Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36

Shqipëria në destinacionet më tërheqëse për 2012

Shqipëria në destinacionet më tërheqëse për 2012

MSN TRAVEL- Shqipëria është konsideruar një vend i vogël dhe pak i njohur në arenën ndërkombëtare, po vendi ynë është rradhitur edhe njëherë si një nga destinacionet turistike më të mira për vitin 2012.

Vitin e kaluar Shqipëria u rendit nga “Lonely Planet” si destinacioni më i mirë turistik, ndërsa “Financial Times” e quajti si një prej perspektivave në zhvillim më intriguese.

Shqipëria tashmë ka hyrë në renditjen e “Travel MSN” si një nga destinacionet më tërheqëse të këtij viti. Cox and Kings, një prej kompanive më të mëdha të udhëtimeve në botë e rendit Shqipërinë në vendin e katërt, në një listë të shkurtër dhe shumë prestigjioze.

Cox and Kings e përshkruajnë Shqipërinë si një si një vend me bukuri të rralla natyrore, male të thyera, të mbuluara nga dëbora në pjesën më të madhe të vitit, plazhe me rërë të bardhë dhe lugina të gjelbra.

Ndër të tjera, “MSN Travel” kujton që Shqipëria pas një kohe të gjatë nën diktaturë, tashmë është zgjuar. Kufizohet me Greqinë, Maqedoninë, Kosovën dhe Malin e Zi.

Shqipëria është në zemër të mesdheut, por për shkak të viteve të diktaturës, shpesh është lënë jashtë programeve të agjencive të udhëtimit, thuhet më tej, duke shtuar se “bota dalëngadalë tashmë po e sheh si një potencial të madh turistik, për plazhet dhe historinë.”

Ndoshta ambasadorja më e famshme e vendit është Nënë Tereza, e cila është shqiptare e lindur me emrin Agnes Gonxhe Anjeze Bojaxhiut në atë që sot është Maqedonia. Butrinti konsiderohet si një “bizhuteritë” më të çmuara të vendit, si pjesë e trashëgimisë botore te UNESCO-s.

Panorama
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    A po tallesh qe e ke sjelle kete shkrim ketu ?

Bej ndonje telefonate andej nga Tr, pyeti njeher sa ore drita kane ne dite...

Kur te vi vera, dil nje xhiro nga Jugu "perla e ndertimeve mafjoze"...shif e shkruaj vete!

Pash Zotin bej sevap dhe na kurse me keto shkrime fakire....

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Duhet t'i kene humbur keto detaje msn travel kur ka shkruajtur per Shqiperine.

Ne fund te fundit, s'ka pse te na behet qejfi per lajme te tilla
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Ky duket si artikull i shkruar nga Z. Berisha!!!
    Artikulli tjeter vijon.......Shqiperia parajse ekonomike dhe shembull boteror!!!
    Ergo cogito, ergo sum!

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Msn Travel?

Thashe po kerkoj njeher ne kete te famshmin msn travel,vendosa emrin albania,search dhe po prisja te me hapeshin 20 faqe pernjeheresh,meqe qenkemi destinacioni i preferuar.

Search Results for 'albania*'
    No results found

Ou thashe me vete,po do jem gabuar se ndoshta e njohin me emer tjeter.
    epo mire thashe po hap top 20 destinacionet ne europe.
    epo filluan me Roma,Paris,Amsterdam,Munich,Venice,Barcelona
    me kta skemi shance ne po ndoshta meqe jemi fari i europes per zhillimin,shpejt do te shohim edhe Tiranen e lulkes.
    tani jam qe jam po shoh edhe top 20 si shtete destinacioni turistik.
    epo ketu se mbajta me veten
    çte shoh Rumanine e Luksemburgun,Bullgarine e Serbine,Maqedonine e Polonine..
    vendi im qe thuan ti nuk e pashe kurrkund.

Tani te jemi serioze
    mua me behet qejfi per vendin tim nese keto lajme do te kishin nje 30% te vertete,nese do te vinin ne Shqiperi edhe 50 mije turiste do te isha i gezuar njesoj.
    E shoh vendin tim,shoh edhe fqinjet tane dhe ka nje diference akoma shume te madhe.
    Kalon kufirin me Malin e Zi e udheton drejt Kroacise,gjen 100 Saranda njera mbas tjetres.Ishujt e Greqise nuk mbarojne.

Pra nese duam te mburrim vendin tone ta bejem me lezet.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    destinacion terheqes por te jesh i pajisur mire
    te kesh makine i pajisur me xhama antiplumb, i veshur me jeleqe antiplumb, kaska, po te kesh edhe bodyguard nuk do ishte keq.........
    mire , mire , ja vlen

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    te kesh makine i pajisur me xhama antiplumb, i veshur me jeleqe antiplumb, kaska, po te kesh edhe bodyguard nuk do ishte keq.........
    mire , mire , ja vlen
    hahah edhe kjo ia vlen,te vish ketej nga forumi nganjehera e te shofesh sec shkruajn Marya e te tjeret

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    mire , mire , ja vlen
    Marya, e bere Shqiperine Baghdad...

Mire ka bere MSN Travel qe ka publikuar kete artikull, nqs eshte i sakte artikulli.

Per mendimin tim me mire mos te vijne tursit tani ne Shqiperi. Se kemi akoma turizmin ne nje nivel joshes, venede te bukura ka sa te duash po na mungon, pastertia, edukata, disiplina, etj, etj. Keshtu qe edhe po e hengen karrremin e MSN Travel turistat do e han vec per nej vit, do na visitojne ne here per mos u kthyer me kurre, kjo pastaj do ndiqet me reputacionin e varfer qe do krijoj turizmi Shqiptar si rrjedhj.

Shqiperia ka vende et bukura sa te duash, por do akoma shume pune si shtet qe ti shfrytezoj keto vende per turizem. Eshte e vertete edhe ajo qe ka thene leci, qe ka ishuj greqia e vende te bukura mali i zi e kroacia plot, por zakonisht turistet nuk turren vetem pas detit e reres, kane qef te vezhgojne kultura te ndrryshme e menyra te ndrryshme jetese, kjo i ben qe ti ndrryshojne destinacionet e pushimeve nga viti ne vit.

Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Msn Travel?

Thashe po kerkoj njeher ne kete te famshmin msn travel,vendosa emrin albania,search dhe po prisja te me hapeshin 20 faqe pernjeheresh,meqe qenkemi destinacioni i preferuar.

Search Results for 'albania*'
    No results found

Ou thashe me vete,po do jem gabuar se ndoshta e njohin me emer tjeter.
    epo mire thashe po hap top 20 destinacionet ne europe.
    epo filluan me Roma,Paris,Amsterdam,Munich,Venice,Barcelona
    me kta skemi shance ne po ndoshta meqe jemi fari i europes per zhillimin,shpejt do te shohim edhe Tiranen e lulkes.
    tani jam qe jam po shoh edhe top 20 si shtete destinacioni turistik.
    epo ketu se mbajta me veten
    çte shoh Rumanine e Luksemburgun,Bullgarine e Serbine,Maqedonine e Polonine..
    vendi im qe thuan ti nuk e pashe kurrkund.

Tani te jemi serioze
    mua me behet qejfi per vendin tim nese keto lajme do te kishin nje 30% te vertete,nese do te vinin ne Shqiperi edhe 50 mije turiste do te isha i gezuar njesoj.
    E shoh vendin tim,shoh edhe fqinjet tane dhe ka nje diference akoma shume te madhe.
    Kalon kufirin me Malin e Zi e udheton drejt Kroacise,gjen 100 Saranda njera mbas tjetres.Ishujt e Greqise nuk mbarojne.

Pra nese duam te mburrim vendin tone ta bejem me lezet.
    E ke pat me inat prandaj s'e ke pare lol

http://travel.ca.msn.com/travel-tren...nations?page=5

Vende te bukura ka plot, kjo eshte cfare e ben boten interesante, larmia. Akoma me bukur eshte kur ke nje larmi te madhe ne vendin tend, sa shume ndryshon bregdeti jone nga Shengjini ne Sarande.
    Turizmi nga viti ne vit ka ecur shume. Sigurisht ka per te bere, sidomos ne drejtim te plehrave. Sa me shpejt te kuptohet kjo nga ata qe merren me turizmin, aq me me mire do jete. Si ne cdo fushe edhe ne turizem duhet eksperience, investim, pune...qe vine me kohe. Asnje nga vendet qe permenden te parat ne bote, nuk kane qene ketu ku jane, ne fillimet e tyre.
    Per kostot qe ka dhe gjerat qe ofron Shqiperia e meriton te jete ne destinacionet e turizmit dhe msn travel nuk ka ekzagjeruar ndonje gje ne ato qe ka shkruar.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    mire , mire , ja vlen
    Meri, e kemi nje turist nevej ketu, i pajisur ashtu si permend ti - eshte berish salijevi - nuk kemi shume, nje kemi, edhe ate per lume !

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •