Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

LDK, LDD e Lista Ibrahim Rugova bëhen “bashkë” më 21 janar

Ben muuu tashme se kreret e partive ne Kosove jan pothuajse te gjithe..perjashto thaqin.. nen urdherat e shikut.
    ata ndahen e bashkohen vetem kur u vjen leje-aprovimi nga shtabi i shikit.

ky shkrim te bind per kte qe them.
    shum para votimeve duhej bashkimi..por nuk e bene kreret..
    tash u kujtuan qe nuk u ka asnji vlere ky bashkim..

e neveritshme eshte kur sheh profesora te moshuar qe luajn paljacon..kllounin.. sipas urdhrave qe jep ndoj djalosh i ri armani-xhi i shikut klosist-dega kosove qe ka kryer vec 4 muaj kurs ne bodrumet e seli roz tiranes..

.

--------

LDK, LDD e Lista Ibrahim Rugova bëhen “bashkë” më 21 janar

Bajrush Morina e Shqipe Osmani

Zyrtarë të LDK-së, LDD-së e Listës Ibrahim Rugova nuk e përjashtojnë mundësinë që më 21 janar, të marrin pjesë së bashku në ceremoninë e 5 vjetorit të amshimit ë Ibrahim Rugovës!
    Zyrtarë të LDK-së, LDD-së e të Listës Ibrahim Rugova nuk përjashtojnë mundësinë që të bëhen bashkë së paku një ditë. Ata besojnë se Isa Mustafa, do t;u dërgojë ftesë që të marrin pjesë në ceremoninë përkujtimorë më 21i janar kur edhe shënohet përvjetori i 5-të i shkuarjes në amshim të presidentit historik Ibrahim Rugova. Megjithëse tash për tash nuk mund të flitet për një bashkim politik zyrtarët e të gjitha ‘fraksioneve” politike që dolën nga LDK-ja janë të gatshëm që të bëhen bashkë së paku në përvjetorin e atij që i mbajti bashkë në një ‘shtëpi” për një decenie e gjysmë së bashku. Shefki Gashi, nga LDD-ja këto ditë ka marrë iniciativë dhe është në përpjekje që brenda një periudhe sa më të shkurtër kohore t’i ulë rreth një tavoline krerët e tri subjekteve që kanë ideologjinë e njëjtë atë rugoviane, kryetarin e LDK-së Isa Mustafën, Nexhat Dacin e LDD-së dhe Ukë Rugovën. Një bashkimi të tillë nën një kulm si LDK nuk e përjashtojnë asnjëra nga këto parti, porse për një gjë të tillë kërkohen konsulta të përbashkëta , derisa përfaqësuesit e Listën dr. Ibrahim Rugova , pohojnë se ata veç se janë LDK, pavarësisht faktit se janë në koalicion me AAK për shkak të zgjedhjeve.

(Më gjerësisht mund të lexoni në numrin e nesërm të gazetës “Bota sot”)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 14-01-2011 më 16:29

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Zyrtarë të LDK-së, LDD-së e Listës Ibrahim Rugova nuk e përjashtojnë mundësinë që më 21 janar, të marrin pjesë së bashku në ceremoninë e 5 vjetorit të amshimit ë Ibrahim Rugovës!
    ...ka osht ky funderina , kah ka mbet....a ka marr naj vot ? qka o puna e tij ..???

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...ka osht ky funderina , kah ka mbet....a ka marr naj vot ? qka o puna e tij ..???
    po po ka marr ky , dy si grosh , njo si gisht.
    kish fitu bindshum.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ky eshte ay qe sa ishte gjalle u la nen hije!
    tash edhe duhet ti perkuleni te varri edhe duhet te perkujtoni me akademi shtetrore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    ky eshte ay qe sa ishte gjalle u la nen hije!
    tash edhe duhet ti perkuleni te varri edhe duhet te perkujtoni me akademi shtetrore!
    ...po per bes duhet me bo edhe ka,ken aty te kryt.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •