Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666

Burgjet e Greqisë krenohen me shqiptarët

ne te gjitha burgjet qe ndodhen ne greqi,ndodhet nje numer i madh shqiptaresh.me pak fjale dominojme me shume se te gjithe te denuarit e tjere.nder keta ka dhe te pa fajshem. por do te theksoja.se shumica e atyre qe dalin,bien perseri brenda.mendoj se burgjet ne greqi.jane shkolla per shqiptaret.disa dalin me 10, disa dalin 0,disa te tjere mbesin.

. ......................... mendimi juaj cili eshte?
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    . ......................... mendimi juaj cili eshte?
    Mendimi im eshte qe ti ja mbyt kot.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    nder keta ka dhe te pa fajshem.
    Ke pare ndonje burgaxhi te thote se eshte i fajshem??

Te gjith te pafajshem jan :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    nuk ke ndonje sqarim me te sakt.? per temen qe hapa kam shume informime. me qe une sipas teje ja fuskam kot. mund te me shpjegosh se si funksionojne burgjet ne.koridhalo...patra,,,,,larisa......trikala,,,,,q io,,,,,dhe ne shume vende te tjera.

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Jo vetem ne Greqi por ne çdo vend vend te botes ka te pafajshem. Ne Greqi eshte me e lehte te futesh nje shqiptar ne burg. Drejtesia greke nuk ka kohe te studioje dosjet nese nje shqiptar eshet me faj apo pa faj. Kur shkelet ligji ne Greqi policia nuk kerkon te dije kush e ka bere kete por ne menyren me te lehte cakton nje fajtor.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga qafezezi Lexo Postimin
    Jo vetem ne Greqi por ne çdo vend vend te botes ka te pafajshem. Ne Greqi eshte me e lehte te futesh nje shqiptar ne burg. Drejtesia greke nuk ka kohe te studioje dosjet nese nje shqiptar eshet me faj apo pa faj. Kur shkelet ligji ne Greqi policia nuk kerkon te dije kush e ka bere kete por ne menyren me te lehte cakton nje fajtor.

kam ndjekur procedura gjyqesore me padi nga me te ndryshmet.kam degjuar denime qe kane qene ne shkalle me te larte, ne krahasim me shtetet e tjera te evropes. dua te theksoj se ligjet e grekut jane nga me te rreptat ne evrope.me vjen keq qe nje numer i madh shqiptaresh nuk e ka mare parasysh qe nje shkelie ligji ne greqi
    te cfardo lloji,eshte me pasoja te renda. ne disa seaca qe kam ndekur, jam habitut per procedurat qe kan pasur ceshtje me shqiptar.si shembull vjedhje qevsh gjuetie
    kan arritur ne sherre per ceshtje qesharake.per sa i perket nje te pafajshmi. ne qoftese esht i rregull ne greqi.merr dem shperblim sipas ligjit brenda nje afati te caktuar.une besoj se kemi nje mungese te malle, per sa i perket informimit rref ligjeve qe ka nje shtet i huaj sic eshte greqia.persa i perket burgjeve ne pes vjecarin e fundit.burgjet e greqis jane bere si hotele ne krahasim me ato te shqiperise.eshte dhe nje pjese tjeter e shqiptareve rreth 400.000 qe jane brenda ligjeve.te cilet mundohen qe te mbajne lart emrin shqiptar.po gjysem milini tjeter cfar behet????????????????????????????????????????????? ????????eshte vertet alarmante.
    Ndryshuar për herë të fundit nga oliver55 : 03-12-2007 më 21:52

plako mos ja fut kohe :P

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Alarmate perse? Krime ndodhin kudo. Ne shqiperi i kemi pare burgjet dhe krimet qe behen? Dhe sa te ''pa fajshem'' mund te kete. Ligjet jane ligje, duhet ti zbatojme. Shume te rralle jane ata qe denohen kote ose per faje te te tjreve ne burge.
    Ne greqi dominimi i shqiptareve neper burgje ndodh per vete arsyen se ka nje flukse te madh emigrandesh shqiptare si ne asnje shtete tjeter te botes(pervec Shqiperise qe vjene e para).
    Besoj se eshte llogjike.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

klesta Maska e klesta16
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    tiran
    Postime
    14
    dua t ju them veten tri gjera per kete teme
    1.gjermanit i kan bere kerdin botes me nazimin (ky eshte nje nga popuj me te mire ne bote)
    2.mafja italane eshte mafja qe ka bere kerdin dhe kjo ne te gjithe boten(.............)
    3.neve shqipetra qe kemi qene hajduat xhepas NEVE JEMI POPULLI ME I KEQ NE BOTE DHE ME I DISKRIMINUAR

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    nuk ke ndonje sqarim me te sakt.? per temen qe hapa kam shume informime. me qe une sipas teje ja fuskam kot. mund te me shpjegosh se si funksionojne burgjet ne.koridhalo...patra,,,,,larisa......trikala,,,,,q io,,,,,dhe ne shume vende te tjera.
    Harrove burgun ku shqiptarët janë shumica minorenë, burgu është më i keqi dhe droga është sheshit.
    Ata që bien aty, dalin kriminela edhe sikur të mos ishin..
    Koridhalo dhe Kriti janë parajsa..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  2. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •