Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 194
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    anita mvjen keq qe nuk e kupton kete qe po shkruan. Ti ende jeton ne kohen kur Kosova ishte nder Serbi dhe per shqiptaret atje ishte e nevojshme te kishin arme ne shpi per tu mbrojtur se nuk kishin shtet te vetin qe tu siguronte mbrojtjen atyre.

Por tashti qe keni shtet polici ushtri e institucione, duhet te punoni qe ta forconi shtetin tuaj e tua besoni atyre mbrojtjen tuaj, shtetii eshte i vetmi qe disponon me dhun e me armatim per ti mbrojt qytetaret se nese te gjith qytetaret do kishin arme ashtu si thua ti nuk do kishte shtet po do kishte kaos dhe anarki sic ka sot ne afganistan.

Ne ende nuk dim me ndertu shtet e me kriju rregull e rend prandaj jo me kot sot jemi populli me i varfer dhe i prapambetur i Evropes.

Une mendoj qe duke perjetuar nga larg ato qe ķu kane bere serbet shqiptareve je ti ai qe spo kupton ca po them.
    Edhe une e them te njejten gje. Sikur te punonim per shtetin sikur izraelitet psh. Te kishim nje shtet te forte ne menyre qe serbet as te mos enderronin me per Kosoven.Bile ne menyren time une edhe punoj ne kete drejtim. PO pak eshte shume pak. Tash ka si une qe punojne pak, ka qe spunojne hic e ka asi qe le qe spunojne po kqyrin me vjele dicka prej tij sa ma shume. E po duket qe do zgjate pak kjo pune.
    Deri sa ta kemi nje shtet me te forte se Serbia ajo qe une e permenda si zgjidhje eshte e vetmja alternative.
    Jo jo Konstantin une po jetoj 11 vite mas nje lufte te cilen ti e ke pare ne tv dhe e ke ndje vec siperfaqesisht e une e kam preke me dore vella. Une e kam pa motren e vogel ,fmi fare, te plagosun. E me plage shkau e ka perplase jashte Konstantin.
    Ate sdo lejoj kurre ti ndodhe bijes sime.
    U detyrova te permend dicka qe jam shtire se e kam harru ka 11 vjet.
    A e kupton ti kete. Jo se besoj .Duhet ta perjetosh per ta kuptu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 27-01-2011 mė 17:29

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Si qenka ne traditen e Shqiptarit te kete arme ne shtepi? Thuaj ka qene fatkeqesi qe nuk na jane ndare armet.
    Mos doni te thoni qe Shqiptari nuk mund ta konceptoje jeten pa arme ne brez?
    Sa gje e frikshme!
    Une nuk dua arme ne shtepi per vete. E merr te ruhesh nga armiqte e ne nje moment dobesie ja futni njeri-tjetrit. Larg qofte!
    Te pershendes shume Mia,
    nese e kishe kete postimin me mua , e ke kuptuar gabim. Ose une jam shprehur gabim. Per qe ishte ne traditen tone kurre askuj sdo ti thoja mbaj arme. Po Per kete shkakun e dyte qe e ke permend ti. Per faktin qe ishte fatkeqesi qe nuk na jane ndare armet . Dhe kujtimet e kesaj qe na kane ndodhur se fundmi nuk me lene te besoj se nuk do ia kemi nevojen me. Dua te shpresoj por me mire dua te jem e sigurte.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    illyrian,
    e ke ni menyre interesante per me e interpretu krejt ndryshe ate qe kerkohet. Na thuaj kush jane keta djemte. A i njeh personalisht a te ka thene dikush qe keta jane kelysht e hasan lludit a dreqit a kush eshte ai.
    Aq e marre sjam qe me tkerku ktu video fakte transkripte...... Ama nese them ky eshte kelyshi i dikujt eshte kogja akuze. Do te ishte mire me arsyetu ate qe thu. Jo me prova materiale.
    Po nisem nga vellau im. Nuk ia mrrin xhepi me e ble ni cifte se e kish ble fill. Bile edhe nje "te madhe". Di raste kur e kane nxjerre pushken nga temeli i nje shpie tvjeter nDrenice pak para lufte dhe kjo pushke i ka sherby gjate luftes ushtarit te UCK-se qe vinte nga familja,pronare e shtepise. Pushka i takonte koheve jo shume te largeta dhe ishte shume shume e sakte. Ne pm do ta thoja edhe emrin e djalit dhe do tmund te verifikoje"sepse Kosova eshte shume e vogel". Une e di qe ty ste hyn fare ne pune kjo gje por.......
    Dua te them te kesh nje arme,ta duash ate te dish te punosh me te kur jeton ne Kosove eshte mencuri them une.Vigjilence.

Shpresoj qe e vazhdojme debatin pa fyerje.
    anita340
    Keta persona nuk i njoh personalisht dhe te jem i sinqerte as qe do te kisha deshiru ta njoh ndonjerin prej tyre. Keta njerez jane komplet jashte hapsires time te veprimit dhe mendimit.
    Nese them se keta jane kelysh te Hasan lludit, nuk them sepse e kam pa ne enderr por them sepse me kane tregu njerez kompetent te cilet kujdesen ne baza ditore qe te mos egzistojne 'trima' te tille ne Kosoven e vitit 2011.
    Kjo puna e Hasanit shkoi pak gjate dhe po ta perseris edhe njehere, nese nuk e beson mos e beso dhe natenemire. Sa i perket njollosjes se ketyre personave, ajo le te mbetet ne ndergjegjen time. Keta persona eshte dashur te mendojne per ndergjegje ne momentin qe kane vendos te organizojne kete 'Enver Hoxha party' te armatosur prej glock-it deri ne kallash si dhe prej momentin qe e kane vendos te incizojne kete mbledhi, per me shit mend me vone.

Nuk u morre aspak me paragrafin tim te fundit ku te tregova se koha e trimave ka qene ne vitin 1999. Si dhe ne keshillen time qe te shkojne nja 15 km me poshte se aty do te kene ku te shesin trimeri me kallash.
    Por po te tregoj pse nuk shkojne, sepse atje mund te kete edhe pala tjeter kallash dhe aty munden me ndryshu hesapet.

Nese jane te interesuar qe te vazhdojne traditen e mbajtjes se armeve, duhet te mesojne se arma mbahet ne shtepi.
    Nje pyetje shume e sinqerte ne kete teme ishte: a mendojne keta persona se gjithe keta plumba qe shkojne larte duhet te kthehen serish poshte.

anita, nuk e di cili eshte interesi yt qe te besh avokatin e 'trimave te pasluftes'!
    Mos mendo se je shqiptare me e forte apo se e don atdheun me shume se ndonjeri prej nesh qe jemi kunder perdorimit te armeve te paligjshme ne liri dhe qe jemi kunder trimerive neper male e neper fusha ne vitin 2011.

Nese mendon se keta 'trimat' do ti dalin perballe shkijeve nese ata tentojne te kthehen...je shume gabim. Keta do ti kthehen serish dimijave dhe Bllaces.
    Ata qe ju dalin perball duken pak me ndryshe. Ata nuk ke mundesi me i pa ne youtube.

p.s. me vjen keq per motren dhe per ato qe i ke perjetu ne lufte.
    Nese jo Konstantini, ka anetare te tjere qe kane qene ne Kosove gjate gjithe luftes...duke fillu nga une. Por kjo nuk ka kurrfar lidhje me temen, vetem nese tentojme te ndryshojme rrjedhen e bisedes qellimisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    anita340
    Keta persona nuk i njoh personalisht dhe te jem i sinqerte as qe do te kisha deshiru ta njoh ndonjerin prej tyre. Keta njerez jane komplet jashte hapsires time te veprimit dhe mendimit.
    Nese them se keta jane kelysh te Hasan lludit, nuk them sepse e kam pa ne enderr por them sepse me kane tregu njerez kompetent te cilet kujdesen ne baza ditore qe te mos egzistojne 'trima' te tille ne Kosoven e vitit 2011.
    Kjo puna e Hasanit shkoi pak gjate dhe po ta perseris edhe njehere, nese nuk e beson mos e beso dhe natenemire. Sa i perket njollosjes se ketyre personave, ajo le te mbetet ne ndergjegjen time. Keta persona eshte dashur te mendojne per ndergjegje ne momentin qe kane vendos te organizojne kete 'Enver Hoxha party' te armatosur prej glock-it deri ne kallash si dhe prej momentin qe e kane vendos te incizojne kete mbledhi, per me shit mend me vone.

Nuk u morre aspak me paragrafin tim te fundit ku te tregova se koha e trimave ka qene ne vitin 1999. Si dhe ne keshillen time qe te shkojne nja 15 km me poshte se aty do te kene ku te shesin trimeri me kallash.
    Por po te tregoj pse nuk shkojne, sepse atje mund te kete edhe pala tjeter kallash dhe aty munden me ndryshu hesapet.

Nese jane te interesuar qe te vazhdojne traditen e mbajtjes se armeve, duhet te mesojne se arma mbahet ne shtepi.
    Nje pyetje shume e sinqerte ne kete teme ishte: a mendojne keta persona se gjithe keta plumba qe shkojne larte duhet te kthehen serish poshte.

anita, nuk e di cili eshte interesi yt qe te besh avokatin e 'trimave te pasluftes'!
    Mos mendo se je shqiptare me e forte apo se e don atdheun me shume se ndonjeri prej nesh qe jemi kunder perdorimit te armeve te paligjshme ne liri dhe qe jemi kunder trimerive neper male e neper fusha ne vitin 2011.

Nese mendon se keta 'trimat' do ti dalin perballe shkijeve nese ata tentojne te kthehen...je shume gabim. Keta do ti kthehen serish dimijave dhe Bllaces.
    Ata qe ju dalin perball duken pak me ndryshe. Ata nuk ke mundesi me i pa ne youtube.

p.s. me vjen keq per motren dhe per ato qe i ke perjetu ne lufte.
    Nese jo Konstantini, ka anetare te tjere qe kane qene ne Kosove gjate gjithe luftes...duke fillu nga une. Por kjo nuk ka kurrfar lidhje me temen, vetem nese tentojme te ndryshojme rrjedhen e bisedes qellimisht.

Illyrian rex,

te njohesh dike sdo te thote te kesh deshire ta njohesh dhe as te kesh te besh me te.Kete e kam menduar kur jam shprehur ashtu.
    Pajtohem me ty qe shkoi gjate puna e atij tipit dhe gjithashtu le ne ndergjegjen tende nese duhet a jo te njollosesh te tjeret.
    Per ata qe i kendojne diktatorit e kam dhene mendimin tim ne nje postim me heret dhe sdua te perseritem.
    Me ate paragrafin nuk jam marre kesaj radhe jo pse kam dashur ti ike pergjigjes por se e kam thene diku tjeter qe keta tre qe njoh une(sikur ty me kane folur te tjeret sepse nuk kam te beje me ta)ne te 99-n kane qene as ne Bllace as ne dimija po ne lufte.Une nuk keshilloj askend te shkoj dikund ku vete sguxoj te shkoje.
    Edhe per plumbat qe shkojne lart po qe dikur kthehen poshte jam pergjigjur me heret.Une jam munduar ta jap mendimin tim ne lidhje me armembajtjen. Jo per hire te tradites po te nevojes.

Nuk kam asnje interes ama asnje per te mbrojtur dike,po mbroja thjeshte pikepamjet e mia.Dhe as qe mendoj se jam me shqiptare se ti. Une jam shqiptare shume,krejt.E duhet te kete miliona si une por asnje nuk eshte me shume se une.
    Ne vetem mendojme ndryshe por ti po shprehje mendimin tend ne nje menyre qe mua nuk mu duk fer.

Nuk dua te spekuloje nese keta burrat do ti luftonin shkijet.

Kam dashur te marr nje shembull tjeter per Konstantinin por nuk me eshte dukur fer, me eshte dukur qe po shfrytezoj fatkeqesine e dikujt per te mbrojte pikepamjet e mia. Dhe kam permendur rastin e motres time qe eshte nje hic gje ne krahasim me ate qe e kane perjetuar te tjeret. Ne nuk e kemi permendur kurre me te tjere me pas ,madje edhe ne shtepi e kemi diskutuar shume rralle.Nuk doja te nderroje temen as te beje te tjeret te ndiejne keqardhje sepse e thashe me lart,ishte nje episod nga ajo qe kane perjetuar pjesa me e madhe ose gjithe shqiptaret.Vetem permasat kane qene te ndryshme. Doja ti thoja Konstantinit se ne ne Drenice kishim dy familje shembull . Ti e din po megjithate po e permend tani. Ahmetajt e Likoshanit nuk kishin arme, Jasharet e Prekazit po.
    Te dy familjet e vrane,po ne menyra te ndryshme. Une do te zgjidha te isha ne mesin e ketyre te fundit. Jo per krenarine qe do ta ndjenin me vone shqiptaret po thjeshte do preferoja te me vrasin nga larg.

Mbetsh mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 28-01-2011 mė 14:13

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kah e dite ti qe lypi une njerez te famshem ne internet mi postu? Interesant.
    Per faktin qe nuk po dime me maru shtetin me na mbrojte do te ishte mire bile kallashin me dite me perdore, qe hic hic kur e sheh qe spo ke ma ku me ike e vret veten edhe vajzen a grun tane e se len ne dore te tyre.Nese ke lexu nga tmerret qe kane perjetu grate e Kosoves gjate luftes se fundit e kupton pse kjo eshte nje zgjidhje e mire.
    Po une e di qe ti pastaj do postosh njerez te famshem shqiptar sepse thashe qe nuk kemi krijuar nje veprimtari
    ju me mire eshte te dini te si te shkruani e te lexoni kjo eshte "Kallashnikovi" i rendesishem per ju dhe nqoftse mbetesh me ate teori do te vuash njesoj si grate e kosoves...

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Lerini or djemte te kendojne! Gaz e hare pacin!

Ate pelqejne ate kendojne. Mos doni tju marrin leje cfare te pelqejne e cfare te mos pelqejne!

Me keto qe lexoj ketu me mbushet mendja qe nuk ka pasur fajin Enveri per agjitacionin dhe propaganden. Shqiptaret kane spiunuar vete njeritjetrin. Mungesa e theksuar e tolerances duket edhe ketu neper gjykimet tuaja. Spiunet jane po ata, vetem se tani kane nderruar kah!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Po une e di qe ti pastaj do postosh njerez te famshem shqiptar sepse thashe qe nuk kemi krijuar nje veprimtari
    ju me mire eshte te dini te si te shkruani e te lexoni kjo eshte "Kallashnikovi" i rendesishem per ju dhe nqoftse mbetesh me ate teori do te vuash njesoj si grate e kosoves...

Une nuk kam postu asnje njeri te famshem shqiptare nga interneti. Te pakten nje gje e bej me mire se ti. Te shkruaje e te lexoje. Dhe une nuk dale jashte teme asnjehere.
    Une e di me mire se ti ku jemi na me tekniken. Sepse mendoj qe e kishe fjalen per teknike me veprimtari. Ke problem me te shprehurit ti. Mbase do te vuaj si grate e Kosoves por jo pse une dua te kem nje arme ne shtepi. Arsyeja eshte pak me e thelle se nga sa mund te arsyetosh ti .

Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Une nuk kam postu asnje njeri te famshem shqiptare nga interneti. Te pakten nje gje e bej me mire se ti. Te shkruaje e te lexoje. Dhe une nuk dale jashte teme asnjehere.
    Une e di me mire se ti ku jemi na me tekniken. Sepse mendoj qe e kishe fjalen per teknike me veprimtari. Ke problem me te shprehurit ti. Mbase do te vuaj si grate e Kosoves por jo pse une dua te kem nje arme ne shtepi. Arsyeja eshte pak me e thelle se nga sa mund te arsyetosh ti .
    aha bej delete ato qe te kane mbetur ne kujtese
    problem sloved

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    aha bej delete ato qe te kane mbetur ne kujtese
    problem sloved

Jo ndjek me mire ate thenien historia nese harrohet perseritet.
    Mbase serbet jane bere te mire tani dhe nuk do te na sulmojne me ,do te presin derisa shqiptaret te jene ne gjendje te prodhojne vete arme( me te mira se te tyret ama).

Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Jo ndjek me mire ate thenien historia nese harrohet perseritet.
    Mbase serbet jane bere te mire tani dhe nuk do te na sulmojne me ,do te presin derisa shqiptaret te jene ne gjendje te prodhojne vete arme( me te mira se te tyret ama).
    dmth koncentrimi yt bie ne prodhimin e armeve dhe per hakmarrje???

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •