Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 198
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Personi esht qellu nga brenda kryeministrise. Ate e ka vrare gardisti. Nuk e di ai te cepi si c'thone lajmet, apo ata te tre qe rrin majtas, per kte sjam i sigurt. Por di qe ai plumb ka dal nga kryeministria. Mos u merrni me video perralla, secili thote versionin e vet. Nuk jam i sigurt per ate prapa pemes se kush e ka vrare, pa per ate te dera e kan vrare gardistet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Personi esht qellu nga brenda kryeministrise. Ate e ka vrare gardisti. Nuk e di ai te cepi si c'thone lajmet, apo ata te tre qe rrin majtas, per kte sjam i sigurt. Por di qe ai plumb ka dal nga kryeministria. Mos u merrni me video perralla, secili thote versionin e vet. Nuk jam i sigurt per ate prapa pemes se kush e ka vrare, pa per ate te dera e kan vrare gardistet.
    Paske blere biciklete me 3 rrota lol
    Me kete do e rezosh qeverine ti ?
    Apo e ke per tu prish menjen gocave
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Paske blere biciklete me 3 rrota lol
    Me kete do e rezosh qeverine ti ?
    Apo e ke per tu prish menjen gocave
    Skam menje me rrezu qeverine se jam demokrat. Por duhet me pranu realitetin. Ai person u vra nga garda republikes. Ata dy tjeret se kam idene kush i ka vrare. Po gjithsesi dihet qe me ligj asnje person nuk duhet te tentoje te hyje brenda territorit te kryeministrise apo cdo lloj ambienti qeveritar, sepse garda per ate pune esht. Te vrasin ata, ska shaka.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nga kjo video duket qarte qe plumbi nuk vjen prej atyre 3 veteve qe dyshoheshin ne fillim. Duket qarte qe plumbi ka ardhur fuqishem nga mbrapa hekurave. Shume gjynah, 2 te vrare per pune sekondash. Ato qe vazhdojne dhe ngulin kembe qe eshte ndryshe, jane syleshe. Pardon my french.
    Pinko , te kam thene qe ate dite pa e ditur ekzistencen e videos se dyte qe jam i sigurte 99 % qe predha eshte qelluar diagonalisht djathtas mbi te ndjerin afer kangjellave te kryeministrise !!! me mire qe doli ajo video qe te shikonim cili version ishte me i sakte edhe mos i binim ne qafe njeres apo tjetres pale !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Skam menje me rrezu qeverine se jam demokrat. Por duhet me pranu realitetin. Ai person u vra nga garda republikes. Ata dy tjeret se kam idene kush i ka vrare. Po gjithsesi dihet qe me ligj asnje person nuk duhet te tentoje te hyje brenda territorit te kryeministrise apo cdo lloj ambienti qeveritar, sepse garda per ate pune esht. Te vrasin ata, ska shaka.
    qafsh mu, kush ta ka bo ket foto ?
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    qafsh mu, kush ta ka bo ket foto ?
    E nrrova se me merzite. LOL

Edhe mos genje qe ai person esht vrare nga protestuesit. Prano realitetin, sjemi nga ata qe genjejm ne.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Familjarėt e Hekuran Dedės: Refuzuam vizitėn e Berishės

Familjarėt e Hekuran Dedės, njėrit prej tre viktimave tė demonstratės, kanė refuzuar kėrkesėn e kryeministrit Berisha pėr tė shkuar pėr ngushėllim nė shtėpinė e tyre, disa ditė pas varrimit. Sipas tė vėllait tė Hekuranit, ndėrmjetėsit e Berishės i kanė premtuar se nė rast pranimi do tė shpėrblehen.

“Kanė ardhur njerėz nė shtėpi dhe na kanė thėnė a mund tė vijė Sali Berisha pėr ngushėllime, pėr tė pirė kafe. Kėtė ma kanė thėnė ditėn e varrimit, nė darkė dhe ditėn tjetėr mė kanė marrė sėrish nė telefon. Mė thanė pranoni tė vijė Berisha nė shtėpi dhe ne refuzuam. Ai ma vrau vėllanė. Vjen tė mė ngushėllojė mua kur vėllai im ka vdekur, tė shkonte ta shikonte nė spital nuk e ndaloi njeri.” theksoi vėllai i viktimės nė njė intervistė pėr News24.

Sipas tė vėllait tė Hekuranit, ndėrmjetėsit e Berishės i kanė premtuar se nė rast pranimi do tė shpėrblehen.

“Na kanė thėnė do tju ndihmojmė, mos refuzoni qė tė vijė Berisha por unė nuk e kam pranuar, nuk dua asgjė nga Sali Berisha, vetėm tė gjejė autorin e vrasjes por ai nuk e gjen kėtė. Ai ska gjet ndonjė rast tjetėr e tė gjejė tė vėllait tim.” vazhdoi mė tej ai.

(e.n/BalkanWeb)
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E nrrova se me merzite. LOL

Edhe mos genje qe ai person esht vrare nga protestuesit. Prano realitetin, sjemi nga ata qe genjejm ne.
    kjo eshte foto ne demostrate.
    Mos me thuj qe je me jeshile
    hahhahahahhaha
    ata dy te tjeret po ja fusin njeri tjetrit
    looooooooool
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    “Nuk e fal gjakun e vėllait”

“Plumbat erdhėn nga kryeministria, direkt kemi qenė me duar nė xhepa vetėm me paketa cigareje. S’ka pasur pas nesh protestues, kanė qenė mbi 20 vetė qė leviznin derėn e kryeministrisė. Unė jam me xhup portokalli, ai qė e mbaj me duar nė kokė, i kishte hyrė plumbi kėtu nė kokė dhe i kishte dalė ketėj”.

Kjo ėshtė dėshmia e Hysni Peposhit, dėshmitar nė vrasjen e Hekuran Dedes, 36 vjec dhe baba i dy fėmijėve.

Viktima dhe i mbijetuari janė tė dy nga Kalaja e Dodės me banim nė Laknas tė Tiranės, por prej vitesh emigrantė nė Greqi. Ata kishin vendosur tė protestonin e tė niseshin sėrish nė Greqi.

“Erdhėm nga Kamėza nė qendėr tė Tiranės dhe pastaj do iknim nė Greqi. Mendova tė merrnim pjesė nė protestė sepse jemi refugjatė prej 20 vjetėsh”, tregon Peposhi.

Ndėrsa vėllai i Hekuranit, Zabit Deda thotė se nuk do ta falė gjakun e tė vėllait dhe do tė kėrkojė drejtėsi nė Strasburg.

“Nė cdo moment ne presim qė tė zbardhet e vėrteta, por me kėtė lloj qeverie.... Me sa tė kem mundėsi unė do ta ndjek cėshtjen e vėllait tim, deri nė gjykatėn e Strasburgut”, shprehet Zabit Deda.

Nė Strasburg i ka sytė edhe shoku i ngushtė i viktimės, njeriu i fundit nė frymėn e tij tė fundit. “Ne kemi njė traditė nė veri, qė kur e pranojnė vrasjen burrat falen dhe shfaqen para popullit. Ndėrsa frikacakėt fshihen. Ne nuk kemi pėr t’i falur ata qė vranė shokun tim, vėllain tim. Unė e di se nga ka ardhur plumbi. Nėse s’do ta nxjerrin vetė kush ėshtė, do ta nxjerrė koha. Do t’i shkoj deri nė fund”, thotė Peposhi.
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Me sa kam pare neper dokumentare, personi kur goditet nga plumbi, bie nga ana e kundert.
    Shikoni me kujdes se nga rrezohet viktima.
    Nga te kete ardhur plumbi?

http://www.youtube.com/watch?v=x2hlt...eature=related
    Nga kane ardhur plumbat, eshte lehte te zbulohet, shihet nga vrimat.
    Por te kujt ishin plumbat? Pati urdher per te vrare? Keto pyetje jane me te veshtira. Dhe ka vetem nje instance e cila eshte kompetente dhe e paisur per t'i pergjegjur: Gjykata.

Nuk shkrova per te thene kete. Por per te thene se ne lidhje me te gjitha pyetjet, neve ketu nuk kemi "dije". Nese kemi dicka, atehere hamendje gjegjesisht "besim". Kjo duhet te mjaftoje per te kuptuar se nuk kemi c'te sulmojme mendimin e tjetrit. Eshte e njejta sikur te tentonim t'i jepnim emer nje femiu akoma te pa lindur, te cilit s'i dihet as gjinia.

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •