Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Lule_Bora Lexo Postimin
    Posi jo, me qejfin me te madh! Sa here qe kam pase mundesi dhe e kane pranuar se na konsiderojne ne Shqiptarve sikur kemi ngrene lopen e cmendur!! Po dhe Organ Donor gjithashtu...ca gjera qe i kemi ne dore eshte gjynaf mos ti bejme.
    hahaha gjithemone kur kam pranuar te jap gjak me refuzojn sa gjejn qe kam jetuar ne shqiperi too bad, kam dhe gjakun qe cdo njeri mund ta marrin :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Un di njerz ne kohen e diktatures me te eger ne bote jepnin gjak me pare me pi rraki.

Cfar llum njerzish jepnin gjak me pi alkol

Dhe sa per temen, nuk mund te pergjigjem, sepse nuk e di si eshte gjykimi ne Islam rreth temes ne fjal.

gudbaj albenians
    As unė nuk e di ēfar thuhet nė Kuran pėr dhurimin e gjakut, por hamendėsoj qė dhe Kurani e pranon dhurimin e gjakut, pasi shpėton jet njerzish me kėtė xhest
    Gjithsesi tema ime ska lidhje me Fetė
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    kete gjest qe keni treguar ju e nderuara aksinja eshte nje gjest dhe shembull shume i mire...

por une ne vendin ku jetoj,duke mare parasysh rrethanat,duke mare parasysh se jemi ne nje vend ku neper spitalet tona dominojn ligjet qe na i vendon nje shka,kuren e kures sdo te jepja gjak per ata persona qe nuk njohe,vetem e vetem nga shkaku se:

nuk e di ne vendin tuaj a eshte njejta gje,por ata ne spitale,ne fakt mua me ka ndodhur,dikur kur babit dhe nens sime i duhej gjak,mjeket nuk u jepnin pa mos e kompenzuar me nje gjak qe duhej te jepej nga nje i afermi i joni...

dua te them se asgje nuk bejen pa ineters dhe per humanizem..

sa e sa litra gjak ka neper spitale ata perseri nuk japin gjak pa mos e venduar ate sasi te gjakut ne vend dhe ta ruajn si rezerv...

ne fakt do ti ndihmoja vetem dikujt qe une njohe,apo thene ndryshe qe me ka ndihmuar ne nje fare menyre qofte edhe menyre tjeter...
    sepse sote si ka ardhur koha,as nje kafhst buke s'ta jep askush e ku me te largoj nje sasi gjaku nga shpirti venet e tija...

Dolėn ca probleme apo dyshime, pik sė pari, dyshimi ishte qė mund tė mos shkonte gjaku tek ata pėrsona pėr tė cilėt ne po e dhuronim, (meqė kohėt e fundit ka filluar tė shitet gjaku si droga fshehurazi, mysybet i ri kėtej nga "fshati" ynė)
    Sė dyti, menduam se do jepnim nga 200gr, por ajo doktoresha kėmbngulte qė qeset ja 400gr o do mbushen plot o nuk pranoj tė bėj tėrheqjen e gjakut , a thua se ishin pako postale qeskat
    Gjithsesi ne u siguruam dhe familjarėt u siguruan pėr masėn e gjakut tė dhuruar nga ne

jo........................
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    jo........................
    kėshtu thua tani por po tė kesh njeriun tėnd dukeluftuar me vdekjen jam e bindur qė jep pa diskutim fare

Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    kėshtu thua tani por po tė kesh njeriun tėnd dukeluftuar me vdekjen jam e bindur qė jep pa diskutim fare
    Sigurisht qe po.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kam dhene por sma pelqejne homoglobinen eh cti besh lol

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Nje herit ngushellime familjen per humbjen e djalit.
    Edhe pse e kam grupin e gjakut te rrale,edhe pse cdo here jam lajmruar si vullnetare per te dhene gjak,per fat te keq cdo here me kan refuzuar,shkaku jam nene pesh
    Dhe shpresoj se nje dite edhe kjo deshire do te me plotsohet te jem komlet humanitare ne shoqaten ku jam antare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 02-02-2011 mė 08:37
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Nje herit ngushellime familjen per humbjen e djalit.
    Edhe pse e kam grupin e gjakut te rrale,edhe pse cdo here jam lajmruar si vullnetare per te dhene gjak,per fat te keq cdo here me kan refuzuar,shkaku jam nene pesh
    Dhe shpresoj se nje dite edhe kjo deshire do te me plotsohet te jem komlet humanitare ne shoqaten ku jam antare.
    Faleminderit pėr ngushėllimin,
    e vlersoj shum humanizmin tėnd , edhe pse nuk tė jepet mundėsia, mjafton mendimi human nga ana jote.

Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    Faleminderit pėr ngushėllimin,
    e vlersoj shum humanizmin tėnd , edhe pse nuk tė jepet mundėsia, mjafton mendimi human nga ana jote.
    Mesuese e Anglishtes je ti?

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •