Nuk e di, e keni pa kete videon apo jo (eshte marre nga nje kend tjeter), nga ato qe me kane zene syte ne for...
Ushtari qellon edhe mos ja fusni, kodra mbas bregut (jo po qelloi ky, apo ai).
Nuk e di, e keni pa kete videon apo jo (eshte marre nga nje kend tjeter), nga ato qe me kane zene syte ne for...
Ushtari qellon edhe mos ja fusni, kodra mbas bregut (jo po qelloi ky, apo ai).
Kot per kuriozitet.
A ka ndonje PDist qe mendon se personi eshte vrare nga brenda godines?
A ka ndonje PSist qe mendon se personi eshte vrare nga brenda tumes?
Une s'jam as me te paret, as me te dytet. Njeri me hajdut se tjetri jane. Faj i ve Ed koklopes, qe nuk doli vete ne krye te demonstrates, por la huliganet ne rreshtat e pare...traplliku i rradhes i tij. Faj i ve Sal psikopatit, qe nuk kishte organizu sic duhet policine, por i la ne meshire te fatit. Hajde njehere ketej jashte dhe sulmo kryeministrine, e shife si te ngrejn zgupthi keta me soj e sorollop
Sa per te mjerin ketu ne kete video, jam e bindur, qe u qellua nga ushtari brenda kryeministrise. Kaq edhe boll mo, se na u thartun trute edhe ketu ne forum !
Me te mira !
Kam futur degjueset ne vesh,duke shikuar kete video,lus ta beni edhe ju e te perqendroheni.Gjitha gjuajtjet jan rafal perveq nje arme qe degjohet tak-tak-tak.
Gjitha gjuajtjet te atyre qe shifen ne video len gjurme duke keputur fije te pemes,cka do te thot se te shkretit gardian nuk kan pas qellimin te gjuajn ne njerez por vetem nga ajri.Dhe ju lutem degjojeni mire me kujdes, ai gardiani i pare nuk ka lidhje me momentin e vrasjes.
Pastaj kjo pjesa me personazhin -plakun e thinjet,i vrahet ne krah njeriu,nuk e veren edhe pasi djali me gjinse afer i beri me dije se cfar ndodhi.Plaku largohet qete si ska ndodh asgje,afrohet te treshja afer deres,prap i qete kthen koken kah aj qe eshte mshefur pas murit- po pse ai djali tjeter ik me vrap te paspjegueshem.
Uroj te zbardhet ky rast se paku per familjaret,se sa i perket neve tjerve tash e kemi secili bindjen e tij,veshtir te marmi bindjet e njeri tjetrit.
Pra konludimi im eshte se ka mundur ta kap plumbi rikoshet,por jo nga gardiani i pare.
Krijoni Kontakt