Me gjithe keto info qe kemi neper duar, une nuk e di nese eshte mire apo jo Qeverisja globale, sepse dyshimet te vijne, por di vetem te them qe shumica nga ne jane te zhytur ne injorance..dhe me trecerekun e atyre qe lexova nuk jam aspak dakort. Ka shume gjera per te thene per kete teme duke filluar qe nga energjia qe do na mbeshtjelle ne 2012, energji qe kalon nje here ne 260 000 vjet e per te folur per civilizimet qe kane qene miliona vjet para nesh, civilizime qe kishin nje teknologji shume me te avancuar se kjo qe kemi ne sot edhe pse duket absurde..ne jemi njerez dhe bejme te njejtat gabime dhe shpresoj shume qe te mos shkojme ne shkaterrim edhe kesaj radhe, por dyshoj..Big Baang eshte nje simbol per te treguar fundin e nje civilizimi qe kish arritur ne piken ku jemi ne sot ..Personalisht mendoj se nuk eshte chip-i problemi, por njerezit e etur per pushtet..
Dhe nuk jam aspak dakort qe dashuria, paqja e njerezilleku do vije nga chip-i..mendoj se nga ai do vijne vetem pakenaqesi te verteta dhe Lumturi hipokrite..Dashuria dhe paqja vijne nga thellesia e zemres (se nuk dua te jem sentimentale tani), nuk ta meson askush po nuk u perpoqe ta mesosh vete dhe s'ke per ta mesuar kurre po nuk te interesoi vertete..Keshtu do jemi thjesht PUPPETS..
Krijoni Kontakt