Sinqerisht u ndieva shum keq kur djali im 13 vjecar me te drejte me vendosi me shpatulla pas muri gjate nje bashkebisedimi ne momentet qe televizoret shqiptare po transmetonin protesten e opozites me 21 janar!!
Rastesisht u hap dera e dhomes,djali sa po u kthye nga shkolla,me u leshua te me perqafoje si zakonisht,me vuri re se une isha disi i shqetesuar!me nje here me pyeti Babi cfar ke ??a mos je gje i semure?une duke e ledhatuar koken i thashe qe nuk kam asgje!u mundova ta largoj nga dhoma me qellim qe te mos vinte re se cfar po ndollte ne Shqiperi!pa pritur per nje moment djali veshtroj nga televizori ku po transmetohej live protesta,tentova te nderroj stacion por me nje here me tha lere ku ishte televizorin Babi,perse po nderron stacion?!
per momentin ngurova,djali mori telekomanden dhe e coj televizorin tek top news ku transmetohej protesta!!me nje here i tronditiur Djali me pyeti,Babi ku po behet kjo Lufte..ne Irak,afganistan apo dikund tjeter....??!une i ktheva pergjigje se nuk esht lufte,por jane protesta ne shqiperi!!!te them sinqerisht ne moment djalit i nderroj fetyra pasi ndieu shum keqardhje per cfar po ndodhte!
pastaj disi me largoj dhe mua vemendjen nga televizori madje me vuri ne siklet duke me bere shum pyetje qe realisht me vuri ne veshtersi!!
pyetja e par qe me beri djali ishte:perse po protestohet ne tirane..??une i thashe qe per me shum pune,per nje jete me te mire etj etj!!dhe fill pas kesoj djali me nje veshtrim disi serioz me thote,Babi po si mundet qe shqiptaret te krijojne vende pune apo nje jete me te mire duke djegur makina apo duke shkatrruar shqiprine?!"!!!!
perseri dajli mu drejtua duke me thene se,ti Babi me ke pas thane qe shqipria ka polici te forte!perse policet nuk nderhyjne per te shperndar ata qe djegun dhe shkatrrojne!!
pastaj me tha Oh sa gjynaf per ata policet qe qellohen me gure!!!!!!!!!keshtu nuk duhet te bejn shqiptaret !!e keshut vazhdoj biseda jone derisa me dinakri arrita ta largoj nga televizori duke e cuar ne dhomen e tia!!
perfundimisht mendimi im per protestat ne pergjithsi eshte se cdo njeri ka te drejte te protestoje ne menyre paqsore!
protesta e 21 janarit ne Tirane ishte e dhunshme vrastare per mbar shqiptaret!!
turp per ata te cilet paguan dhe organizuan ate masaker te tille!!
nuk duhet pretenduar pushtetin me dhunen e horrave as nepermjet grykes se armve!!pushteti fitohet me voten e lire!!
Krijoni Kontakt