Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Po kape njanin e mshoj tjetrit. Drenica ja jep voten thaqit e kupit po qka banen kta per Drenicen.
    Shkolla fillore ne Drenas hala qaja eshte qi u ka ne gjendje katastrofe para lufte,mbi 40 nxansa ne klase, dyshemeja me drrasa te lyne me ulje te djeget qi te kap me vjell si te hysh mbrenda prej eres te uljes dhe te veces.

Ma e keqja eshte se veq ni mercedes luxos i ktyne e kish riparu shkollen ne Drenas, heee popull i mjere se me prioritet i ka kerret dhe xhamijat se shkollat.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga xhemajl shala Lexo Postimin
    a jeni te disponuar te bejme nje ankete meqense zgjedhjet 2013 do vine shume shpejt,kurse ne si antare te forumit tu paraprijme me propozime psh cilat parti do ta kapercejn pragun zgjedhor ,kush ka shans per kryeminister,ministra te resoreve te ndryshme.Jepni mendime mos hezitoni,ju pershendes
    Na ka djegur qumshti dhe tashe duhet me i fry edhe kosit .

Une mendoje se c'do Qeveritare qe do te zgjedhet ne Parlamnte duhet ti behet DAN testi ,se forte do shqipefolesa me gjake te perziere jane duke udhehequr . Kjo duhet te vazhdoje si N e Kosove, Shqiperi, dhe ne Maqedoni.

Deri sa keta perfaqesues te popullit shqipetare nuk munde te gjejne nje gjuhe te perbashket sidomos kurre behet fjale per ceshtje me prioritet kombetare , kjo don te thote se ata nuk kane rruzat e njejta te gjakut te identitetit.

Popujte e evropes ,vetem me ane te telefonit i rregullojne punet e tyre , keta horat tone s'munde te marrin nje vendim te perbashket sepse nuk flasin me njeri tjetrin.

Do ta kisha pranuare nje Qeveri shqipetare ne Kosove apo Shqiperi , qe ne zgjedhjet e reja kushe do te fitoje te marre per siper qe Parlamentaret e shkuare te japin pergjegjesi ata te cilet kane keqeperdorur pasurine e popullit dhe te denohen simbas ligjit dhe Kushtetutes . Eshte e pa mundur nje deputet shqipefoles per 4 vite te jete me i pasur se nje deputete i Brukselit , kurre dihet se Deputeti i Brukselit e ka rrogen 10 here me te madhe se nje deputet shqipetare .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Kryeminister I Vendit Albin Kurti
    Minister I Financave Shpend Ahmeti
    Ministeri Brendeshem Rexhp Selimi
    Kurse Postin E Presidentit Mendoj Se Duhet Nga Bota Akademike

Une personalishte mendoje se shqipetaret ne pergjithesi duhet te blejne njeres, udheheqes sidomos nga Skandinavia.
    Ndoshta kjo ide e imja eshte qesharake ,pore s'ka kohe me per popullaten shqipetare te merren me hajdute dhe me njeres te pa bese ,pa edukate ,pa nje grame moral.
    I kemi provuare te gjithe kapacitetet tona nuk ka rezultat.

Ajo qe eshte me e keqja te politikanet udheheqesit shqipetare , jane shume tradhetare dhe te pas bese , jane lakmuese te pasurise dhe nuk ju ngopet syri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 15-03-2012 më 00:36

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •