me ate qe une shikoj eshte se sala i shan keta te prekurorise dhe shish qe te lere pershtypje qe nuk i komandon ai por ne te vertet kjo eshte thjeshte nje fasad pasi keto jan pro sales ,eshte taktike e tij kjo
me ate qe une shikoj eshte se sala i shan keta te prekurorise dhe shish qe te lere pershtypje qe nuk i komandon ai por ne te vertet kjo eshte thjeshte nje fasad pasi keto jan pro sales ,eshte taktike e tij kjo
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Lexova deklaraten e kryeministrit....
O zot , ky njeri nuk ka as kulturen minimale per ate funksion shteti qe ushtron...
cfare ju ka thene truri , qe ja keni dhene voten ketij gomari, mos i beni me zgjedhjet dite djele apo dite feste, sepse deheni dhe pastaj nuk dini kujt ja jepni voten .
Mire heren e pare qe ja dhane padashje qeverine ata te bllokut, por tani si ka mundesi te fitoje votat ky lloj njeriu... cfare kerkon ky njeri ne qeveri, do qe te ri 30vjet si ato te vendeve arabe, apo do te imitoje parardhesin e tij qe e mbajti 40vjet qeverine.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga guidapro : 26-01-2011 mė 17:35
Une nuk mendoj fare, sepse nuk ka vend per te menduar, mjafton te lexosh fjalimin e tij, nqs eshte i tiji, se me thene te drejten nuk kam pare ndonje personalitet shetti kaq dobet sa ky.
Dhe ti i beson Oldashit lol?
Ky ishte i pari qe shpifi per dinamit
o zot ca njerzish kemi n'qeveri.
Ato qe jane arrestu u jane vjedh lek ,telefona e pare ,ca kane pas neper xhepa. Ajo polici qe ju mburreni kaq shume. Jane po te njejtit polic qe vjedhin cdo dite shqiptaret neper rruget e shqiperise.
Megjithate ajo historia e ktyne te arrestumve qe ishin detyru te firmosnin qe i ka nxjerr rama ne proteste dhe kane marre lek per te dale ne proteste me pelqeu shume. E kupto me ca vemjesh kemi t'bejme ,stili enverit lol
Against all odds..
a dini gje,a ka dhen ndonje mesazh qe te hiqet dore nga protestat e ardhshme...si te ps e te pd.
e gjithe diplomacia e BE dhe SHBA po kerkojne me ngulm kte gje,por bamkja vazhdone te bej "vezhguesin"
dy gjera jane: o ka ndoj inat te hershem me berishen,dhe tani po ia kthen me indiferentizem...ose tjera qe une e mar si me te besushem,lidhjen me mafine kuqaloshee te politikes se re Edvin Ruci.
Krijoni Kontakt