Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 120
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    pak a shume e kam krijuar marrdhenien keshtu ... e respektoj shume , por ama e ndaloj te futet ne punet e mia thelle ..lol dhe ajo e di kufirin dhe e respekton e keshtu jemi te gjithe te lumtur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 10-03-2011 mė 05:11

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    shyqyr qi skom vjerr hahahahahahahahahahaha
    no glove no love

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    As une skam. Te them te drejten kisha dashur shume ta njihja sepse thone te gjithe qe ishte nje grua shume e mire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    As une skam. Te them te drejten kisha dashur shume ta njihja sepse thone te gjithe qe ishte nje grua shume e mire.
    ...shpresojm qe te vjen nji dit te te viziton....

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    un jom beqo mi anite pranaj skom
    no glove no love

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Problemet e familjeve shqipetare jane ende te pa zgjedhura . Une mendoje qe ate dite kurre te martohet djali duhet te dale ne banesen apo shtepine e vete personale. Per ata qe s'kane mundesi per arsye te ndryshme ,me deomos eshte e nevojshe qe te kete respeket te dy anshem .

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Ne fillim para marteses ndonjehere ia hidhja fajin ene vetes se thoja bo vaki jom une qe kom karakter te keq,ene po i bi mqafe kot vjerres.Por jo kisha te drejte. Tani e them me bindjen me te modhe qe sjetohet me vjerren ,jooooooooooo ene joooooooooooooo.
    2 dite mas marteses ne 9 e 30 te darkes me thote ne tavoline,nuse qe neser ndryshojn gjonat,une e shkreta thashe ishalla ka ndrru mendje,Urdhero fol i them une: mthote,qe neser ne 5 e 30 te mjesit une du kafen ne krevat,jo te me ngrehesh ne 7 ti mu,se sje me pushime ktu.ne 7 duhet ti kesh bo gjith punet e shpise.je ne terezi ti moj i thashe une te ngrehem ne 5 e 30 te mjesit?burri im hic,tu pa ndeshjen.vjerri cigaren per qejf.nejse iku dita e pare ene e dyta diten e trete nuk me doli gjumi se u lodhja gjithe diten ne 12 te nates shkoja me fjet se do laja ene enet e darkes.vjen debilja ne 5 e 40 tu bertit,pse nuk isha ngrit ne 5 e 30 per kafen.nuk durova mo i thashe burrit tani mjaft o ec e jetojme vetem per qejfin tone ose une mshpi time e ti ne taten me momen tate se dhe mu sme kane gjet ne mes te rruges.per fat te mire kemi 1 jave qe jetojme vetem,fillova pune perseri aty ku punoja ai ne pune,eshte me ndryshe,Kur ika nga vjerra me thote,vjerra (Mos e bofsh piken e hajrit ishalla se me more cunin)ene une i thashe te pafsha jo 3 metra lart ne qiell po ja 30 nen toke,
    kesaj i thuhet vjerre?????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga addela Lexo Postimin
    Ne fillim para marteses ndonjehere ia hidhja fajin ene vetes se thoja bo vaki jom une qe kom karakter te keq,ene po i bi mqafe kot vjerres.Por jo kisha te drejte. Tani e them me bindjen me te modhe qe sjetohet me vjerren ,jooooooooooo ene joooooooooooooo.
    2 dite mas marteses ne 9 e 30 te darkes me thote ne tavoline,nuse qe neser ndryshojn gjonat,une e shkreta thashe ishalla ka ndrru mendje,Urdhero fol i them une: mthote,qe neser ne 5 e 30 te mjesit une du kafen ne krevat,jo te me ngrehesh ne 7 ti mu,se sje me pushime ktu.ne 7 duhet ti kesh bo gjith punet e shpise.je ne terezi ti moj i thashe une te ngrehem ne 5 e 30 te mjesit?burri im hic,tu pa ndeshjen.vjerri cigaren per qejf.nejse iku dita e pare ene e dyta diten e trete nuk me doli gjumi se u lodhja gjithe diten ne 12 te nates shkoja me fjet se do laja ene enet e darkes.vjen debilja ne 5 e 40 tu bertit,pse nuk isha ngrit ne 5 e 30 per kafen.nuk durova mo i thashe burrit tani mjaft o ec e jetojme vetem per qejfin tone ose une mshpi time e ti ne taten me momen tate se dhe mu sme kane gjet ne mes te rruges.per fat te mire kemi 1 jave qe jetojme vetem,fillova pune perseri aty ku punoja ai ne pune,eshte me ndryshe,Kur ika nga vjerra me thote,vjerra (Mos e bofsh piken e hajrit ishalla se me more cunin)ene une i thashe te pafsha jo 3 metra lart ne qiell po ja 30 nen toke,
    shyqyr qe sjam martu me ty
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

hahahhhha hahahah...........................................

shyqyr s'me ka qelluar nje e tille ne pjese.me vjehrren time ne pergjithesi shkojme me shume se mire,por nja dy momente te veshtira i kemi kaluar(fix 2).....ndodhi kur une u bera me femije dhe ime vjeherr donte te ishte shume e pranishme ne perkujdesjen per ta ,ndersa une nuk doja aq perkushtim prej saj.....edhe prishem ca qejf me njera-tjetren.Kane kaluar tashme.Por kur e kujtoj ndonjehere indinjohem vertet.Mendoj se ajo duhej te tregohej e kujdesshme dhe jo ta vinin perpara ndjenjat e xhelozise...te cilat eshte e kote ti mohoje kushdo vjeherr,,,,,,
    konkluzini eshte: -1.vjehrra ime nuk eshte aspak e keqe.2.Sido qe te jene vjeherrat duhet te jetojne te ndare nga cifti.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    bravo , me pelqen veprimi qe ke bere qe je larguar nga vjerra , tani me thene te drejten shumica e vjerrave ne Shqiperi kane jetuar ne nje kohe krejt tjeter dhe eshte mision i pamundur te shkojne me nuset e reja qe kane mendime dhe ide komplet te kunderta , une mendoj qe duhet te lene brezin e ri te lire e ta bejne jeten e tyre ashtu sic duan vete e jo te mundohen ti nenshtrojne kjo tregon injorance , cektesi dhe posesivitet per ti mbajtur femijet ne nje nivel qe kane qene vete .

uroj tja kalosh mire tani e tutje , dhe mos lejo kend te te urdheroje apo mesoje si te jetosh jeten , madje shume e paske duru vjerren te kisha qene une i thoja ik mi injorante dreqit e kisha kap prej flokesh e kushedi se cfare se kur me hipin nervat se permbaj dot veten ... dhe po tme kishte lene burri ska problem , ce do nje burre te atille lolz

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •