Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    wow te tere e dim qe flasin shum por ja edhe kaq shum fjal
    nese po e besojm kete gje, por bravo i qofte se jan shum te zgjuara edhe i takon te flasin prandaj jan edhe femra te thon edhe disa fjal me shum
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Femrave u ka lezet te flasin me shume se meshkujve. Nje mashkull llafazan eshte vertet me i merzitshem se nje femer, se ne te shumten e rasteve shan, ofendon, kritikon te tjeret, dhe nuk thote asgje per veten e vet. Kurse ne femrat jemi shume te zena me veten tone, vdesim te flasim rreth vetes, gjerave qe shikojme, blejme. Ne kete rast meshkujt bejne nje vesh shurdh, dhe vetem pohojne, duke te bere qejfin.. Po meshkujve nuk ke c'tu besh qejfin kur ne te shumten e rasteve te shajne e kritikojne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 19-03-2011 më 17:08

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga cherry Lexo Postimin
    Femrave u ka lezet te flasin me shume se meshkujve. Nje mashkull llafazan eshte vertet me i merzitshem se nje femer, se ne te shumten e rasteve shan, ofendon, kritikon te tjeret, dhe nuk thote asgje per veten e vet. Kurse ne femrat jemi shume te zena me veten tone, vdesim te flasim rreth vetes, gjerave qe shikojme, blejme. Ne kete rast meshkujt bejne nje vesh shurdh, dhe vetem pohojne, duke te bere qejfin.. Po meshkujve nuk ke c'tu besh qejfin kur ne te shumten e rasteve te shajne e kritikojne.
    pupupu...
    rrofte objektiviteti.

te pakten per ate qe shenova ne bold ke te drejte.

ne fakt femrat qe flasin vetem per vehten nuk jane te merzitshme... jo jo. aspak.
    ku ka me bukur se te degjosh nje femer qe te tregon se si ai ka kaluar diten?
    vetem per te te shpjeguar se cfare ka ngrene ne mengjes,perdor 250 fjale. LOL

ne 36.000 fjale, 20.000 fjale ju i perdorni per te share shoqet tuaja dhe ti ke goje te thuash qe eshte mashkulli ai qe shan e kritikon. hahaha. kulmi...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    nuk e di sa serioz eshte ky studim por edhe kjo gje (pra bindja qe femrat flasin me shume se meshkujt) eshte nje stereotip qe shoqeria ka krijuar per femrat.

dmth qe jane llafazane etj kurse e verteta eshte qe ka gra llafaze si dhe ka meshkuj llafazane, ka te beje me karakterin e njeriut.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Hmm na ka dal nami kot lol
    Meshkujt na e marrin ne kthes per bla bla .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Me mire qe flasim me shum ne femrat q'te keqe

po meshkujt si cunga qe rrin dhe blujn mendimet e tyre kot se koti !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ne shekullin e ri vendin e kane zene meshkujt ,shume mire mund ti shikoni ne forumin tone se si shahen dhe shajne dhe do ta kuptoni .......si puna e harrixhinjve .Booo mjer ato qe i kane ne shtepi meshkujt gjoba dhe llafazane se vajzat /grate e kane nga natyra dhe ju falet .

Ja si puna e ketij gores me larte Qe ben si i kulluari prishtines ha-ha .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 21-03-2011 më 15:30

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk futem aspak ne grupin e atyre te kafeneve, pasi nuk pi kafe me shume se 1 here ne jave, edhe atehere e pi ne kembe. nejse.

mua nuk me interesojne fare mendimet e te huajve per femrat shqiptare. jo per gje, por shume mendojne qe jane te gjitha prostituta (dhe meshkujt kriminele).
    nuk kam pse t'i marr per baze mendimet e tyre.
    Ti je shume i edukuar me femrat ,ndenja jashte shtetit ka ndikuar per mire ne nje pjese te karakterit tend me aq sa te kam lexuar

Pershendetje

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Femrat jo vetem qe flasin shume, por kur fillojne te flasin nuk pushojne.. Shikoni femrat ktu, edhe pse pranojne qe e kane vesin nga natyra , nuk rrine pa share meshkujt

Femrat le te flasin , meshkujt kane dy veshe ,fjalet qe hyjne ne veshin e majte dalin ne anen e djathte :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-03-2011 më 16:07
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nuk e besoj se eshte e vertete kjo teori
    mjafton te hysh ne FSH dhe do bindesh per te kunderten

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •