Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751

Edi Rama, i vetmi kryetar bashkie në botë që prish qytetin e tij

Edi Rama, i vetmi kryetar bashkie në botë që prish qytetin e tij

Edi Rama është i vetmi kryetar bashkie në botë që prish dhe shkatërron qytetin e tij. Demonstruesve të thirrur prej tij iu deshën vetëm pak minuta për të shkatërruar bulevardin, djegur pemët dekorative, makina të qytetarëve të Tiranës, automjete shtetërore e për të thyer xhama e dyert e kryeministrisë, në akte vandaliste që askush nuk do t’i lejonte në qytetin e tij, e jo më t’i nxiste.

Brunilda Cami: “Gjurmët e demostratës së dhunëshme të 21 janarit janë ende prezent në bulevardin dëshmorët e kombit. Prej disa ditësh punonjësit e bashkisë së Tiranës kanë mbledhur në të katër anët e kryeministrisë, gurët dekorativë të trotuarit, të cilat u përdorën nga protestuesit për të qëlluar uniformat blu. Po ashtu edhe makinat që patën fatin e keq të ishin të parkuara afër kryeministrisë dhe që u dogjën nga protestuesit , gjenden ende aty. Edhe palmat dekorative të vendosura rreth piramidës kanë shenjat e zjarrit që u shkrumbuan të premten”

Edi Rama ka nxjerrë punëtoret e bashkisë për të riparuar atë që shkatërruan punëtorët e demonstratës së tij. Por kurrë nuk është parë apo dëgjuar ndonjëherë që i zgjedhuri i një qyteti të djegë e shkatërroje qytetin e atyre që e zgjodhën.

klan

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Edi Rama,është ai i cili Tiranen e bëri metropol të vertetë,dhe nuk është çudi pse vazhdon të fitojë Tiranen,përkunder faktit se Berisha i ka sjelle si kunderkandidat njerez me ndikim!

-Edi Rama,aq shume pune ka bere me Tiranen sa edhe universiteti me prestigjioz "Hawardi"e ka ftuar te mbaje ligjerate dhe te u sherbeje si model qeverisje.
    -Ne Vitin 2004, ne konkurence per titullin WORLD MAYOR (Kryebashkiaku i Botes) ishin edhe kryetare te qyteteve si Rio de Janeiro, Vancouver, Mexico City, Atlanta, Boston, San Francisco, Miami, Hiroshima, Ankara, Viena, Kopenhaga, Parisi, Berlini, Athina, Budapesti, Roma, Lisbona, Moska, Barcelona, Stokholmi, Londra, etj...

Kryebashkiaku Boteror i vitit 2004 u zgjodh pikerisht Edi Rama.

Edi Rama, Mayor of Tirana - elected World Mayor 2004
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Mbinjeriu për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Mbinjeriu lexoje dhe njeher artikullin qe flet per situaten aktuale ne tirane

Tirana eshte qytet qe sa po vjet e po keqesohet, tirana eshte kethyer ne nje xhungel betoni nga shoku 20%. rruget neper lagje te kujtojne 92-93-94 pislleku eshte i gjitheanshem plera ka kudo shume lagje ngjajne sikur je ne haiti.

Ti te flasesh keshtu per tiranen, kush e di nga c'mal ke mberitur ne tirane.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Mr Zeid për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Mbase ka qene pak i dehur...

Klani-t nuk i intereson te thote te njejten per "prishjet" qe ka bere qeveria aktuale prej shume kohesh, e deri me sot dhe vazhdon ende te mbaje peng pasurite e ish-pronareve.
    Nje kusar kerkon te zevendesoje nje tjeter...mjer robi i drejte!

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar EXODUS për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    shoku exodus! fol per temen, ajo qe ti ke thene, ska lidhje me temen.

por me qe jemi tek pronat, sa per info po te theme, qe ligji 7501 qe e vendosen shoket e partis, eshte ligji qe vrau shqiptaret mes veti. ky eshte ligji i fatos nanos, pikerisht per kete e vendosi qe shqiptaret te vriten mes veti dhe ashtu po behet.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Mr Zeid për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22
    Dy cudite me te medha qe ndodhen ne 21 janar, qe i prishen planet Edvin Rames jane:

1. Policia dhe Garda e Republikes, bene detyren dhe mbrojten institucionin. Ne 21 janar, shteti demokratik dhe rendi kushtetues fitoi perballe huliganeve te rruges.

2. Cudia e dyte, akoma me e madhe se e para, qe i ka deshperuar akoma me shume bllokmenet, eshte se diten e neserme, qytetaret e Tiranes e mbare Shqiperise iu kthyen jetes se tyre normale, sikur ne vend te mos kish ndodhur asgje. I biri i nje bllokmeni, Spartak Ngjela, doli para kamerave televizive e tha qe: "Demostratat si kjo do ti perhapim ne gjithe vendin". Per cudine e bllokmeneve te politikes, shqiptaret pas 20 vjetesh, kane mesuar qe te mos vene interesat politike te nje klike politike para interesave te tyre personale, familjare, shoqerore, kombetare.

Cudia me e madhe e asaj qe ndodhi ne 21 janar, qe i ka lene organizatoret e saj me gisht ne goje, nuk eshte as profesionalizmi i policise dhe Gardes qe mbrojten institucionin, por eshte indiferentizmi i shqiptareve ndaj skenarit te tyre.

Dhe forma vendimtare e protestes se njerezve te lire ne demokraci, nuk eshte protesta ne rruge, eshte vota e lire. Se shpejti, ne zgjedhjet lokale qe do te mbahen ne vend, do te jene gjithe shqiptaret e thjeshte qe e perjetuan me ankth ate qe ndodhi ne 21 janar, qe do te ndeshkojne me voten e tyre politikanet e paskrupujt qe kujtojne se mund te terheqin prej hunde nje popull te tere per ambiciet e tyre politike.

Bulevardi i Tiranes do te riparohet e behet me i mire se c'ishte. Ajo qe nuk riparohet dot kollaj, eshte mentaliteti komunist i bllokmeneve, qe as i njohin dhe as nuk i respektojne rregullat e lojes demokratike. Kjo eshte ne vetvete edhe fatkeqesia e Shqiperise.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 27-01-2011 më 01:52

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    -Edi Rama,është ai i cili Tiranen e bëri metropol të vertetë,dhe nuk është çudi pse vazhdon të fitojë Tiranen,përkunder faktit se Berisha i ka sjelle si kunderkandidat njerez me ndikim!

-Edi Rama,aq shume pune ka bere me Tiranen sa edhe universiteti me prestigjioz "Hawardi"e ka ftuar te mbaje ligjerate dhe te u sherbeje si model qeverisje.
    -Ne Vitin 2004, ne konkurence per titullin WORLD MAYOR (Kryebashkiaku i Botes) ishin edhe kryetare te qyteteve si Rio de Janeiro, Vancouver, Mexico City, Atlanta, Boston, San Francisco, Miami, Hiroshima, Ankara, Viena, Kopenhaga, Parisi, Berlini, Athina, Budapesti, Roma, Lisbona, Moska, Barcelona, Stokholmi, Londra, etj...

Kryebashkiaku Boteror i vitit 2004 u zgjodh pikerisht Edi Rama.

Edi Rama, Mayor of Tirana - elected World Mayor 2004
    Ate vit votova edhe une per Edi Ramen qe te zgjedhet kryebashkiaku me i suksseshem i vitit. Bile i kisha inkuraju edhe disa te tjere qe te benin te njejten.

Nderkohe ju shtuan apetitet dhe doli jashte kapaciteteve te tij. Hyri ne rruge pa krye pa e pasur pregaditjen dhe backgroundin e nevojshem.
    Sikur te jepte doreheqje pas humbjes se zgjedhjeve te fundit tani do te gezonte shume me shume respekt te qytetaret se qe gezon tani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 27-01-2011 më 04:07

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Edi rama ka fituar prestigjin me spotin e famshem "Tirona" .Po i njejti spot fyes,per "katundare","ZHurme shum zhurme" etj...te krahasohet sot ai tekst ,ngjan e njejta mos me zi .

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Edi Rama kishte thënë që të hiqen vetëm 1944 pllaka dhe jo më shumë.Nuk ka faj ai se u hoqën nja 2000 më shumë apo për djegiet ai nuk kishte folur fare.Bile as për palmën.Ndaj mos e ngarkoni kot me ato që nuk ka.Tirana na pëlqen neve që vemë nga fshati e çoç shohim.

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Besoja për postimin:

bsdev (03-03-2017)

_Karramele_ Maska e LOVELY_ANGEL
    Anëtarësuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Between the stars........
    Postime
    256
    Tirana u ka bo sikur i ka ra ndonje bomb berthamore , thanks to Edi trapi .
    I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar LOVELY_ANGEL për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •