pak a shume e kam krijuar marrdhenien keshtu ... e respektoj shume , por ama e ndaloj te futet ne punet e mia thelle ..lol dhe ajo e di kufirin dhe e respektone keshtu jemi te gjithe te lumtur
![]()
pak a shume e kam krijuar marrdhenien keshtu ... e respektoj shume , por ama e ndaloj te futet ne punet e mia thelle ..lol dhe ajo e di kufirin dhe e respektone keshtu jemi te gjithe te lumtur
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 10-03-2011 mė 05:11
shyqyr qi skom vjerr hahahahahahahahahahaha
no glove no love
As une skam. Te them te drejten kisha dashur shume ta njihja sepse thone te gjithe qe ishte nje grua shume e mire.
un jom beqo mi anite pranaj skom
no glove no love
Problemet e familjeve shqipetare jane ende te pa zgjedhura . Une mendoje qe ate dite kurre te martohet djali duhet te dale ne banesen apo shtepine e vete personale. Per ata qe s'kane mundesi per arsye te ndryshme ,me deomos eshte e nevojshe qe te kete respeket te dy anshem .
Ne fillim para marteses ndonjehere ia hidhja fajin ene vetes se thoja bo vaki jom une qe kom karakter te keq,ene po i bi mqafe kot vjerres.Por jo kisha te drejte. Tani e them me bindjen me te modhe qe sjetohet me vjerren ,jooooooooooo ene joooooooooooooo.
2 dite mas marteses ne 9 e 30 te darkes me thote ne tavoline,nuse qe neser ndryshojn gjonat,une e shkreta thashe ishalla ka ndrru mendje,Urdhero fol i them une: mthote,qe neser ne 5 e 30 te mjesit une du kafen ne krevat,jo te me ngrehesh ne 7 ti mu,se sje me pushime ktu.ne 7 duhet ti kesh bo gjith punet e shpise.je ne terezi ti moj i thashe une te ngrehem ne 5 e 30 te mjesit?burri im hic,tu pa ndeshjen.vjerri cigaren per qejf.nejse iku dita e pare ene e dyta diten e trete nuk me doli gjumi se u lodhja gjithe diten ne 12 te nates shkoja me fjet se do laja ene enet e darkes.vjen debilja ne 5 e 40 tu bertit,pse nuk isha ngrit ne 5 e 30 per kafen.nuk durova mo i thashe burrit tani mjaft o ec e jetojme vetem per qejfin tone ose une mshpi time e ti ne taten me momen tate se dhe mu sme kane gjet ne mes te rruges.per fat te mire kemi 1 jave qe jetojme vetem,fillova pune perseri aty ku punoja ai ne pune,eshte me ndryshe,Kur ika nga vjerra me thote,vjerra (Mos e bofsh piken e hajrit ishalla se me more cunin)ene une i thashe te pafsha jo 3 metra lart ne qiell po ja 30 nen toke,
kesaj i thuhet vjerre?????
hahahhhha hahahah...........................................
shyqyr s'me ka qelluar nje e tille ne pjese.me vjehrren time ne pergjithesi shkojme me shume se mire,por nja dy momente te veshtira i kemi kaluar(fix 2).....ndodhi kur une u bera me femije dhe ime vjeherr donte te ishte shume e pranishme ne perkujdesjen per ta ,ndersa une nuk doja aq perkushtim prej saj.....edhe prishem ca qejf me njera-tjetren.Kane kaluar tashme.Por kur e kujtoj ndonjehere indinjohem vertet.Mendoj se ajo duhej te tregohej e kujdesshme dhe jo ta vinin perpara ndjenjat e xhelozise...te cilat eshte e kote ti mohoje kushdo vjeherr,,,,,,
konkluzini eshte: -1.vjehrra ime nuk eshte aspak e keqe.2.Sido qe te jene vjeherrat duhet te jetojne te ndare nga cifti.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
bravo , me pelqen veprimi qe ke bere qe je larguar nga vjerra , tani me thene te drejten shumica e vjerrave ne Shqiperi kane jetuar ne nje kohe krejt tjeter dhe eshte mision i pamundur te shkojne me nuset e reja qe kane mendime dhe ide komplet te kunderta , une mendoj qe duhet te lene brezin e ri te lire e ta bejne jeten e tyre ashtu sic duan vete e jo te mundohen ti nenshtrojne kjo tregon injorance , cektesi dhe posesivitet per ti mbajtur femijet ne nje nivel qe kane qene vete .
uroj tja kalosh mire tani e tutje , dhe mos lejo kend te te urdheroje apo mesoje si te jetosh jeten , madje shume e paske duru vjerren te kisha qene une i thoja ik mi injorante dreqit e kisha kap prej flokesh e kushedi se cfare se kur me hipin nervat se permbaj dot veten... dhe po tme kishte lene burri ska problem , ce do nje burre te atille lolz
Krijoni Kontakt