Dua tė pi njė ēaj por nuk di me kė ta pi... Desha njė sugjerim...ehehehehehehhee...
Teme e re, vit i ri......por un prap ashtu du....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga Besoja Dua tė pi njė ēaj por nuk di me kė ta pi... Desha njė sugjerim...ehehehehehehhee... cajin e kisha ne mendje gjithe diten por caj midis dy burrave sikur nuk pihet ketej nga ne hiqemi sikur te jemi Anglez ose nga Azia :P Por mbas drekes
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga Marya te sherohem te shpetoj nga keto mijera gjelpera qe ma kane pushtuar gryken a bububu te shkume marya Po pije i caj me besin , se skenderi qenka i zen
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Marya te sherohem te shpetoj nga keto mijera gjelpera qe ma kane pushtuar gryken Deshiroj sherim te shpejt per marya,dhe per veten.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė! Agim Metbala" ♥
Postuar mė parė nga Izadora a bububu te shkume marya Po pije i caj me besin , se skenderi qenka i zen nuk dua t'ja ngjis edhe atij mendova se shpetova se te gjithe qe me rrethonin e zuri dhe une e hengra e fundit nero mo na bo me qesh se nuk qeshim dot
Postuar mė parė nga Marya nuk dua t'ja ngjis edhe atij mendova se shpetova se te gjithe qe me rrethonin e zuri dhe une e hengra e fundit nero mo na bo me qesh se nuk qeshim dot Ka renci ta ngjisim, pastaj ti-mu a un-ty s'ka shum renci....
Postuar mė parė nga Marya nuk dua t'ja ngjis edhe atij mendova se shpetova se te gjithe qe me rrethonin e zuri dhe une e hengra e fundit nero mo na bo me qesh se nuk qeshim dot Qaj hallin tat dhe te bebit, per ate mos e vrit shume se nuk e gjen gje amon
Postuar mė parė nga Izadora Kohe tranzisioni zemer Ne keto momente deshiroj nje tas me ashure mjam mjam edhe mu me ka marr malli per hashure
Postuar mė parė nga fashion_girl edhe mu me ka marr malli per hashure e kam mamin e mire edhe kete do e gatuaji
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt