Ne dhuruam nga 400gr, tė them tė drejtėn mė trėmbi kjo shifėr, por nuk e ktheja dot mbrapsht fjalėn
Nuk e di a ėshtė normale apo jo !!
Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė
300 gram eshte normale , 1 her ne 6 muaj ...
Mjafton te ushqehesh mir dhe as qe se ve re qe i ke mangut ato 300 gram ..
Plus qe thon dhe qe ben mir per trupin kjo gje ..
Nejse me te degjuar e lexuar e kam ende te pa provuar ..
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Kam dhuruar nje here,eshte ndjenje e mir ti shpetosh jeten dikujt.
as nuk ka fare turp ketu kur me cpojn edhe une bej si shpirti keq mbyll syt dhe i them kur te mbarosh me lajmro se une nuk e shof fare se me bije te fiktit pastaj pupupupupupu....
edhe pse kam dash me shku me dhon gjak nuk ma, ma fare dhe e kom lon ket gje..
me vjen shume keq i her per ate qe paska ndodhur...po do veprpoja si nxencat edhe po do jipja per nji qe nuk e njof mos te kisha kaq shume frik sic e kam shkrujt dhe me lart...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 31-01-2011 mė 15:06
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Sugurisht qe po. Jeta eshte shume e shkurter per te qene egoist ose zemer ngushte per nje akt human qe mund te shpetoje jete njerzish.
Against all odds..
Nqs nuk do i kisha bezdi :-D shiringat, gjilperat , gjakun ne pergjithsi , po do dhuroja gjake.
Ketu organizohen shpesh pika ku mund te dhurosh gjake , nje here kam hyre brenda nuk mujta.
Thnx Gott qe nuk jane te gjithe si puna ime :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Aksinja ngushllimes koleges tende per humbjen e djalit 2 vjecar, vertete e dhimbshmeZoti mos na sporovofte, e asaj i dashte durimin.
Une jam dhuruse e rregullt vullnetare e gjakut.
PS disa qe paskan thene se kane frike nga gjilperat, mu mduket se shpumja qe me se paku dhemb eshte ne krah (kur marrin gjakun) ani pse eshte gjilpere goxha e madhe dhe e trash, ndoshta qe jam mesu ta bej shpesh une thujse hic nuk ndiej dhimbjen.
Paqė
Ndushellime per femijen e saj...
edhe pse pesha qe kam nuk me lejon
jam njeher ne vit
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt