Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    gzimi mo i modh njeten time ka qon kur kom bo dashni per her tpar. as e maj men me ke kom bo dashni se kom qon me i aheng.kom qon e re, as gjashmdhit si kom pas. i shoqe na ftojti me i aheng mshpi. me majetofon e tgjitha ene tu knu e tu kcy, nji kapil mi futi duret. vallai se di pse po m'erdh icik si qef.ene sja huqa duret fare po bojsha sikur skom pa gjo.masanej se maj men po e kum pa veten tu merthy pantallonat, kom pas i pale tub mi qitshin valixhet naaaaaaaa se kshu kom qon e gatitme una, skom vujt per qille. maj men qi ka qon shum mir.po kish i gjo tkeqe se masanej kerkoshe me bo dashni perdite.cer zakoni mrapē qi osh.se harro masanej.kom shku mshpi ene smu rrijte mkarrike. rrijsha tu thy gishtat, cer me bo cer me bo.ene masanej se kom nalu fare qeri kur gjeta mazllumin qi ky smerrte vesh kaptinderri se cer kom bo mrini.ene kina bo kater kalamoj,me jete tgjat ishalla jarebi.kjo ka qon dita mo e bukur, qerat si maj men.
    Tzuna... ,ani mthojshe se kurr stokom ba dallavere .kujtoshe se smirret vesh hajlazllaqet tua ene forumin allbanez thosha se sjom e registrume mer te mart ..jo se kem edhe une kalamaj .mer mos e ke harru Nolen apo po bahesh tjater e po menoshe se spo e dia.
    Ani se kom me ba zhalb te Albo qi po e bon shpajen horren e alemit.

Jo u gzova se spaske ken ti po nji tjeter se emrin e ka gjys.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga Jackie Lexo Postimin
    4 Shtator 2004. Shqiperi 2-1 Greqi.

Se di, po at dite shpertheu nje vullkan brenda meje qe kurre nuk do ta harroj.
    Per here te pare shifje shqiptaret qe perqafoheshin pa fund me njeri tjetrin ,kosovar e shqiptar, i majte e i djathte ,mysliman e krishter. Njerez qe derdhin lot nga gzimi. Cfare emocionesh.
    Haha Dhe mua me kujtohet. Do vi prap ajo dite (per sportin e kam fjalen, kuptohet hehe )

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    24.3.1998 ora 19:50 deri sod eshte gzimi me i madhe qe kame pasur ndonjehere fillimi i sulmeve nga NATO mbi caqet e nje shteti kriminel.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lindja e djalit tim
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Kam shume,por me e lumtura ka qene ate dite kur u kthyem ne KS e qliruar,edhe pse e gjeta shtepin te bastisur nuk me bente pershtypje,nga gezimi..

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    se kam provuar akoma ..... ;-)

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Kur mora vesh qe isha shtatzane , kur linda dhe keto dy her se kam 2 ēuna

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2010
    Postime
    94
    Jeta ka mė shumė vuajtje se sa gėzime,mirėpo gjatė jetės sime kam pasur edhe caste gėzimi,njė moment qė mė ka sjellur shumė gėzime ka qenė casti i diplomimit tim!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Kur jam ba synet, u ca jam gxu..uff
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    haahahahahaha,,,haj Zot :P cka snije njeri :P

per mendimin tim,cdo ngjarje te bukur kam pas me nje nivel te njejt te gezimit,) akoma nuk e kam provua gezimin me te madhh!
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •