Kam dyshimet e mia per kte shokun dhe vonesat qe ai te shkakton gjate oreve te msimit lol
Uroj mos jete nga lezha dhe mos quhet Klodi![]()
Kam dyshimet e mia per kte shokun dhe vonesat qe ai te shkakton gjate oreve te msimit lol
Uroj mos jete nga lezha dhe mos quhet Klodi![]()
Against all odds..
Te kam kuptuar drejt or shoqi jem por nese une do te isha nje 17 vjecar(mosha e hapesit te temes) dhe ti do e krahasoje shokun tim te bankes me nje bllok mermeri,une neser do te shkoja ne klase me nje dalte dhe me nje cekan ne cante...Sa per menyren me te cilen me keshillon te sillem ndaj te panjohures,mua me duket teper armiqsore dhe aspak efikase.Jam i mendimit se per te njohur si duhet nje njeri nevojitet nje pararoje naive dhe nje prapavije vigjilente.Pra ta lesh te panjohurin te hyje ne territorin tend,t'i lesh te mendoje se ne nje fare menyre te ka ne dore dhe menyra se si do sillet me ty ne kete rast do te percaktoje natyren e tij te vertete,pasi dihet boterisht se njerezit kur te kane poshte vetes shfaqin fytyren e tyre reale...
E para do tė kishe qenė njė 17 vjeēar budall.
E dyta, unė nuk thashė qė duhet me u sjell armiqėsisht. Unė jam i njė mendimi me ty. Pararojė naive, prapavijė vigjilente.
Tė dukem armiqėsor nga mėnyra e shprehjes por nė thelb kemi tė njėjtin mendim.
Atdheu mbi tė gjitha
Tradhtarėt nė tė s'ėmės
Krijoni Kontakt