Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Kam dhene dhe do jepja serish.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Mesuese e Anglishtes je ti?
    sikur ka posta pėr tė tilla pyetje!!!
    gjithsesi jo nuk jam mėsuese anglishteje, po tė kishe lexuar shėnimet e mia me titull Vargje tė Lira do e kishe kuptuar ēfar lėnde jap
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    gjithsesi jo nuk jam mėsuese anglishteje, po tė kishe lexuar shėnimet e mia me titull Vargje tė Lira do e kishe kuptuar ēfar lėnde jap
    Ne rregull teta
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    Kjo pyetje mė erdhi si ide, pas ngjarjes sė sotme.
    Tė premten me dat 28/01/2011 nė mbrėmje, nga ora 21:00, dy koleget e mia u aksidentuan nė nė aksin rrugor Fushkrujė - Tiranė, tek Ura e Tapizėz, njė aksident tragjik , njėra nga koleget humbi djalin 2 vjeēar, kolegia tjetėr bashk me bashkshortin dhe vajzėn e sajė po luftojnė me vdekjen akoma nuk dihet nė do rrojn apo jo.
    Sot ne si kolektiv vendosėm tė shkojm tė dhurojm gjak, pasi morėm vesh qė kishin shum nevojė pėr gjak tė tre pėrsonat, ajo qė mė habiti dhe mė la pa fjalė ishte xhesti i nxėnėsve tanė, ata e morėn vesh pėr dhurimin e gjakut dhe 40 nxėnės kėrkuan me kėmbėngulje qė dhe ata tė dhuronin. Shumica nuk u pranuan pėr arsyet, ishin nėn moshėn 18 vjeē disa, ndėrsa disa tė tjerė kishin probleme me aneminė, asmėn ,,,,,,, pėrfundimisht u zgjodhėn 10 prej tyre dhe shum mėsues.
    Pyetja ime ėshtė a do dhuronit gjakun pėr pėrsona qė nuk jan tė afėrmit tuaj?
    A do bėnit veprimin qė bėn nxėnėsit e mi sot?

Uroj tė diskutojm sėbashku me rrespekt Aksinja
    A do dhuronit gjak ?

Kjo eshte nje pyetje retorike qe e ka pergjigjen e saj absolute , qe gjithkush do kishte deshire te dhuronte gjak . Kjo eshte humane .

Problemi i vertete ne kete rast do ishte vetem tek mundesia . Jo qe te gjithe jane ne gjendje te dhurojne gjak . Kjo vjen nga arsye te ndryshme : dikush nuk e ka gjakun te paster ( nga semundjet) , dikush ka frike nga gjilperat . Kam mbesen time qe sa shikon gjilpere i bie te fiket , pale me te shikoje gjak .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •