Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Ziti, nese iu jepet rasti, shanca, huliganet,kanibalt skan kufi ne epshet e tyne aneti njerzore.
    Kete tradite e kan shkiet, dhe kjo race ashet ushqye dhe eduku me te njetat metoda aneti njerzore si shkiet.Nese nuk jan vete ne pushtet, ky lloj vetem zi shofin. Te ky lloj njeriu perbindeshash me dy kembe per te arrite ate qe deshiron, cdo opecion e kan ne perdorim.
    Kur jan vete ne pushtet,cdo gje lulezon! pa marre parasysh se nje popull i tan vuan nga keta perbindesha.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Une them, kush i versulet shtetit, administrates, Policis, kazermave ushtarake, kush rrokullis e djege automjete rrugeve, kush shkaterron e djeg pronen shtetenore dhe ate private, kush versulet mbi gra e femi em cader kres, kush shkon ne demostrate me kobure me areme te ftota e te nxeta, duhet te izolohen ne vend. Nese nuk perfillin ligjin te zbatohet ligji deri en ate pike deri sa ata huligan te binden se nuk eshete me shqypnia prone e asekuj. Dhe aj qe e thyen ligjin edhe ndeshkohet. Egersina njeh vetem forcen. Mire e ka thene ngjela halabak gjak piresi 13.000 jan pake! Por ne kete raset une e them pake me ndryshe se ngjel pisi. Nese lendohet vetem 1 Polic apo Gardist, vetem nje si ky djali qe mbrojti Flamurin Kombetar, nuk krahasohet edhe me 130.000 te llojit ngjel rames dhe huliganet e tyne mercenar.
    Djemt si oficeri Amarildo Yzeiri jan krenaria e Kombit. Dhashet zoti kete radhe ndihemon dhe leshon meshire ne popullin shqyptar dhe per shqypnin, ata qe ndezin zjarin dhe ulerin per gjak, u djegeshin dhe u mbyteshin vete ne te.
    plaku po ne 98-en kur nga ana tjeter e rruges ishte Sala me ushtrine e vet duhet te kishte qellu garda?
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga Chingy Lexo Postimin
    plaku po ne 98-en kur nga ana tjeter e rruges ishte Sala me ushtrine e vet duhet te kishte qellu garda?
    100 here e kemi thene: ne 98-en ata vrane patriotin me te madh shqiptar Azem Hajdarin. Qe nje revolte e merituar.

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    100 here e kemi thene: ne 98-en ata vrane patriotin me te madh shqiptar Azem Hajdarin. Qe nje revolte e merituar.
    Thuje tamam. Ata ,tropojant (haklajt)

Ps. Edhe ne vend te patriotit shtoji dhe huligan ,gangster dhe kriminel i lidhur me mafian
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jackie : 25-01-2011 më 18:04
    Against all odds..

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Hahahahaha ju qofshi për llogjikën që përdorni o Ziti!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    jo more?

kur te interesoka ty tu shkatrrokan institucionet?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Po te ishete perdor e njeta dhune si kjo qe pam kete radhe dhe me 1997-ten ,
    dhe po te ishte nje adeministart qe kishete aredhe me ane te votes lire, jo vetem te qellonete por duhej shtyp kriminelet nese u tregua ndonje vandalizem si atehere, nese u gjuajet ne forcat e policis, nese masakeroheshin gra e femi ne rruge. administrata e vitit 98 aredhi me ane te krimit ne pushtet. Deshiroj qe mos perseritet me ajo, per ate edhe i denoj rrepetesishet te njetat banda.
    Pershendetje

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Mos e krahasoni ate te 98-tes me 97-ten dhe kete te tashemen. e 98-tes ishte nje revolete se u vra Azem Hajdari dhe u dogj krejt shqypnia dhe u amsakru populli. U be nji vrasje tinezare dhe e organizume mire nga horedhit enveriste. keto populli dhe shum gjana e poshtersi i ka te regjisterume mire ne mendje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 25-01-2011 më 18:14

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    ahahahahahahahahahhahahahha...kush e vrau???kryeministri????hajde mos ia fusni kot tani dhe mos e dridhni si tju doje qefi..Institucione shteterore ishin atehere e institucione shteterore jane edhe tani..Ska asnji ndryshim...I vetmi ndryshim eshte qe atehere ishte sulm me arme dhe nqs garda duhej te vepronte ishte pikerisht ne ate vit...
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Mos e krahasoni ate te 98-tes me 97-ten dhe kete te tashemen. e 98-tes ishte nje revolete se u vra Azem Hajdari dhe u dogj krejt shqypnia dhe u amsakru populli. U be nji vrasje tinezare dhe e organizume mire nga horedhit enveriste. keto populli dhe shum gjana e psohtersi i ka te regjisterume mire ne mendje.
    azemin e preu ne bese berisha, po nejse dhe ai komunist eshte.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •