Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Po...dhe e kam bere..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    kete gjest qe keni treguar ju e nderuara aksinja eshte nje gjest dhe shembull shume i mire...

por une ne vendin ku jetoj,duke mare parasysh rrethanat,duke mare parasysh se jemi ne nje vend ku neper spitalet tona dominojn ligjet qe na i vendon nje shka,kuren e kures sdo te jepja gjak per ata persona qe nuk njohe,vetem e vetem nga shkaku se:

nuk e di ne vendin tuaj a eshte njejta gje,por ata ne spitale,ne fakt mua me ka ndodhur,dikur kur babit dhe nens sime i duhej gjak,mjeket nuk u jepnin pa mos e kompenzuar me nje gjak qe duhej te jepej nga nje i afermi i joni...

dua te them se asgje nuk bejen pa ineters dhe per humanizem..

sa e sa litra gjak ka neper spitale ata perseri nuk japin gjak pa mos e venduar ate sasi te gjakut ne vend dhe ta ruajn si rezerv...

ne fakt do ti ndihmoja vetem dikujt qe une njohe,apo thene ndryshe qe me ka ndihmuar ne nje fare menyre qofte edhe menyre tjeter...
    sepse sote si ka ardhur koha,as nje kafhst buke s'ta jep askush e ku me te largoj nje sasi gjaku nga shpirti venet e tija...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    kete gjest qe keni treguar ju e nderuara aksinja eshte nje gjest dhe shembull shume i mire...

por une ne vendin ku jetoj,duke mare parasysh rrethanat,duke mare parasysh se jemi ne nje vend ku neper spitalet tona dominojn ligjet qe na i vendon nje shka,kuren e kures sdo te jepja gjak per ata persona qe nuk njohe,vetem e vetem nga shkaku se:

nuk e di ne vendin tuaj a eshte njejta gje,por ata ne spitale,ne fakt mua me ka ndodhur,dikur kur babit dhe nens sime i duhej gjak,mjeket nuk u jepnin pa mos e kompenzuar me nje gjak qe duhej te jepej nga nje i afermi i joni...

dua te them se asgje nuk bejen pa ineters dhe per humanizem..

sa e sa litra gjak ka neper spitale ata perseri nuk japin gjak pa mos e venduar ate sasi te gjakut ne vend dhe ta ruajn si rezerv...

ne fakt do ti ndihmoja vetem dikujt qe une njohe,apo thene ndryshe qe me ka ndihmuar ne nje fare menyre qofte edhe menyre tjeter...
    sepse sote si ka ardhur koha,as nje kafhst buke s'ta jep askush e ku me te largoj nje sasi gjaku nga shpirti venet e tija...

Kam dhane gjak edhe ne Prishtine, e njejtja situate eshte edhe aty sikur kjo ne tetove, kur ka nevoje dikush per gjak ju kerkojne familjarve qe ata te japin ndryshe mbetet pa gjak i semuri.

Isha njehere ne salle t'u dhane gjak, nderkohė erdhen edhe 2-3 familejar te tjere te nje semuri qe kishte nevoje per gjak, nuk i njihja, ata dolen qe asnjeri nuk ishte ne gjendje te jepte gjak, kshtuqe Dr. ju tha gjeni dike tjeter sa ma shpejt qe t'i dhurojė gjak familjarit tuaj.

Edhe une i thash une po e jap pra gjakun per te. Paramendo cfare arsye ai me tha epo ne nuk e shenuam ne regjister qe jep per kte person e shenum gjak vullnetar.

U pa qe nuk i erdhi mire, u cudita, pastaj u tha atyne ok ok gjaku i kesaj vajzes pra shkon per familjarin e juaj. Ata me falenderun edhe shkun.

Sic e thash edhe ne postimin tjeter jam mesu te jap sikur nuk mund te rri pa dhene, se vertet naniher te duket se nuk ia vlen se ndoshta e keqperdorin.
    Paqė

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne pergjithesi nuk jap gjak. Po ne kshu rastesh, dhurimi/dhenia e gjakut eshte me minimalja qe nje njeri mund te bej. Besoj, te gjithe pa perjashtim do e benin nje gje te tille. Jemi human being, nuk do hezitonim. Une personalisht do e beja.

Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    Kjo pyetje mė erdhi si ide, pas ngjarjes sė sotme.
    Tė premten me dat 28/01/2011 nė mbrėmje, nga ora 21:00, dy koleget e mia u aksidentuan nė nė aksin rrugor Fushkrujė - Tiranė, tek Ura e Tapizėz, njė aksident tragjik , njėra nga koleget humbi djalin 2 vjeēar, kolegia tjetėr bashk me bashkshortin dhe vajzėn e sajė po luftojnė me vdekjen akoma nuk dihet nė do rrojn apo jo.
    Sot ne si kolektiv vendosėm tė shkojm tė dhurojm gjak, pasi morėm vesh qė kishin shum nevojė pėr gjak tė tre pėrsonat, ajo qė mė habiti dhe mė la pa fjalė ishte xhesti i nxėnėsve tanė, ata e morėn vesh pėr dhurimin e gjakut dhe 40 nxėnės kėrkuan me kėmbėngulje qė dhe ata tė dhuronin. Shumica nuk u pranuan pėr arsyet, ishin nėn moshėn 18 vjeē disa, ndėrsa disa tė tjerė kishin probleme me aneminė, asmėn ,,,,,,, pėrfundimisht u zgjodhėn 10 prej tyre dhe shum mėsues.
    Pyetja ime ėshtė a do dhuronit gjakun pėr pėrsona qė nuk jan tė afėrmit tuaj?
    A do bėnit veprimin qė bėn nxėnėsit e mi sot?

Uroj tė diskutojm sėbashku me rrespekt Aksinja
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Per ty i her pinko as qe do e vija ne dyshim
    Against all odds..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Jackie Lexo Postimin
    Per ty i her pinko as qe do e vija ne dyshim
    Jackie,po ne vend te zemres nuk eshte se kemi 1 cope gur.Na vjen keq dhe neve, ashtu si juve.

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    larg qoft t'jemi shnosh po he,se po arriti puna deri ke gjaku si kena mire punet

Meqe ra llafi une jom AB+ se di a mund t'i jap cdo njeriu?
    Against all odds..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Un di njerz ne kohen e diktatures me te eger ne bote jepnin gjak me pare me pi rraki.

Cfar llum njerzish jepnin gjak me pi alkol

Dhe sa per temen, nuk mund te pergjigjem, sepse nuk e di si eshte gjykimi ne Islam rreth temes ne fjal.

gudbaj albenians

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    gudbaj albenians
    Bye bye 'americano'. lol

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anėtarėsuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    Posi jo, me qejfin me te madh! Sa here qe kam pase mundesi dhe e kane pranuar se na konsiderojne ne Shqiptarve sikur kemi ngrene lopen e cmendur!! Po dhe Organ Donor gjithashtu...ca gjera qe i kemi ne dore eshte gjynaf mos ti bejme.
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •