Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31

Thumbs up Vetëvendosja! e meriton besimin e qytetarëve

Flet Afrim Hoti, kandidat për deputet në listën e Lëvizjes Vetëvendosje! për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Të jemi shumë të qartë, për ne SHBA-ja dhe të gjitha shtetet që na kanë ndihmuar në rrugëtimin tonë janë të respektuara. Mendoj se nuk është mirë që në mungesë të koncepteve dhe vizioneve të luhet me karta aspak të moralshme

PRISHTINË, 23 NËNTOR - Afrim Hoti është vëllai i intelektualit të madh shqiptar Ukshin Hoti. Është vëllai i dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Ragip Hoti. Është djali më i vogël i xha Nazyfit të ndjerë, të cilin granatat serbe e vranë, por nuk e dëbuan nga shtëpia. Është i burgosur politik dhe ka mbajtur disa vjet burgim. Biografia e Afrim Hotit dhe familjes Hoti është e mbushur me aktivitete për lirinë e Kosovës. Me kandidimin e Afrim Hotit, Lëvizja Vetëvendosje! po e nxjerrë në dritë frymën politike të Ukshin Hotit, të cilën jo pa qëllim u munduan ta vrasin shumë herë armiqtë e shqiptarëve dhe argatët e tyre. U deshën shumë kohë e mund që filozofia politike e Ukshin Hotit të kuptohet dhe ta shohë dritën dhe fillimin e realizimit të saj nëpërmjet këtij brezi të ri të bashkuar në Lëvizjen Vetëvendosje!

“Epoka e re”: Zoti Hoti, jeni kandidat për deputet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje! për Kuvendin e Kosovës. Kush e gjeti kënd: ju Vetëvendosjen apo Vetëvendosja juve?

Hoti: Faleminderit dhe po ndjehem i nderuar që po më jepet mundësia që nëpërmjet faqeve të gazetës së respektuar “Epoka e re” të komunikoj me opinionin dhe lexuesin shqiptar. Në fakt, ka ndodhur edhe njëra edhe tjetra, apo më mirë të them se rrugët tona janë bashkuar në këtë çast për të ecur së bashku për atje ku jemi nisur, që nga ndarja e Kosovës nga trungu shqiptar. Pra, bashkimin e kombit. Me vëmendje i kam përcjell zhvillimet politike në vend e me këtë rast edhe zhvillimin e Lëvizjes Vetëvendosje! dhe kam parë se kjo Lëvizje është autoktone në filozofinë e saj politike dhe kombëtare. Në Lëvizje Vetëvendosje! është brezi i ri, i cili nuk flet se çfarë mendojnë të tjerët, por çfarë mendojnë vetë ata. Kjo është jetike për ecjen dhe zhvillimin tonë si shoqëri. Për të qenë të sinqertë me lexuesin, por edhe me vetveten, shumë procese politike në vend nuk kanë shkuar dhe nuk po shkojnë mirë. Kosova ka shumë sfida para vetes, të cilat mund t’i përballojmë së bashku me një lidership të ri dhe të fuqishëm, siç është zoti Kurti. Zoti Kurti ka dëshmuar se di dhe mundet, prandaj edhe e meriton besimin e shqiptarëve.

“Epoka e re”: Këto janë zgjedhje të jashtëzakonshme dhe janë organizuar shpejt e shpejt. Mendoni se nuk do të dëmtohet Vetëvendosja!?

Hoti : Për dëmtim nuk do të thosha, por gjithsesi do të ndalemi paksa në rritjen e fuqishme dhe të shpejtë të Vetëvendosjes! Pavarësisht skenarëve dhe llogarive që mund t’i kenë bërë disa, Vetëvendosja do të dalë fituese me konceptin e saj politik, i cili është i mishëruar me qytetarin e Republikës së Kosovës. Qytetari i Kosovës po kërkon ndryshime dhe ai do t’i bëjë këto ndryshime duke e fuqizuar politikisht Vetëvendosjen! Të mos harrojmë, partitë që janë në skenë nuk kanë çfarë të japin më. Këto parti qytetarin e shohin dhe e duan vetëm për fushata elektorale. Vetëvendosja! nuk është se ka dalë këto ditë si diçka e re, e porositur nga dikush dhe nga ndonjë qendër vendimmarrëse për t’i hutuar qytetarët e Kosovës. Vetëvendosja! ka identitetin e fuqishëm politik dhe kombëtar. Në shumë raste ka qenë faktor vendimtar për zhvillimin dhe ecjen tonë përpara.

“Epoka e re”: Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë duket i hidhëruar me Vetëvendosjen! Na thoni, cilat janë marrëdhëniet e juaja me faktorin ndërkombëtar?

Hoti: Në shikim të parë dhe sipërfaqësor mbase edhe mund të duket kështu, por unë mendoj se në politikë gjërat nuk janë statike. Të jemi shumë të qartë, për ne SHBA-ja dhe të gjitha shtetet që na kanë ndihmuar në rrugëtimin tonë janë të respektuara. Mendoj se nuk është mirë që në mungesë të koncepteve dhe vizioneve të luhet me karta aspak të moralshme. Mosnënshkrimi i të ashtuquajturit Kodi i Mirësjelljes ka të bëjë me atë se ne nuk mund dhe nuk duam të sillemi me standarde të dyfishta para qytetarëve të Kosovës. Ju lutem, për çfarë demokracie po flasim kur partitë politike harxhojnë miliona euro nëpër fushata dhe kurrë nuk e bëjnë transparente shumë e parave të shpenzuara para qytetarëve. Edhe miqtë tanë do të binden se servilizmi nuk është mirë as për ta e as për ne.

“Epoka e re”: Si do të jetë Vetëvendosja! pas zgjedhjeve, pozitë apo opozitë?

Hoti: Mendoj se për këtë do të vendosë vota e lirë e qytetarit të Kosovës, por e rëndësishme është se ne do të mbetemi të njëjtit në të dyja opsionet. Siç ka thënë edhe zoti Kurti, ne nuk po hyjmë në institucione për ta ndryshuar votën tonë, por për t’i ndryshuar këto institucione për dhe në të mirë të qytetarëve. Jemi të vetëdijshëm për barrën që na ka ngarkuar koha, sepse qytetari i Kosovës nuk guxon të zhgënjehet më. Dhe kjo nuk do të ndodhë me Vetëvendosjen!

“Epoka e re”: Për fund, duke e ditur se jeni vëllai i Ukshin Hotit, mund të na thoni pse gjithë kjo enigmë për fatin e tij?

Hoti: Ndonëse nuk më takon mua të flas, siç e di i tërë opinioni mbarëshqiptar, Ukshin Hoti e kishte lidhur ngushtë fatin e vet me fatin e popullit të vet të ndaluar. Ai për asnjë çast nuk u shkëput nga ky fat, edhe pse e pati mundësinë. Heshtja e atyre që e burgosën dhe e zhdukën mbase është e kuptueshme, por assesi heshtja e klasës politike dhe e botës akademike. Sido që të jetë, im vëlla u bë histori e lavdishme e këtij populli. Historia nuk mund të shtrembërohet sipas tekeve të dikujt. Ajo do t’i ulë vetëm të merituarit në sofrën e vet. Unë jam i vetëdijshëm se Ukshin Hoti do ta marrë vendin e merituar vetëm me daljen e mendimit të ri politik, sepse vetëm këta e kuptojnë filozofinë politike të tij. E di dhe jam i bindur se ne do t’i kthehemi Ukshin Hotit sepse kemi nevojë për mendimin e tij politik.

“Epoka e re”: Diçka për fund, zotëri Hoti?

Hoti: Do t’i thosha qytetarit të Kosovës të dalë të votojë dhe të votojë për ndryshime. E di se e ka të vështirë të besojë se ne jemi ndryshe, pas gjithë zhgënjimeve që ka pasur nga kjo klasë politike, por i premtoj se nuk do ta zhgënjejmë. Do të jemi zë i fortë i qytetarit Qytetari nëpërmjet nesh do të flasë në Kuvendin e Kosovës dhe në të gjitha proceset politike. Së bashku është e mundshme.

Intervistoi: Besnik KRYEZIU
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Sigurisht se e meriton besimin e qytetareve, kjo u verejt edhe gjate fushates se VV, ku pjesemarres ne to ishte edhe William Walker, njeriu qe i pari i dha sinjal te gjelbert NATO-s per bombardimin e Serbise.

Keto akuzat e PDK-se ndaj rivaleve te tyre politike vetem po riperseriten, nuk jane asgje e re dhe kane filluar te behen patetike, se vetem po e deshmojne se sa te ulet jane si njerez. Me nje fjale armen me te forte ne mungese te trurit perballe rivaleve te tyre i kane shpifjet, njollosjet e pabaza e gjera te tjera te ngjashme. Shpresoj se nuk do te fillojne edhe me likuidimin fizik te rivaleve te tyre, gje qe nuk eshte per tu befasuar.

Keto akuzat e PDK-se ndaj partive tjera politike ngjasojne me ato te Dick Marty-it ndaj shqiptareve,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 25-12-2010 më 13:50

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Flet Afrim Hoti, kandidat për deputet në listën e Lëvizjes Vetëvendosje! për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Të jemi shumë të qartë, për ne SHBA-ja dhe të gjitha shtetet që na kanë ndihmuar në rrugëtimin tonë janë të respektuara. Mendoj se nuk është mirë që në mungesë të koncepteve dhe vizioneve të luhet me karta aspak të moralshme

PRISHTINË, 23 NËNTOR - Afrim Hoti është vëllai i intelektualit të madh shqiptar Ukshin Hoti. Është vëllai i dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Ragip Hoti. Është djali më i vogël i xha Nazyfit të ndjerë, të cilin granatat serbe e vranë, por nuk e dëbuan nga shtëpia. Është i burgosur politik dhe ka mbajtur disa vjet burgim. Biografia e Afrim Hotit dhe familjes Hoti është e mbushur me aktivitete për lirinë e Kosovës. Me kandidimin e Afrim Hotit, Lëvizja Vetëvendosje! po e nxjerrë në dritë frymën politike të Ukshin Hotit, të cilën jo pa qëllim u munduan ta vrasin shumë herë armiqtë e shqiptarëve dhe argatët e tyre. U deshën shumë kohë e mund që filozofia politike e Ukshin Hotit të kuptohet dhe ta shohë dritën dhe fillimin e realizimit të saj nëpërmjet këtij brezi të ri të bashkuar në Lëvizjen Vetëvendosje!

“Epoka e re”: Zoti Hoti, jeni kandidat për deputet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje! për Kuvendin e Kosovës. Kush e gjeti kënd: ju Vetëvendosjen apo Vetëvendosja juve?

Hoti: Faleminderit dhe po ndjehem i nderuar që po më jepet mundësia që nëpërmjet faqeve të gazetës së respektuar “Epoka e re” të komunikoj me opinionin dhe lexuesin shqiptar. Në fakt, ka ndodhur edhe njëra edhe tjetra, apo më mirë të them se rrugët tona janë bashkuar në këtë çast për të ecur së bashku për atje ku jemi nisur, që nga ndarja e Kosovës nga trungu shqiptar. Pra, bashkimin e kombit. Me vëmendje i kam përcjell zhvillimet politike në vend e me këtë rast edhe zhvillimin e Lëvizjes Vetëvendosje! dhe kam parë se kjo Lëvizje është autoktone në filozofinë e saj politike dhe kombëtare. Në Lëvizje Vetëvendosje! është brezi i ri, i cili nuk flet se çfarë mendojnë të tjerët, por çfarë mendojnë vetë ata. Kjo është jetike për ecjen dhe zhvillimin tonë si shoqëri. Për të qenë të sinqertë me lexuesin, por edhe me vetveten, shumë procese politike në vend nuk kanë shkuar dhe nuk po shkojnë mirë. Kosova ka shumë sfida para vetes, të cilat mund t’i përballojmë së bashku me një lidership të ri dhe të fuqishëm, siç është zoti Kurti. Zoti Kurti ka dëshmuar se di dhe mundet, prandaj edhe e meriton besimin e shqiptarëve.

“Epoka e re”: Këto janë zgjedhje të jashtëzakonshme dhe janë organizuar shpejt e shpejt. Mendoni se nuk do të dëmtohet Vetëvendosja!?

Hoti : Për dëmtim nuk do të thosha, por gjithsesi do të ndalemi paksa në rritjen e fuqishme dhe të shpejtë të Vetëvendosjes! Pavarësisht skenarëve dhe llogarive që mund t’i kenë bërë disa, Vetëvendosja do të dalë fituese me konceptin e saj politik, i cili është i mishëruar me qytetarin e Republikës së Kosovës. Qytetari i Kosovës po kërkon ndryshime dhe ai do t’i bëjë këto ndryshime duke e fuqizuar politikisht Vetëvendosjen! Të mos harrojmë, partitë që janë në skenë nuk kanë çfarë të japin më. Këto parti qytetarin e shohin dhe e duan vetëm për fushata elektorale. Vetëvendosja! nuk është se ka dalë këto ditë si diçka e re, e porositur nga dikush dhe nga ndonjë qendër vendimmarrëse për t’i hutuar qytetarët e Kosovës. Vetëvendosja! ka identitetin e fuqishëm politik dhe kombëtar. Në shumë raste ka qenë faktor vendimtar për zhvillimin dhe ecjen tonë përpara.

“Epoka e re”: Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë duket i hidhëruar me Vetëvendosjen! Na thoni, cilat janë marrëdhëniet e juaja me faktorin ndërkombëtar?

Hoti: Në shikim të parë dhe sipërfaqësor mbase edhe mund të duket kështu, por unë mendoj se në politikë gjërat nuk janë statike. Të jemi shumë të qartë, për ne SHBA-ja dhe të gjitha shtetet që na kanë ndihmuar në rrugëtimin tonë janë të respektuara. Mendoj se nuk është mirë që në mungesë të koncepteve dhe vizioneve të luhet me karta aspak të moralshme. Mosnënshkrimi i të ashtuquajturit Kodi i Mirësjelljes ka të bëjë me atë se ne nuk mund dhe nuk duam të sillemi me standarde të dyfishta para qytetarëve të Kosovës. Ju lutem, për çfarë demokracie po flasim kur partitë politike harxhojnë miliona euro nëpër fushata dhe kurrë nuk e bëjnë transparente shumë e parave të shpenzuara para qytetarëve. Edhe miqtë tanë do të binden se servilizmi nuk është mirë as për ta e as për ne.

“Epoka e re”: Si do të jetë Vetëvendosja! pas zgjedhjeve, pozitë apo opozitë?

Hoti: Mendoj se për këtë do të vendosë vota e lirë e qytetarit të Kosovës, por e rëndësishme është se ne do të mbetemi të njëjtit në të dyja opsionet. Siç ka thënë edhe zoti Kurti, ne nuk po hyjmë në institucione për ta ndryshuar votën tonë, por për t’i ndryshuar këto institucione për dhe në të mirë të qytetarëve. Jemi të vetëdijshëm për barrën që na ka ngarkuar koha, sepse qytetari i Kosovës nuk guxon të zhgënjehet më. Dhe kjo nuk do të ndodhë me Vetëvendosjen!

“Epoka e re”: Për fund, duke e ditur se jeni vëllai i Ukshin Hotit, mund të na thoni pse gjithë kjo enigmë për fatin e tij?

Hoti: Ndonëse nuk më takon mua të flas, siç e di i tërë opinioni mbarëshqiptar, Ukshin Hoti e kishte lidhur ngushtë fatin e vet me fatin e popullit të vet të ndaluar. Ai për asnjë çast nuk u shkëput nga ky fat, edhe pse e pati mundësinë. Heshtja e atyre që e burgosën dhe e zhdukën mbase është e kuptueshme, por assesi heshtja e klasës politike dhe e botës akademike. Sido që të jetë, im vëlla u bë histori e lavdishme e këtij populli. Historia nuk mund të shtrembërohet sipas tekeve të dikujt. Ajo do t’i ulë vetëm të merituarit në sofrën e vet. Unë jam i vetëdijshëm se Ukshin Hoti do ta marrë vendin e merituar vetëm me daljen e mendimit të ri politik, sepse vetëm këta e kuptojnë filozofinë politike të tij. E di dhe jam i bindur se ne do t’i kthehemi Ukshin Hotit sepse kemi nevojë për mendimin e tij politik.

“Epoka e re”: Diçka për fund, zotëri Hoti?

Hoti: Do t’i thosha qytetarit të Kosovës të dalë të votojë dhe të votojë për ndryshime. E di se e ka të vështirë të besojë se ne jemi ndryshe, pas gjithë zhgënjimeve që ka pasur nga kjo klasë politike, por i premtoj se nuk do ta zhgënjejmë. Do të jemi zë i fortë i qytetarit Qytetari nëpërmjet nesh do të flasë në Kuvendin e Kosovës dhe në të gjitha proceset politike. Së bashku është e mundshme.

Intervistoi: Besnik KRYEZIU

Sa po tpagun biznismenet perkrahes te Dik Martit per me bo propagand neper forume ???
    Je i njejti person ne shum forume qe propagandon per vetevendosjen edhe pom doket ti me sen tjeter spo mirrshe vetem e vetem me propagand per vetevendosje apo me mire te them me projektin e albin kurdit te kobshem perqares dhe me elemente sllave te quajtur vetevendosje.
    Mos folni ne emer te popullit me 12% vota po palone P***** e shuni se tash kan me ju dal krejt ne shesh.
    Albinin duhet me akuzu per shkelje te te drejtave te njeriut se ka marr femije te moshes 12 e gjer ne moshen 17 ne vetevendosje edhe i ka shti ne protesta aj njeri duhet me u burgos edhe mu krym aty.
    Posht dora e zgjatur e UDB-se
    posht vetefundosesit
    Posht tradhtaret mizor

Thoti
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

Citim Postuar më parë nga THOTI Lexo Postimin
    Sa po tpagun biznismenet perkrahes te Dik Martit per me bo propagand neper forume ???
    Je i njejti person ne shum forume qe propagandon per vetevendosjen edhe pom doket ti me sen tjeter spo mirrshe vetem e vetem me propagand per vetevendosje apo me mire te them me projektin e albin kurdit te kobshem perqares dhe me elemente sllave te quajtur vetevendosje.
    Mos folni ne emer te popullit me 12% vota po palone P***** e shuni se tash kan me ju dal krejt ne shesh.
    Albinin duhet me akuzu per shkelje te te drejtave te njeriut se ka marr femije te moshes 12 e gjer ne moshen 17 ne vetevendosje edhe i ka shti ne protesta aj njeri duhet me u burgos edhe mu krym aty.
    Posht dora e zgjatur e UDB-se
    posht vetefundosesit
    Posht tradhtaret mizor

Thoti
    E Ore THOTI. Natyrisht se do beje propagande - per te miren e Kosoves, per te miren e Kombit Shqiptar, dhe jo sikurse JU e Llaporr qe beni propagande kunder Vetvendosjes e Albin Kurtit, vetem e vetem qe te arsyetoni bisedimet e Ardhsme ndermjet Tadicit e Tacicit ( Boris Tadicit e George Hasim Tacicit ). Nuk paguhem fare as nuk dua te paguhem fare per ceshtjen madhore.
    E Ju zoterote THOTU mund te vazhdoni pe propagandat e tuaja anti Shqiptare anti Vetevendosje sa te doni.

Me Ju dhe me Llaporr nuk ja vlen fare te merrem me.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une jam i bindur qe sikur te mos i kishin vjedh votat keta te py dy ky-es me siguri vv do ishte e para,por llukashenko e ka dit se prej nga i vjen rreziku,per kete shkak i ka qit zagart e vet e po e shantazhojn albinin me genjeshtra qe as qet nuk i han.
    me rendesi eshte qe keta hapur po ua thon te bemat e tyre kunder interesave te kosoves,per kete shkak edhe e sulmoin,por albini ka qellu shume me i pregaditur dhe keta jan peshqi te vockel per albinin.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    po me siguri e meriton votat e atyre qe kan qen bashkpuntor te shkieve
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Po per ata te cilet i kan sherbyer opushtetit per 50 vite e meriton te ja hedhni voten vv...ku edhe nje here ta ktheni pushtetin e serbis ne kosove ...

se Drenicaku dhe shume te tjer si ju e deshirojen kete po kot e keni se koha e juaj ka perfunduar...dhe eshte shume e vertet se vetem ata te cilit ishin dhe mbeten te lidhure me sherbimet sekret serb dhan deklarat sikur albin kurti dhe disa te tjer,,e kur ti kthehmi ukshin hotit aj nuk ishte njeri i sherbimev sekret serb dhe ja ku perfundoj...

me qak edhe albini po dokumntohet se vertet ishte dhe do te mbetet ne sherbimin sekret serb,,,me daqiqet,,me sllavishet nga osojani edhe me shuem te tjer ,,edhe siq jane bishevacet nga Zubin potoku dhe prevllaka.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une jam i bindur qe sikur te mos i kishin vjedh votat keta te py dy ky-es me siguri vv do ishte e para,por llukashenko e ka dit se prej nga i vjen rreziku,per kete shkak i ka qit zagart e vet e po e shantazhojn albinin me genjeshtra qe as qet nuk i han.
    me rendesi eshte qe keta hapur po ua thon te bemat e tyre kunder interesave te kosoves,per kete shkak edhe e sulmoin,por albini ka qellu shume me i pregaditur dhe keta jan peshqi te vockel per albinin.
    Jo i pregaditur per ta trdhtuar popllin evet po ,po fatmiresishte se njerzit edin dhe e njofin albini edhe gjat qendrimit te ti ne burgun e pozharefcit dhe sjelljete ti me sherbimet serb ...ishin deshmitare te asj qka thont albini dhe qka ndodhte pas andje ...ni nder ta ishte edhe nje pylltar i burgosur ne at burge ku ka qendruar albini dhe si rrike albin atu dhe sa kohe ka qendruar en burge keto jan te pa verteta se bini ka ndejtur me shume ne bograd se sa ne burge,,dhe vertet e kan pregaditu per kete kohe dhe menyren e sjelljes se ti ne popull ,,, dhe ja kan nisur te verteta te dalin en shesh marr ta trdhtosh kombin,,po tradhtaret kete e kan te lindure ...

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    edhe te na thojn eeee sikur edhe halla ti kish pas ato dyja ---> 00 I kishim thon axhë po qe si paska tash qka me bo sju ka met tjeter sen veq me vajtu, edhe mos folni nemen tpopullit me 12% se populli i kosoves nuk jan 12%.
    Bisedime me kon edhe ju npushtet skishit pas ka ja mani po detyrimisht ishit hi nbisedime po leni kto prralla e mos u munoni me rrejt popullin e mi mashtru mos u munoni me marr nqaf krejt kosoven qysh i murrt nqaft ata dy njerz nprotestate e juaja demokradike vandaliste.
    Kur u be shtet IZRAELI pat then se gjer sot peshku i madh e ka honger te voglin tash e tutje i vogli do ta ha tmadhin e po tutna mos i njejti sen asht duke i ndodhur albin kurtit.
    Nuk i beson populli Qegevares
    Nuk i beson populli parullave qe ju i keni me tendeca.
    Nuk i beson populli albin kurtoviqit edhe biznismenave te tyre.
    Nuk i beson populli se albini shiti banesen per fushat.
    Nuk i beson populli qe vetevendosja eshte e sinqert edhe bashkuese.
    Nuk i beson populli se vetvendosja me biznismenet e saj nuk dha pare te majme DIKAV E MARTINAV.
    e kjo osht arsyeja pse i keni 12% po sdi pse njerz po mirren me juve edhe zdi pse un po mirrna me juve kur sa ma shum po komentojm ktu me juve aq e ma shum po ju rritet vlera te pavlereve si puna e vetfundosesve.
    Me kon si thaqi veq ju kisha injoru thjesht ju kisha harru qi jeni najkun.
    Ju kisha shpall anti shtetror edhe ju kisha akuzu per shkeljen e te drejtave te njeriut se ju i merrni femijet me ka 12 e gjer ne 17 vjet e i fusni neper protesta e ua mbushni kryt me prralla edhe me ideologji destruktive antishqiptare edhe perqarese.
    Pse albini nuk ka njerz te aft ngat vetes pse nuk ka MR.SCI.DR e ku ta di un ose naj person qe ka respekt ne popull ??? normal se i kercnohet seriozisht projekti vetevendosje dhe implementimi i tije e qe eshte mjet i cili u sherben vetfundosesve per te arrit te pushteti apo ma mir te them per te arrit te karrikat e qeverisjes.
    Masi jeni qaq burra tmir kur hini nparlament qato pare qka i merrni rrog jepjauni te varferve se boll ju jep juve aj biznismeni jarani i dikut.
    Eshte hera e fundit qe Mirrna me juve se sja vlen jeni te kot shpejt nuk do te ekzistoni.
    Kemi mbet per malazezin i cili vjen me shliru kosoven e nuk shkon ne mal te zi mi shliru shqiptaret, atje kan me shum nevoj per te se ktu ne kosove po ik shko nga erdhe se na i perqave popullin na i vrave 2 te ri tash po don me i vra krejt kosoven.
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Albin kurti dhe tradhtit e ti me Florim Krsniqin,Glauk Konjufcen ,visa imerin dhe disa te tjer i tradhtuan shume kete popull eshte turp i turpit,,,te dalin psopatriotat dhe deklarojen ne emrine popllit se do me bjemi shqiperin e madhe ,,,si nuk ju vije turp kur keta njerzi punojen per serbin dhe raportin ediky martit ne kosove ,koha shume e shpejte kur do te dlain keta bashkpuntoret e dikyt dhe jermiqit e daqiqit ...

mendojen se do te jete e lete kjo tradhti kombit,,po jam shume i sigurte se do ta paguajn shterjte tradhtaret e kombit,,,ende baballarete tyre pun ojen ne eunmik dhe ku jo sot partiota temerr ,,poshte tradhtaret e fundosjes dhe klika e tyre me serbin e madhe

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •