Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Kam dyshimet e mia per kte shokun dhe vonesat qe ai te shkakton gjate oreve te msimit lol

Uroj mos jete nga lezha dhe mos quhet Klodi
    Against all odds..

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Dasius Lexo Postimin
    Nuk mė kuptove or ti shoq. Ajo qė desha tė them unė ėshtė:

Nėse ke dyshim pėr shokun e bankės qė mund tė mos jetė shok i mirė,ke shumė tė drejtė qė tė dyshosh deri nė momentin qė vėrtetohet e kundėrta.

Koha tregon se me kė ke tė bėsh. Do ta shohėsh atė nė shumė situata dhe do bėsh vlerėsimin tėnd, qė ėshtė apo nuk ėshtė njeri i mirė.

Pra, mos u trego i sinqertė dhe shumė shoqėror derisa tė kuptosh qė ai ėshtė me tė vėrtetė njeri i mirė. Mbroje veten nga e panjohura.
    Te kam kuptuar drejt or shoqi jem por nese une do te isha nje 17 vjecar(mosha e hapesit te temes) dhe ti do e krahasoje shokun tim te bankes me nje bllok mermeri,une neser do te shkoja ne klase me nje dalte dhe me nje cekan ne cante...Sa per menyren me te cilen me keshillon te sillem ndaj te panjohures,mua me duket teper armiqsore dhe aspak efikase.Jam i mendimit se per te njohur si duhet nje njeri nevojitet nje pararoje naive dhe nje prapavije vigjilente.Pra ta lesh te panjohurin te hyje ne territorin tend,t'i lesh te mendoje se ne nje fare menyre te ka ne dore dhe menyra se si do sillet me ty ne kete rast do te percaktoje natyren e tij te vertete,pasi dihet boterisht se njerezit kur te kane poshte vetes shfaqin fytyren e tyre reale...

Atdhetar Maska e Dasius
    Anėtarėsuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    288
    E para do tė kishe qenė njė 17 vjeēar budall.

E dyta, unė nuk thashė qė duhet me u sjell armiqėsisht. Unė jam i njė mendimi me ty. Pararojė naive, prapavijė vigjilente.

Tė dukem armiqėsor nga mėnyra e shprehjes por nė thelb kemi tė njėjtin mendim.
    Atdheu mbi tė gjitha
    Tradhtarėt nė tė s'ėmės

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •