Lucis
ejjjjj mister jo se i ruaj si syte e ballit se po me humbi njera e pres edhe tjetren se kot qe rroj pastaj..........
po shpresoj qe ta gjej edhe une ate vendin e pershtatshem se po vuaj edhe une shume...........
terhiqe sa te duash por prap bisht qeni ke per te mbetur................................hahahahahaha ha
moj klaudia po si moj mos me gjet nuse ketu ne forum po une kur te pash ty po po po
do maresh me qafe forumistat moj shejtanke ....................................
terhiqe sa te duash por prap bisht qeni ke per te mbetur................................hahahahahaha ha
mire se vjen lucis ne forum .
edhe mos harro qe beqo mund te jesh po me klaudia 20 nuk ke pune se e kom zone une po ta them qe tani qe te mos krijosh iluzione te kota edhe pastaj te zhgenjehesh apo jo?![]()
respekte denisi !
princi i endrrave te pafundme
lol denisi....:P
shtttt
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
po jo mo lucis se nuk i marre me qaf jo..se ka goca si puna ime plot..se ne fund te fundit edhe une si gjithe shqiptaret jam apo jo?![]()
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
po moj klaudia po,por nuk po e shef ti qe sa dole me foton tende
une me denisin filluam sherrin ca do me ti ............
o deno po mir mor po ti paske nje apo do ta tregosh qe je shqiptar ti po po po .......................sa te pangopshem qe jane moj klaudia.............
o deno po pse mor mbaruan taliankat aty mo po vazhdo punen aty krej detyren se me te tjerat merrem une..........
edhe shko pastaj e mos u ban kriminel po si mos te behesh ja qe sot do filloj pergatitjet se..........
vetem kur e mendoj se ke do kem avokate nuk me plas fare nuk me plas
Krijoni Kontakt