Po...dhe e kam bere..
Po...dhe e kam bere..
https://www.behance.net/robberysk1100
kete gjest qe keni treguar ju e nderuara aksinja eshte nje gjest dhe shembull shume i mire...
por une ne vendin ku jetoj,duke mare parasysh rrethanat,duke mare parasysh se jemi ne nje vend ku neper spitalet tona dominojn ligjet qe na i vendon nje shka,kuren e kures sdo te jepja gjak per ata persona qe nuk njohe,vetem e vetem nga shkaku se:
nuk e di ne vendin tuaj a eshte njejta gje,por ata ne spitale,ne fakt mua me ka ndodhur,dikur kur babit dhe nens sime i duhej gjak,mjeket nuk u jepnin pa mos e kompenzuar me nje gjak qe duhej te jepej nga nje i afermi i joni...
dua te them se asgje nuk bejen pa ineters dhe per humanizem..
sa e sa litra gjak ka neper spitale ata perseri nuk japin gjak pa mos e venduar ate sasi te gjakut ne vend dhe ta ruajn si rezerv...
ne fakt do ti ndihmoja vetem dikujt qe une njohe,apo thene ndryshe qe me ka ndihmuar ne nje fare menyre qofte edhe menyre tjeter...
sepse sote si ka ardhur koha,as nje kafhst buke s'ta jep askush e ku me te largoj nje sasi gjaku nga shpirti venet e tija...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kam dhane gjak edhe ne Prishtine, e njejtja situate eshte edhe aty sikur kjo ne tetove, kur ka nevoje dikush per gjak ju kerkojne familjarve qe ata te japin ndryshe mbetet pa gjak i semuri.
Isha njehere ne salle t'u dhane gjak, nderkohė erdhen edhe 2-3 familejar te tjere te nje semuri qe kishte nevoje per gjak, nuk i njihja, ata dolen qe asnjeri nuk ishte ne gjendje te jepte gjak, kshtuqe Dr. ju tha gjeni dike tjeter sa ma shpejt qe t'i dhurojė gjak familjarit tuaj.
Edhe une i thash une po e jap pra gjakun per te. Paramendo cfare arsye ai me tha epo ne nuk e shenuam ne regjister qe jep per kte person e shenum gjak vullnetar.
U pa qe nuk i erdhi mire, u cudita, pastaj u tha atyne ok ok gjaku i kesaj vajzes pra shkon per familjarin e juaj. Ata me falenderun edhe shkun.
Sic e thash edhe ne postimin tjeter jam mesu te jap sikur nuk mund te rri pa dhene, se vertet naniher te duket se nuk ia vlen se ndoshta e keqperdorin.
Paqė
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Per ty i her pinko as qe do e vija ne dyshim![]()
Against all odds..
larg qoft t'jemi shnosh po he,se po arriti puna deri ke gjaku si kena mire punet
Meqe ra llafi une jom AB+ se di a mund t'i jap cdo njeriu?
Against all odds..
Un di njerz ne kohen e diktatures me te eger ne bote jepnin gjak me pare me pi rraki.
Cfar llum njerzish jepnin gjak me pi alkol
Dhe sa per temen, nuk mund te pergjigjem, sepse nuk e di si eshte gjykimi ne Islam rreth temes ne fjal.
gudbaj albenians
Posi jo, me qejfin me te madh! Sa here qe kam pase mundesi dhe e kane pranuar se na konsiderojne ne Shqiptarve sikur kemi ngrene lopen e cmendur!! Po dhe Organ Donor gjithashtu...ca gjera qe i kemi ne dore eshte gjynaf mos ti bejme.
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
Krijoni Kontakt