Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 120
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga addela Lexo Postimin
    Kur ika nga vjerra me thote,vjerra (Mos e bofsh piken e hajrit ishalla se me more cunin)ene une i thashe te pafsha jo 3 metra lart ne qiell po ja 30 nen toke,
    kesaj i thuhet vjerre?????
    Cjane keto drama qe po lexojme.
    Mos tallesh me kete mesiper s'eshte normale te mallkoj njeriu kot me se koti.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une se konceptoj dot te kete vjerra te tilla. Ose genjen adela, ose ajo vjerre qenka e cmendur. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    damn adela paska plas lufta nuk e imagjinoj do ti them dikujt mallkime, per ata qe e thone thjesht i pergjigjem as une, as ti por ai/ajo qe e thote.
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Adela ketu ka faje edhe burri , ai duhet te vete pikat mbi I.
    Fundi fundi gruan ne rradhe te pare e ka marr per veten e vet , jo me i la kembet familjes darke per darke dhe me i be kafe qysh ne pike te mengjesit .
    Te jete semur hallall , por keshtu kot ,mire qe nuk paska plas grushti.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    damn adela paska plas lufta nuk e imagjinoj do ti them dikujt mallkime, per ata qe e thone thjesht i pergjigjem as une, as ti por ai/ajo qe e thote.
    Me duket se e ka shtuar mallkimin sa per efekt dramatikor Addela.
    Do me binin te fikte nqs degjoja mallkime te ketij lloji lol....tja urosh te keqen tjetrit, uau.

QEVERIA Maska e policia911
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Une se konceptoj dot te kete vjerra te tilla. Ose genjen adela, ose ajo vjerre qenka e cmendur. lol
    pergjigje me te sakt ska
    RROFTE SHQIPERIA

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ka Pink, ka plot. Ajo qe ka pershkruar adedela eshte nje vjehrre qe e gjen rendom ne Shqiperi. Vjehrra ime ngjason me vjehrren e addeles vetem te orari i zgjimit. Nuk i pelqente vjehrres sime te cohesha ne oren 8. Ne oren 8 thoshte duhet te kene mbaruar te tera punet. Te mendosh qe une kisha vajt me pushime ne Shqiperi.
    Megjithese nuk jane vetem vjehrrat qe mallkojne, ka dhe nuse qe mallkojne vjehrrat.
    Kam degjuar plot nga te dyja anet.
    P.s Zakonisht mallkimet nuk thuhen ne sy, por prapa kraheve. :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 01-04-2011 mė 20:35
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Pink,po ta thot Adela me pastertin ma t'madhe.Mos i raft asnjeres nje e tille,2 jav martese dhe jetes ne shpi te saj me jan duk si 2 shekuj.
    Pse burri majti anen time dhe kur i tha te emes qe do iknim te jetonim me qera vetem i tha te birit,po dole nga kjo dere nuk e shti mo komen sa te jem un gjalle,me te komandu nusja sje mo burre. E per cfar e komandoj une? Pse i thashe qe sjetoj dot kshu,shpirtin shejtanin sdo ia jap. Prap e marr ne tel perdit,qe se meriton,po ska gje se te gjith do gjykohemi nje dite kur te shkojm ne boten tjeter.
    Dhe pse ka hap llafe posht e perpjet qe e perzuna nusen se me rrifte ene nje here sma ka bo kafen i boja tgjtha vete me te lame e me te shplame.Kto fjal i kan ra nvesh babit,esht normale kshu? Ia bona qejfin kur zgjodhi fustanin e dasmes,e vesha dhe pse sme pelqente,me grisi te gjtha kanatieret ene pantallonat e shkurtra kto i veshin kurvat mthoshte,kurse goca shkon ne shkolle me mini ene tkuqi gjer tek veshet cfar i bjen me qene?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Pink,po ta thot Adela me pastertin ma t'madhe.Mos i raft asnjeres nje e tille,2 jav martese dhe jetes ne shpi te saj me jan duk si 2 shekuj.
    Pse burri majti anen time dhe kur i tha te emes qe do iknim te jetonim me qera vetem i tha te birit,po dole nga kjo dere nuk e shti mo komen sa te jem un gjalle,me te komandu nusja sje mo burre. E per cfar e komandoj une? Pse i thashe qe sjetoj dot kshu,shpirtin shejtanin sdo ia jap. Prap e marr ne tel perdit,qe se meriton,po ska gje se te gjith do gjykohemi nje dite kur te shkojm ne boten tjeter.
    Dhe pse ka hap llafe posht e perpjet qe e perzuna nusen se me rrifte ene nje here sma ka bo kafen i boja tgjtha vete me te lame e me te shplame.Kto fjal i kan ra nvesh babit,esht normale kshu? Ia bona qejfin kur zgjodhi fustanin e dasmes,e vesha dhe pse sme pelqente,me grisi te gjtha kanatieret ene pantallonat e shkurtra kto i veshin kurvat mthoshte,kurse goca shkon ne shkolle me mini ene tkuqi gjer tek veshet cfar i bjen me qene?
    Nuk eshte dashur te martohesh me djalin e saj pra,te them te drejten asnjeher ske per te qene rehat,shtrohet pyetja PSE??

sepse per femijet e vet nuk ka nene te keqe.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Me vjen habi, cudi qe mund te ekzistojne njerez/vjerra te tilla ne vitet qe jetojme sot. Sic duket vjerra te tilla, do kene vuajtuar dhe vete kur ishin nuse te reja, dhe kjo eshte nje menyre 'hakmarrje' ndaj rinise se saj por me personat e gabuar. Per mendimin tim, ti bej si te duash vete, se je ne gjendje te gjykosh perderisa je martuar etc etc... gabim ben qe e merr dhe ne telefon. Priti kontaktet me te njehere e pergjithmone. Nuk ke c'e do nje njeri te tille, qe deshiron te te shohi sa me keq ty. Pavarsisht se kush eshte ajo. Ose deri diten qe ajo do te kerkoj NDJESE per veprimet dhe fjalet qe flet lart e poshte per ty, ti mbaj qendrim. Respekto veten ne rradhe te pare, pastaj te tjeret. Ti nuk je 'lecke' qe te trajtoj ajo pa pike respekti. Cdo njeri ka karakter, personalitet. Dhe ato 5vjecaret fare, kane personalitetin e tyre, dhe kurrsesi nuk mund ta trajtosh tjetrin/ren ne ate menyre. ( e jo me ty qe te ka nusen e djalit, e neser do i dhurosh niper e mbesa)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •