Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Kisha Orthodhokse te beje thirrje per distancim nga dhuna

Per Zoterinjte Ilia Spiro e Anesti 55 -sa..

juve te nderuar bashkombas te mi kini rast kto dite te kryeni nji detyre humanitare e atdhetare e Fetare e Demokratike..

Ju njoh nga shkrimet si njerez me shum humanizem..
    Ju njoh dhe si fetare te devotshem..
    Ju dhe bashk mendimtaret tuaj ne forum por dhe kudo qofshin qe i perkisni besimit te krishtere ortodoks duhet te ( keshille miqesore kjo e jo direktive) sensbilizoni Kishen Ortodokse dhe hiresine e tij Zotri Janullatosin.. qe per hir te frymes se Kishes e te miqesise e harmonise mes feve ne shqiperi por dhe per hir te bashkjeteses paqesore vllazerore mes shqiptareve te feve tjera e te Ortodokseve Shqiptare si dhe per hir te mirkuptimit shekullor mes Shqiptareve e minoritareve te besimit ortodoks.. te distancoheni.. nga veprimtaria anti kushtetuse anti demokratke e anti humane e dy prej organizatoreve te masakres se 21 janarit.. Paskal Milos e Vangjel Dules..

Ata mund te fshihen mbas jush..prandaj ju vete duhet ti demaskoni keta mafioze e vandale me kostume armani e petk minoritaresh e Fetaresh..
    Te dilni qarte me nji qendrim..se keta dy polpotiste nuk kan lidhje as me Fene tuaj as me minoritetin e as nuk perfqsojne kerkend..pervec fytyrat e tyre djallezore..

Kjo do ti bente shum mire Shqiperise Juve dhe te gjithe neve..
    Brari kurre nuk u gezuar kur ka pare tym te zi ne kryeqytetin e Kultures boterore Athne..
    Kurre sja kam dashur Athines blozen e zjarrin e Anarkine..
    Keshtu e dua dhe Tiranen dhe Shqiperne..
    Cka shoku Milo qe per te disaten here eshte ne krye te atyre klikave qe djegin Shqiperine..

Distancohuni nga ky monster..

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Brari,ke tė drejtė.
    Kur dėgjova Vangjel Dulen nė njė emision ku pyetjes se "A ka problem ēam" ju pėrgjigj se ėshtė vetėm sajesė,mendo se ēfarė dėshiron ai pėr Shqipėrinė.
    Fakti qė ata nuk janė shprehur dhe distancuar nga tėrė ajo dhunė e ushtruar ndaj policėve, e tregon fare qartė!

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Brari vertet e beson kete qe ke shkruajtur per keta kukuvajkat e janullatosit?keta nuk jane shqiptare por antishqiptare qe dite e nate si janullatosi dule bollano apo milo vetem enderrojne per djegjen e Shqiperise.
    beson vertete qe nuk i intereson greqise me gjithe keto vemjet qe ka leshuar ketu djegia e Shqiperise si ne 1997?
    Keta jane duke bere feste o Brar per ate qe ndodhi dhe duke ferkuar duart per per ate qe do "ndodhi".
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Brari,

Keta jan ata qe e quajn Grekun e serbin Vella te fes se krishter, prezenca e janullatosit ne territorin shqiptar, eshte si buk e bekuar.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ideatori i masakres, gjaksori prej kulles se ngujimit kryeministror kerkon te inkriminoje edhe atanasin ... ndrysh, e shpall persona non-grata ...

vampir e kaluar vampirit, krokodil me perēartje gjaksore, sy-zgullfatur per pusht-et, mban te ngujuar sicaret, gjaksit, vrasesit profesioniste ...

dorezoja drejtesise vrasesit, o ideator i gjith atyre sherrnajave e plageve qe i ke hapur vendit ...

o horr kollare-shqepur, o sherrxhi gjaksor, lere popullin tim te shkoje ne rrugen e paqes, te demokracise, te lirise, te harmonise, te mirekuptimit, te perparimit, te bashkimit ...

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    Per Zoterinjte Ilia Spiro e Anesti 55 -sa..

juve te nderuar bashkombas te mi kini rast kto dite te kryeni nji detyre humanitare e atdhetare e Fetare e Demokratike..

Ju njoh nga shkrimet si njerez me shum humanizem..
    Ju njoh dhe si fetare te devotshem..
    Ju dhe bashk mendimtaret tuaj ne forum por dhe kudo qofshin qe i perkisni besimit te krishtere ortodoks duhet te ( keshille miqesore kjo e jo direktive) sensbilizoni Kishen Ortodokse dhe hiresine e tij Zotri Janullatosin.. qe per hir te frymes se Kishes e te miqesise e harmonise mes feve ne shqiperi por dhe per hir te bashkjeteses paqesore vllazerore mes shqiptareve te feve tjera e te Ortodokseve Shqiptare si dhe per hir te mirkuptimit shekullor mes Shqiptareve e minoritareve te besimit ortodoks.. te distancoheni.. nga veprimtaria anti kushtetuse anti demokratke e anti humane e dy prej organizatoreve te masakres se 21 janarit.. Paskal Milos e Vangjel Dules..

Ata mund te fshihen mbas jush..prandaj ju vete duhet ti demaskoni keta mafioze e vandale me kostume armani e petk minoritaresh e Fetaresh..
    Te dilni qarte me nji qendrim..se keta dy polpotiste nuk kan lidhje as me Fene tuaj as me minoritetin e as nuk perfqsojne kerkend..pervec fytyrat e tyre djallezore..

Kjo do ti bente shum mire Shqiperise Juve dhe te gjithe neve..
    Brari kurre nuk u gezuar kur ka pare tym te zi ne kryeqytetin e Kultures boterore Athne..
    Kurre sja kam dashur Athines blozen e zjarrin e Anarkine..
    Keshtu e dua dhe Tiranen dhe Shqiperne..
    Cka shoku Milo qe per te disaten here eshte ne krye te atyre klikave qe djegin Shqiperine..

Distancohuni nga ky monster..
    I nderuari Brari! Po te shohesh nje postim timin dje,per Vangjel Dulen,do te shohesh "konsideratat" qe kam dhene per te dhe qe pak a shume perputhen me te tuat. Kam folur vetem per Vangjelin qe vjen ndonjehere ne Kishe,pasi per P.Milon kot te flas, se s`ja vlen te merresh me nje person te tille.

V. Dulen e kam quajtur "rrugaē" qe ka nxitur rrugaēet ne rrebelim dhe bile edhe "partine" e tij e kam quajtur parti "rrugaēe". Ky pseudoortodoks ka pjesen e tij te fajit ne 3 jetet e humbura. Dhe me paturpesine me te madhe kur vjen ne Kishe kerkon gjithnje vendet e para.

z. Brari! Nuk mjafton te kesh emrin "orthodhoks" per te qene realisht i tille. Ketu une jap vetem mendimin tim personal.Ky person hyn ne Kishe,por mendja i punon tek karrikja e tij e pushtetit dhe parate qe vijne prej saj. Per sa i takon Kryepiskopit le te veproje si te doje.Ai eshte vete Kisha dhe mua "s`me perket gjykimi". Me takon te flas megjithate mendimin tim,sepse ne Kishen tone Orthodhokse ēdo person e shfaq hapur mendimin e tij, sepse askerrkush nuk eshte i pagabueshem. Keto qe po flas ketu i them hapur kudo,po te jete rasti edhe perpara vete Kryepiskopit Anastas.

Keta pseudoortodokse kane turperuar veten e tyre ne rradhe te pare, pastaj ikane nxjerre "namin" e keq edhe vete KOASH-it.

Megjithate perpara Zotit gjithkush do te jape llogari vetem per mekatet etij..

Dhe jo vetem keta por nese ka ndonje tjeter "ortodoks" dhe ka qene pjese e ketij rrebelimi(s`po e quaj puē),eshte thjesht pseudoorthodhoks dhe mundimet do te jene me te medha per keta,se sa per te tjeret qe jane ndoshta edhe te paditur ne besimin tone, besim qe ka shkelqimin si drita e diellit, para te cilit nxijne "hordhite" rrebele te drejtuara nga "katoliku" edi kristaq rama me mbeshtetjen e "ortodokseve" v.d. dhe p.m.

Te faleminderit Brari per temen qe hape, te jam mirenjohes. Po nuk u nda shapi nga sheqeri, s`eshte ēudi qe edhe sheqeri te kthehet ne shap.

Zoti une Jisu Krisht, i falte mekatet e tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 25-01-2011 mė 08:38
    Duaje te afermin tend si veten

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    je ne hyqmin e sali gjaksorit, alias i tij dhe na ben dhialloqe ketu ne forum ... je pjese e vrasesve, vampireve ... e more shperblimin qe u dha kryegjaksi?

ke ndonje teme superioriteti, o i vetequajtur orthodoks ...

keto qe ke shkruar me siper vertetojne se vetem je nje provokator i cytur prej salis-braris ...

ndal dores gjaksore!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Te sugjeroj qe avatarin tend ta kthesh ndaj te tjereve. Po te shikosh qendrimin e ca te tjereve,nuk do ta beson ndoshta qendrimin tim te fundit. Jane personat qe ngaterrojne besimin me etnine dhe si ty qe e ngaterron me politiken. Ti je nje ekstremist i majte, qe perdor bile edhe besimin per te ngaterruar njerezit,...por gabon rende.

Une jam orthodhoks i vertete dhe mbrojtes i pakompromis i Kryepiskopit Anastas. Kete mund t`a vertetosh lehte po te shohesh postimet e mia.

Por une jam shqiptar, rroj ne Shqiperi dhe me dhimbset vendi im. Dhe eshte detyra ime te mbaj qendrim ndaj ketyre "pseudoortodokseve" si v. dule e p.milo, te cilet parane e kane ne vend te besimit dhe e perdorin besimin vetem per t`u dukur ne publik gjoja me kulture dhe tolerance,por ne te vertete 21 Janari e tregoi qarte se cilet ishin keta, keta jane shume me te rrezikshem se fakiret qe qellonin me gure,shkopinj,per te mbushur barkun me buke.

Me kaq o ti qe na do si veten (nuk e di se ke), po e mbyll diskutimin me ty se s`ja vlen me.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 25-01-2011 mė 08:39
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    As diskutohet qe ortodokset e vertet do distancohen nga dhuna, prandaj ato gardist qe vrane 4 veta ne gjak te ftohte duhet te arrestohet, farisnjt orthodhokse nga ana tjeter, si gjithmone do shkojne andej nga fryne era.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    I nderuar Ilia..

E vleresoj shume Pergjigjen qe me ke dhene..

Meriton si gjithmon respektin tim..

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •