Kur nje cift vendos te divorcoje, duke patur parasysh Shqiperine, me cilin mendoni se eshte me mire te qendroje femija? Me nenen apo me babain?
Me babain!
Me nënën!
Kur nje cift vendos te divorcoje, duke patur parasysh Shqiperine, me cilin mendoni se eshte me mire te qendroje femija? Me nenen apo me babain?
Me gjysherit.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Varet per shembull nese cifti eshte ndare per shkaqje tradhetije nga ane bashkeshortes?Atehere une
them qe femija duhet te vazhdoje te jetoje me baban(komeshiun)hehehe
Without deviation from the norm, progress is not possible
Varet nga ngjarja ose nga ceshtja.Por shpresh here ne disa ceshtje te tilla femija duhet te qendroji me nenen.
Me kete gje merret gjykata ,ska asnje tjeter te drejte te vendosin ,biles as prinderit ndonjehere kur arrijne ne konsesus me njeri tjetri .Nuk jam e sigurt ne shqiperi po ketu ku jam ekzistojne ligje nga me te ndryshmet se kush merr te drejten e marrjes se femijve .Por kam vene re sikur po i jepet prioritet dhe babait .............
Me Nenen duhet te qendroje deri ne moshen 18 vjec, pastaj eshte i/e lire te shkoje nga te doje.
seriozisht tani.femija duhet te shkoje me prindin me te afte.nuk ka rendesi gjinia.ndonjehere nena eshte e paafte.ndonjehere....babai.
fëmija duhet të shkoje me prindin që ka mundësi ta rritë më mirë.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
femija duhet te qendroj me nenen dhe mardhenia e tyre me babain te jet plotesisht ne harmoni...
Krijoni Kontakt