Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Doktori e ka treguar edhe ne 97 se per frike se ka lene presidencen per as nje sekonde......pranoi voten e popullit dhe dha doreheqjen......ky eshte shtetari!
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Atehere populli per ke duhet te ngrihet ne proteste? Te ngrihet per Edi Ramen qe mban akoma Gramoz Rucin e Spartak Ngjelen me vete? Apo te ngrihet per Sali Berishen!?
    Te ngrihet per vete dhe per hallet e tij. Megjithate shqiptaret gjithmone kane qene "followers" dhe duhet te kene gjithmone dike qe t'i drejtoje. Fatkeqesisht, si Berisha e Rama i perdorin ata per qellimet e tyre dhe populli i ndjek nga mbrapa si dele.

E mos i shikoni pamjet me ideale partiake, por shikoje ashtu sic duhet...
    Me duket se ti dhe une kemi kohe qe lexohemi ne kete forum dhe me vjen keq qe ti akoma nuk e di qe une nuk mbroj idealet partiake te askujt sepse nuk jam as me PD e as me PS. Kur une jam larguar nga ai vend, Edi Rama nuk i ishte futur akoma politikes. Mua me vjen keq kur ky popull merret neper kembe si pa te keq dhe nuk e mban koken kurre lart e te kerkoje te drejtat e veta, qofte nga Berisha, qofte nga Rama. Ne te njejten kohe nuk honeps dot ca militante te peshtire te cilet me cdo kusht perpiqen te ngrene ne pedestal ate lider partiak qe i paguan dhe kujtojne se te gjithe shqiptaret jane aq budallenj sa t'u besojne pallavrave te tyre.

por fajin e kemi vete se jemi popull injorant pa shkolle dhe pa ide. Dim vetem te vjedhim e te bejm lek te shpejta, ama akoma skemi shpik ndonje gje per te ber hajer.
    No Comment!!!

Kshu qe, ne e meritojm kte politike qe kemi, se sna e dha njeri me dhune.
    Kjo ka shume per te diskutuar dhe nuk ja vlen.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga genti1972 Lexo Postimin
    varet sec kupton ti me fjalen ESHTE SHTET ....... qe je ne nato ( DMTH mbas teje ka mbet vetem gjeorgjia )..... ka te bej pozita jote natyrore ....kur u futen me kuc e me mac ne evrope ti ske hyre akoma ....je i vetmi shtet qe ndertove demokracin qe ne viten 91 e dje tu liberalizuan vizat ( EDHE SERBIA HYRA PARA TEJE ) ....

me nje fjale personalisht vleresoj shume gjithcka qe eshte arritur por si njeri qe nk ngopem me pak kerkoj akoma e me shume ....per mua personalisht nqs nk do ishte berisha ne jeten shqiptare do ishim shum me perpara po te marresh parasysh 97 ...qe u dogj gjith shqiperia sepse aleksander meksi nuk jepte dorheqjen ( e ku eshte aleksandri sot ?????...AS NENA E TIJ NUK E DI KU NDODHET ) ....TI MUND TE JESH NGA KOSOVA E SHQIPERIA TE TE DUKET LULE .... por per mua e per nje pjese te madhe te ketij kombi shqiperia eshte shume me mbrapa se dueht te ishte .....duke filluar qe nga toleranca politike
    Shiko e para punes eshte e drejta qe me pas cdo njeri konceptin e vet mbi politiken dhe bindjen e veta.
    Une per nje gje jam i sigurt ( cesht e verteta eshte mire te folim vetem per gjera te sigurta), se Shqiperia tani eshte ne gjendjen me te mire dhe me stabile ne te gjitha aspektet se sa ka qene ndonjhere ne historine e saj te re dhe te vjeter. Qe te argumentojme kete duhet te ju referohemi fakteve dhe fakt me te mire se sa rritja ekonomike prej 7 % e vitit te kaluar nuk ka. Une sic e thash jam nga Kosova, mirepo me sa di edhe trafikimi i qenjeve njerzore ne Shqiperi eshte ne nivelin me te ulet sa ka qene ndonjehere.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ofensive ne shkalle te gjere e Ed Vrromes per te mbuluar gjakun me shurre.

Nuk ka shtet thote ky Lulua nga Gjirokastra (me shume mundesi). Edhe mund te kete te drejte ne nje fare menyre. Po te kishte SHTET i kishte thyer brinjet atyre 300 plehrave e maskarenjve. Gjak i kishte shkuar shurra. Nuk i kishte lene te shqyenin dyer e te digjnin pasurite e popullit, te gjuanin vajzat rruges ne menyre kafsherore.

Ke te drejte o Lula i EdVerit, te kishte shtet Ed Vrroma e Gramos Cakalli sot ishin shoke burgu, mbase edhe qelie. Kafshet e llojit Spartak Kiço Ngjela e Preç Cifteli Zogaj do ishin ne ndonje kopesht zoologjik te zbavitnin popullin.

Bravo ju qofte ju sigurimsave te perjetshem. Vazhdoni e beni kakardhi, eshte Sala ne kryeministri ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Shiko e para punes eshte e drejta qe me pas cdo njeri konceptin e vet mbi politiken dhe bindjen e veta.
    Une per nje gje jam i sigurt ( cesht e verteta eshte mire te folim vetem per gjera te sigurta), se Shqiperia tani eshte ne gjendjen me te mire dhe me stabile ne te gjitha aspektet se sa ka qene ndonjhere ne historine e saj te re dhe te vjeter. Qe te argumentojme kete duhet te ju referohemi fakteve dhe fakt me te mire se sa rritja ekonomike prej 7 % e vitit te kaluar nuk ka. Une sic e thash jam nga Kosova, mirepo me sa di edhe trafikimi i qenjeve njerzore ne Shqiperi eshte ne nivelin me te ulet sa ka qene ndonjehere.

une nuk mohoj se shqiperia sot eshte me mire se ne vitin 2000 psh ,por si mund te thuash ka shtet ,kur vriten tre vet e kryetari i shtetit as nuk denon vrasjen .....si mund te thuahs ka shtet kur ne greqi ka 1 milion emigrant e duhet te kalojne ne rrugen tepelene- fier .....shtet ne evrope qe ka kete nivel rruge ne aks nacional eshte vetem shqiperia ....
    si mund te thuahs ka shtet kur cdo njeri qe del kunder nje politikani akuzohet si agjent , shtet te tille kishte edhe enveri e ramizi
    si mund te thuash ka shtet kur merr 100 euro pension e 50 euro do vetem per drita
    si mund te thuash qe ka shtet ....ku nuk hyn dot ne asnje spital pa dhen zarfe nendore .....
    si mund te thuahs ka shtet kur dikush del me video qe ka vjedh e kryetari i saj nuk e denon .....ja pra qe je sh larg konceptit shtet

ne shqiptaret kemi nje t ekeqe qe ngopemi me lug bosh

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    grusht shteti hhaaaa po ku ka shtet ne shqiperi,,,,

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ....jo vetem qe ka shtet por edhe te mire bile.....ky shtet nuk ra nga ky puc i kuq... ky shtet na futi ne Nato...ky shtet na hoqi vizat... ky shtet beri rrugen e kombit....ky shtet organizoi zgjedhjet model te 2009 me vota te skanerizuara qe nuk ka demokraci perendimore qe i ben!
    Prandaj rrini te qete se do ti dale era mire se kush ishin autoret e kuq te pucit!

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    Doktori e ka treguar edhe ne 97 se per frike se ka lene presidencen per as nje sekonde......pranoi voten e popullit dhe dha doreheqjen......ky eshte shtetari!

ku ishte doktor trimi ne kohen e enverit ....doktori ka treguar se me trashesine e tij dogji shqiperine ....per mua o eshte i met ose paguhet per kete pune

M'KA IK ZARI

Nese nuk ka shtet per Kledian Lula, autorin e shkrimit, sepse nuk i pelqen te kete shtet, nuk e ben kete nje te vertete. Eshte vetem nje deshire e tij. Shteti shqiptar njihet brenda dhe jashte vendit. Autori te zgjohet nga endrrat me sy hapur qe shikon.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Ofensive ne shkalle te gjere e Ed Vrromes per te mbuluar gjakun me shurre.

Nuk ka shtet thote ky Lulua nga Gjirokastra (me shume mundesi). Edhe mund te kete te drejte ne nje fare menyre. Po te kishte SHTET i kishte thyer brinjet atyre 300 plehrave e maskarenjve. Gjak i kishte shkuar shurra. Nuk i kishte lene te shqyenin dyer e te digjnin pasurite e popullit, te gjuanin vajzat rruges ne menyre kafsherore.

Ke te drejte o Lula i EdVerit, te kishte shtet Ed Vrroma e Gramos Cakalli sot ishin shoke burgu, mbase edhe qelie. Kafshet e llojit Spartak Kiço Ngjela e Preç Cifteli Zogaj do ishin ne ndonje kopesht zoologjik te zbavitnin popullin.

Bravo ju qofte ju sigurimsave te perjetshem. Vazhdoni e beni kakardhi, eshte Sala ne kryeministri ...
    ke te drejte skutho ..... po te kishte shtet te forte te gjithe ato plehrat qe ti i ke rrjeshtuar shume bukur do te ishin shoke qelie te cileve celsat do t'ia kishin hedhur ne det .....
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •