Close
Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 259
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    me ate qe une shikoj eshte se sala i shan keta te prekurorise dhe shish qe te lere pershtypje qe nuk i komandon ai por ne te vertet kjo eshte thjeshte nje fasad pasi keto jan pro sales ,eshte taktike e tij kjo

Citim Postuar mė parė nga guri79 Lexo Postimin
    Emisione > OPINION

POST DEMOSTRATA

Te ftuar:
    Sokol Olldashi
    Aldo Bumci
    Paskal Milo
    Petro Koci

http://www.tvklan.tv/emisioni.php?id=2688#
    sa po e pashe,dhe desha te sjell dhe une ketu kte video.

olldashi djal trim e i mencur qe nuk ia hedh kush dot a'qe leht.

duhet ven minister policie sa me pare,dhe mos ta luajn me nga aty,deri qe te behet kryeminister,ne nje te ardhme te shpejt...uroj me gjithe shpirt.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin
    me ate qe une shikoj eshte se sala i shan keta te prekurorise dhe shish qe te lere pershtypje qe nuk i komandon ai por ne te vertet kjo eshte thjeshte nje fasad pasi keto jan pro sales ,eshte taktike e tij kjo
    Edhe ket e the?!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin
    n q se ne pd ka injorante dhe te pakulture olldashi mban kreun
    na nxorri nje liste me te arrestuarit ne demostart dhe tregonte se sa euro ju kishin gjetur neper xhepa qe vijonin nga 115-170 nje dicka e tille ,qe donte te thoshte se ishin te paguar me euro
    ,sikur eshte dicka qe nuk gjendet kollaj kjo euro apo ndonje shume e madhe
    Per njerezit "fukarenj" qe protestonin per "buken e gojes", eshte cudi e madhe qe te kene nga 100 deri ne 200 euro me vete.
    Dhe keta me euro ishin nga ata qe gjuanin me fort.
    Mos fusni koken ne rere si struci se nuk eshte ne nderin tuaj.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Postime
    11
    Lexova deklaraten e kryeministrit....
    O zot , ky njeri nuk ka as kulturen minimale per ate funksion shteti qe ushtron...
    cfare ju ka thene truri , qe ja keni dhene voten ketij gomari, mos i beni me zgjedhjet dite djele apo dite feste, sepse deheni dhe pastaj nuk dini kujt ja jepni voten .

Mire heren e pare qe ja dhane padashje qeverine ata te bllokut, por tani si ka mundesi te fitoje votat ky lloj njeriu... cfare kerkon ky njeri ne qeveri, do qe te ri 30vjet si ato te vendeve arabe, apo do te imitoje parardhesin e tij qe e mbajti 40vjet qeverine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga guidapro : 26-01-2011 mė 17:35

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga guidapro Lexo Postimin
    Lexova deklaraten e kryeministrit....
    O zot , ky njeri nuk ka as kulturen minimale per ate funksion shteti qe ushtron...
    cfare ju ka thene truri , qe ja keni dhene voten ketij gomari, qe eshte aq fshatar sa nuk ka tjeter si ky.

Mire heren e pare qe ja dhane padashje qeverine ata te bllokut, por tani si ka mundesi te fitoje votat ky lloj njeriu... cfare kerkon ky njeri ne qeveri, do qe te ri 30vjet si ato te vendeve arabe, apo do te imitoje parardhesin e tij qe e mbajti 40vjet qeverine.
    Duhet te pyesesh shumicen e shqiptareve per kete.
    Nese ti mendon se je me i mencur se shumica e shqiptareve, duhet te paraqesesh CV e te te bejme kryeminister.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Postime
    11
    Une nuk mendoj fare, sepse nuk ka vend per te menduar, mjafton te lexosh fjalimin e tij, nqs eshte i tiji, se me thene te drejten nuk kam pare ndonje personalitet shetti kaq dobet sa ky.

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Per njerezit "fukarenj" qe protestonin per "buken e gojes", eshte cudi e madhe qe te kene nga 100 deri ne 200 euro me vete.
    Dhe keta me euro ishin nga ata qe gjuanin me fort.
    Mos fusni koken ne rere si struci se nuk eshte ne nderin tuaj.
    Dhe ti i beson Oldashit lol?
    Ky ishte i pari qe shpifi per dinamit
    o zot ca njerzish kemi n'qeveri.

Ato qe jane arrestu u jane vjedh lek ,telefona e pare ,ca kane pas neper xhepa. Ajo polici qe ju mburreni kaq shume. Jane po te njejtit polic qe vjedhin cdo dite shqiptaret neper rruget e shqiperise.

Megjithate ajo historia e ktyne te arrestumve qe ishin detyru te firmosnin qe i ka nxjerr rama ne proteste dhe kane marre lek per te dale ne proteste me pelqeu shume . E kupto me ca vemjesh kemi t'bejme ,stili enverit lol
    Against all odds..

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga guidapro Lexo Postimin
    Une nuk mendoj fare, sepse nuk ka vend per te menduar, mjafton te lexosh fjalimin e tij, nqs eshte i tiji, se me thene te drejten nuk kam pare ndonje personalitet shetti kaq dobet sa ky.
    Duhet ta nigjosh italisht qe tė vesh duret n'koke tamam
    Against all odds..

a dini gje,a ka dhen ndonje mesazh qe te hiqet dore nga protestat e ardhshme...si te ps e te pd.

e gjithe diplomacia e BE dhe SHBA po kerkojne me ngulm kte gje,por bamkja vazhdone te bej "vezhguesin"

dy gjera jane: o ka ndoj inat te hershem me berishen,dhe tani po ia kthen me indiferentizem...ose tjera qe une e mar si me te besushem,lidhjen me mafine kuqaloshee te politikes se re Edvin Ruci.

Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •