Liria eshte nje koncept i gjere dhe i komplikuar.
Cila jane format e saj,perse sherben liria,arrijme ne te fitojme liri te vertete?
Liria eshte nje koncept i gjere dhe i komplikuar.
Cila jane format e saj,perse sherben liria,arrijme ne te fitojme liri te vertete?
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Liri te plote nuk ka, se ndryshe liria jote do cenonte lirine e tjetrit.
Feelings change - memories don't.
Per Derisa Mendja E Pergjithshme Nuk Ekziston,si Mund Te Ekziston Liria!
Liri 100% ? Absolutisht nuk mund te kete dhe as qe do kete. Ne momentin e pare qe do ta maresh mundimin per ta pasur liri te plote veprimi, do pendohesh qe e more ate vendim...Pse ? Sepse bie ne kundershtim me rregullat shoqerore.
Teme e bukur.
Pershendetje
Revolution 1848
Jo nuk ekziston, Liria eshte mungese e roberise.![]()
Ekziston si jo .. por ne njerezimi e kemi harruar .. na kane shtypur gjithmone liderat .. fenomeni lider nuk ekziston ne mendjen njerezore ai eshte thjesht i injektuar ... kur ta kuptojme lirine do te jemi shume me te zhvilluar sec kemi qene ndonjehere deri me sot .....
Ja ku te shkrepi ty qe te dalesh ne mes te pazarit lakuriq, cfar te bej ligji te, lej te bredhish nudo ? Dhe diten tjeter na del nje tjeter dhe na behen dy, diten tjeter ne tjeter dhe na behen tre, e me radhe ( Shembull ordiner ky qe mora ) Prandaj nuk mund dhe nuk duhet te kete liri 100%
Revolution 1848
Njeriu eshte nje qenie komplekse, dhe i prirur te mos jet i lire. Lirin time e merr tjetri dhe ai eshte ferri im, ne fakt une varem nga gjykimi i tij dhe keshtu qe nuk jam i lire te beje ate qfar dua. Liria nuk arrihet kurre, madje as ne cmenduri!. Ne asnjeher nuk jemi te lire te mendojme dhe te bejme ate cfare neve me te vertet na pelqen. Ne fakt nuk mund te flitet me perqindje (%) se sa i liri mund te ketė nje njeri, sepse ai nuk eshte kurr i lire, ai gjithmone ndikohet nga diqka e jashtme dhe ka nje shpirt te trazuar dhe te mbyllur. Do te ishte e jashtzakonshme sikur une te kam lirin time, por se kam, ate e ka marr dikush tjeter.
Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar
Ekziston deri aty ku te mos cenosh lirine e tjeterit![]()
Je i/e lire te zgjedhesh, edhe per te mos qene i/e lire...
Krijoni Kontakt