Close

Rezultati i Sondazhit: A i mbeshtesni demostratat e opozites shqiptare?

Votues
360. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

81 22.50%
  • Jo

268 74.44%
  • Nuk e di

11 3.06%
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 186
    I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119

Angry

Sinqerisht u ndieva shum keq kur djali im 13 vjecar me te drejte me vendosi me shpatulla pas muri gjate nje bashkebisedimi ne momentet qe televizoret shqiptare po transmetonin protesten e opozites me 21 janar!!

Rastesisht u hap dera e dhomes,djali sa po u kthye nga shkolla,me u leshua te me perqafoje si zakonisht,me vuri re se une isha disi i shqetesuar!me nje here me pyeti Babi cfar ke ??a mos je gje i semure?une duke e ledhatuar koken i thashe qe nuk kam asgje!u mundova ta largoj nga dhoma me qellim qe te mos vinte re se cfar po ndollte ne Shqiperi!pa pritur per nje moment djali veshtroj nga televizori ku po transmetohej live protesta,tentova te nderroj stacion por me nje here me tha lere ku ishte televizorin Babi,perse po nderron stacion?!
    per momentin ngurova,djali mori telekomanden dhe e coj televizorin tek top news ku transmetohej protesta!!me nje here i tronditiur Djali me pyeti,Babi ku po behet kjo Lufte..ne Irak,afganistan apo dikund tjeter....??!une i ktheva pergjigje se nuk esht lufte,por jane protesta ne shqiperi!!!te them sinqerisht ne moment djalit i nderroj fetyra pasi ndieu shum keqardhje per cfar po ndodhte!
    pastaj disi me largoj dhe mua vemendjen nga televizori madje me vuri ne siklet duke me bere shum pyetje qe realisht me vuri ne veshtersi!!
    pyetja e par qe me beri djali ishte:perse po protestohet ne tirane..??une i thashe qe per me shum pune,per nje jete me te mire etj etj!!dhe fill pas kesoj djali me nje veshtrim disi serioz me thote,Babi po si mundet qe shqiptaret te krijojne vende pune apo nje jete me te mire duke djegur makina apo duke shkatrruar shqiprine?!"!!!!
    perseri dajli mu drejtua duke me thene se,ti Babi me ke pas thane qe shqipria ka polici te forte!perse policet nuk nderhyjne per te shperndar ata qe djegun dhe shkatrrojne!!
    pastaj me tha Oh sa gjynaf per ata policet qe qellohen me gure!!!!!!!!!keshtu nuk duhet te bejn shqiptaret !!e keshut vazhdoj biseda jone derisa me dinakri arrita ta largoj nga televizori duke e cuar ne dhomen e tia!!

perfundimisht mendimi im per protestat ne pergjithsi eshte se cdo njeri ka te drejte te protestoje ne menyre paqsore!
    protesta e 21 janarit ne Tirane ishte e dhunshme vrastare per mbar shqiptaret!!
    turp per ata te cilet paguan dhe organizuan ate masaker te tille!!

nuk duhet pretenduar pushtetin me dhunen e horrave as nepermjet grykes se armve!!pushteti fitohet me voten e lire!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 28-01-2011 mė 10:00

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Ajo qe per mua eshte e pa pranushme, eshte qe te qellohet mbi policine e shtetit, qe te behen perpjekje per te dhunuar institucionet e shtetit.ajo qe me duket gjithashtu e pa pranushme eshte ne gjykimin e njerezve qofte nga pikpamjet personale por dhe te organeve te drejtesise me vone dhe te pergjegjesise politike.Eshte e pa pranushme qe te vriten jasht cdo lloj parimit ligjore kushdo qofshin protestues ose jo protestues ushtrimin e nje dhune te tepert apo te pa tepertpor ne cdo rast te pa justifikuar nga ligji. Secili nga ne ka nje veshtrim te ndryshem.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    votova jo dhe eshte vertet per tu diskutuar ...gjithsesi faji me teper e ka populli ..ne vend qe te hedhin nje hap perpara..bejne 3 hapa mbrapa..eshte vertete per tu habitur se te vendosesh flaken dhe te shkaterosh vendin ku jeton eshte vertet nje turp..se ti ne ate vend po jeton...eshte gje se u beme objekt ne te gjithe mendiat europjane..dhe kjo gje me vjen inate perse shqiperia..
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Sigurisht qe po!

Ashtu si cdo patriot i ndershem edhe une votova "PO"!

Eshte detyra e forcave perparimtare qe te largojne kusaret nga pushteti dhe te marrin ne dore fatet e vendit. Ndryshe Shqiperia VATE!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    2
    Mbeshtes me te gjitha forcat demostratat e opozites. Ndjej keqardhhje dhe njekohesisht shpreh ngushellimet e mia te sinqerta per familjaret e viktimave. Kam qene pjesmarres ne demostraten e pare dhe ne ate homazh. Jam plotesisht kunder dhunes ndaj institucione dhe kujtdo . Por kjo qeveri e fundosur thelle ne korrupsion nuk e leshon pushtetin me protesta paqesore. Populli eshte zhgenjyer 20 vite me rradhe dhe ky zhgenjim mendoj se ka arritur kulmin. Nje thenie e popullit thote : Peri keputet aty ku eshte me i holle ! Demokracia te ciles akoma nuk i'a kemi ndjere shijen, ne shtetin tone eshte vetem nje fjale qe politika e perdor si sllogan neper fushata elektorale, por per ta vene ne zbatim nuk munden. Sepse ajo nuk lejon padrejtesine, korrupionin, krimin apo ndonje gje tjeter negative. Populli vendos vete per fatet e veta dhe verdiktin e tij nuk mund dhe nuk duhet te mundohet kush ta ndryshoje sepse do perballet me gjykimin e tij, te cilit nuk mund ti shpetoje askush....

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anėtarėsuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Gjithmone ata qe mendojne negativisht kane rezultate negative.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-11-2010
    Postime
    2
    Eshte turp per Shqiperine e 2011 te zhvillohen te tilla demonstrata

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Duke marre shkas nga ajo qe ndodhi ne Tirane sot, kur demonstrata e opozites solli nje dhune dhe vrasje qe nuk ishin pare ne Tirane prej vitesh, po hapim nje sondazh per te matur pulsin e opinionit publik shqiptar, ne kete rast anetareve te forumit shqiptar:

A i mbeshtesni demostratat e opozites?
    A keni marre pjese ne keto demostrata?
    Cilat jane arsyet qe ju shtyjne te mbani kete qendrim?
    Kush eshte fajtor per situaten e krijuar sipas jush?
    Cila eshte zgjidhja per situaten e krijuar sipas jush?

Kjo teme eshte sondazh, dhe jeni te ftuar qe te hidhni voten tuaj dhe te beni VETEM NJE postim ku shprehni mendimin tuaj te plote ne lidhje me pyetjet e mesiperme. Jeni te lire te lexoni mendimin e njeri-tjetrit, por nuk keni perse replikoni me njeri-tjetrin, secili ka mendimin e vete.

Albo

P.S Per t'u njohur me lajmet e dites qe ndodhi demostrata, mund te vizitoni temen: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=132401
    Protestat e gansterave ,rrugaceve, krimineleve, hajduteve. Njeres te cilet se pari nuk jane te vlefshem per femijet dhe familjet e tyre .

Sa me shpejte duhet te zhduken bandat, dhe kriminelet qe merren me politike

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Me vjen keq kur flisni me nje gjuhe kaq te vrazhde,ata hajdut ata kriminel,nuk ishin 1 apo 2 por ishin me mijra.(pavarsisht se kan bindje politike te tjera perseri mbeten Shqiptar)
    A nuk mendoni se ketij populli i ka vajtur thika ne kocke.
    Ne athin dhe selanik u dogj gjithcka(kjo fale disa vandaleve),por anje njeri nuk e humbi jeten.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2009
    Postime
    15

boll ma

une nuk jam kunder te drejtes per protest se protesta eshte e garantuar me kushtetuten e gjdo vendi demokratik dhe per mu protesta eshte arma e shoqris demokratike dhe ate duhet te perdorim ne mbrojtjen e intesesit shoqrore ne menyr demokratike e jo te bejm nje protesr siq ndodhi ne tirane qe per shkak te tekeve te disa individve qe nuk dijn apo ndoshta edhe din qe po i bejn dam vendit tyre dhe bejn sa greva ,sa protesta sa hyn ne kuvend e sa dalin sikur te ishin njerze pa kurfar detyre e pergjithesije e harrojn se se jan perfaqsus te popullit e nuk jan aty per te mbrojtur interesat e tyre peronale dhe bejn se aq shum kinse e dojn rendin demokratik saqe jan ne gjendje te sakrifikofen per to e i nxisin qytetaret qe ti shkatrrojn ato instutitucione qe ata mendojn se jan te pushtura nga dikush i huaj e jo nga te zgjedhurit e popullit .

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •