Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ore gomar, ti jo qe s'je musliman, por as shqiptar jo, dhe kete po ta garantoj si te duash !
    Shqiptaret ne zvicerr nuk jan duke u diskriminuar sic mendon ti, ne s'jemi vendas ketu, prandaj edhe s'kemi then gje per çeshtjen e minareve, sepse nuk na takonte te flisnim ne nje shtet ku s'kem drejt vote. Tek e fundit, zvicrranet e treguan veten, si frigacaka dhe intolerues ndaj muslimanëve, musliman keta qe u masakruan pikerisht nga te krishteret si ne bosnje, po ashtu edhe ne Kosove. Kjo histori duhet pelqyer Anton Kcyrrit dhe tye, te tjereve nuk i ben per te qeshur.
    Pse mos ta mesojn historin ? Cilën histori ? Aty ku thuhet qe skenderbeu eshte heroi yn sepse luftoi per mbrojtjen e krishterizmit evropjan, evrop kjo qe edhe sot po na diskriminon per ate qe jemi ?! More ti, si duket ende spo i ngjifshe shqiptaret ! Hajt se te del pun me keto men qe i ke, hic mos e ke dert.
    Jo per Historin e Muhamedit q'e martoj Aishen 9 vjeqar ti je nje talibai i Torabores q'e shet shqiptarin per Arabo-magjupistanin une per SKENDERBUN dhe Shqiperin ti pshurri te gjitha shtetet Arabe bashke me to edhe muhamedin
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Jo per Historin e Muhamedit q'e martoj Aishen 9 vjeqar ti je nje talibai i Torabores q'e shet shqiptarin per Arabo-magjupistanin une per SKENDERBUN dhe Shqiperin ti pshurri te gjitha shtetet Arabe bashke me to edhe muhamedin
    Ti a je normal ???....nje e katerta e botes ndertojn perditshmerine e tyre mbi mesimet e perzonit qe ti e "pshurr".......ke nje fije civilizimin ne koken tende ???.......dhe mer guximin me te njejten fryme te mbrosh "ajshen" ???....mos valle ja mbajke dertin ti asaj ???......ate e e quajn po cata besimtare qe me nje fjale i "pshurre"....NENE....kontradiktat jane nje nder "bazat e te menduarit" te tipave te deshtuar si ti....

TURP!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 21-01-2011 më 05:31
    albanish by nature

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Po per qata na pshurrum ne ty, edhe nuk nijm bile per ate pune. Ti je manjak, je idiot, je faqezi qa dush thuj, ti me pas kan SHQIPTARRRRRRRRRRRRR qysh po ja rreh vetit (se ti ne realitet je shqipKar e jo shqiptar) nuk ishe hy ne temat ku nuk i takon atij besimi, pse na "talebanet-fundamentalistet islamiko-terroristet" etj. nuk po hyjm ne temat e ortodokseve, bektashive, katolikeve etj. Ketu matet Shqiptaria, na nuk dojm perçarje midis popullit shqiptar, kurse krijesat si lloji yt janë tipik si Edi Rama që dëmtojnë popullin tonë edhe e çojnë posht pa pikë nevoje, ti pikësynim e ki përçarjen, ajo të na nuk shitet. 'Shko bone tulen ene taten ene bil flej'
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1

More Minoritet sepse ti je ndonje sllavi i flliqur sepse ti nuk rrjedh gjak vena shqiptar more magjup skllav i flliqur
    More i flliqt more injornat helaq i poshter More Minoritet REbel i flliqur kujdes se cka flet se un ta pshurri Skenderbeun prej maje kreje dej nfund, cfar te mesohet qe skenderbeu ka pre shqiptar pse nuk kan dashur qe te konvertohen ne krishterizem more i flliqur more injorant mbylle at goj idiot
    " Injoranca është Terri më i madh në Botë "

He motrat tye ta shkërdhevshin talebanet e torabores,.. po kurgjo s'paske thon !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ti a je normal ???....nje e katerta e botes ndertojn perditshmerine e tyre mbi mesimet e perzonit qe ti e "pshurr".......ke nje fije civilizimin ne koken tende ???.......dhe mer guximin me te njejten fryme te mbrosh "ajshen" ???....mos valle ja mbajke dertin ti asaj ???......ate e e quajn po cata besimtare qe me nje fjale i "pshurre"....NENE....kontradiktat jane nje nder "bazat e te menduarit" te tipave te deshtuar si ti....

TURP!!!
    Une jame shqipetar nuk duroj te shahen heronjet e popullit shqipetar per nje arabe te flliqur qe nuk ka pasur moral te paster .Mos kerce si gjeli Nuh musa se nuk te lendove ty personalisht ase Heroite e popullit !!!!

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    He motrat tye ta shkërdhevshin talebanet e torabores,.. po kurgjo s'paske thon !
    ta dhifsha muhen ne goje

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po per qata na pshurrum ne ty, edhe nuk nijm bile per ate pune. Ti je manjak, je idiot, je faqezi qa dush thuj, ti me pas kan SHQIPTARRRRRRRRRRRRR qysh po ja rreh vetit (se ti ne realitet je shqipKar e jo shqiptar) nuk ishe hy ne temat ku nuk i takon atij besimi, pse na "talebanet-fundamentalistet islamiko-terroristet" etj. nuk po hyjm ne temat e ortodokseve, bektashive, katolikeve etj. Ketu matet Shqiptaria, na nuk dojm perçarje midis popullit shqiptar, kurse krijesat si lloji yt janë tipik si Edi Rama që dëmtojnë popullin tonë edhe e çojnë posht pa pikë nevoje, ti pikësynim e ki përçarjen, ajo të na nuk shitet. 'Shko bone tulen ene taten ene bil flej'
    Te ju u mete shqiptaria e kushe jeni ju kur shqipen mundoheni ta shkruani me me shkronja te Magjupistanit Arabofols Jo gimqKari ja kushe jeni JU

Në gazetën “Tanin” nga Manifest i Ulemasë Shqiptare në Stamboll thuhet: ”T’u qenë se populli fisnik shqiptar është osmanli dhe mysliman. ekzistojnë obligime fetare dhe kombëtare që germat e arabishtes t’i skalisë në kokë. Ne e shpallim vendimin e marrë se e pranojmë alfabetin arab për ta shkruar gjuhën tonë....” Këtë deklaratë e kanë nënshkruar intelektualët dhe profesorët e Medresesë së Fatihut, ndër të cilët janë edhe emrat e profesorëve nga qytetet e Maqedonisë së sotme: Muftiu i Manastirit – Rexhep Xhudi (Voka), profesori i Medresesë së Fatihut - Ismail Haki nga Tetova, Hafiz Rexhoi nga Prilepi, Musa Qazimi nga Dibra, Arif Hikmeti nga Kumanova, Inspektori i Përgjithshëm për Maqedoninë Hysen Hilmi Pasha, Abdylhakim Hikmeti nga Gostivari etj . po ashtu edhe Riza Beu, Shaqir be Jegjeni, Sybi Efendii, Bedri Efendi, Haxhi Ali Elbasani, Haxhi Muhamed Vlora etj, kërkonin që gjuha shqipe të shkruhet me shkronja turke-arabe dhe këtë e justifikonin duke thënë se Gegnija shkronjat latinisht nuk i pranon, kurse Riza beu nga Shkodra pohonte: ”se nuk ka nevojë të mësohet shqipja, neve na mjafton turqishtja. Në shkolla vetëm turqisht lexohet.” Ose, siq u prononcua Shaqir be Jegjeni:” Në Dibër nuk është kush që do shkolla shqipe, edhe në pas ndonjë, edhe ai do me shkronja arabe

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Ndoshta Lexo Postimin
    More Minoritet sepse ti je ndonje sllavi i flliqur sepse ti nuk rrjedh gjak vena shqiptar more magjup skllav i flliqur
    More i flliqt more injornat helaq i poshter More Minoritet REbel i flliqur kujdes se cka flet se un ta pshurri Skenderbeun prej maje kreje dej nfund, cfar te mesohet qe skenderbeu ka pre shqiptar pse nuk kan dashur qe te konvertohen ne krishterizem more i flliqur more injorant mbylle at goj idiot
    Ne diten e gjykimit, Zoti do te hape kemben e Tij dhe do t'ia tregoj Profetit

Zoti do te shfaqe kemben e Tij tek besimtaret dhe ata pastaj do te perulen

ta dhifsha muhen ne goje
    Vec per cisi njerez si ti, duhet instaluar sheriatin qe t'ju jap denimin e merituar.
    Po n'kofsh ksi burri sic po ta han mendja n'internet e mu kallxue azgan, dil ne qarshi e thuaja kete qe po e thue, dhe do e shohesh mir se kush kend po e dhien !!!

Vallahi pluhun per t'toke t'shkarravitmi !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •