Close
Faqja 200 prej 220 FillimFillim ... 100150190198199200201202210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,991 deri 2,000 prej 2192
    Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Kujdes me keso vleresime. Per te miren tende. Ketu jemi mes nesh, nuk ta sheh kush per te madhe. Por i ben dem vetes. Sepse kur njeriu gjykon shpalos personalitetin e tij. Kur gjykon paushalisht, tregon se je jo i sakte ne mendime. Kur gjykon edhe pse te tregohen fakte qe nuk ka mundur te jete ashtu sic gjykon ti, tregon se je njeri jo i drejte. Kur je jo i drejte, je nje forme e bute e kriminelit. E keshtu me radhe. Sa me cuditshem gjykon, aq me afer njerezve te poshter shkon. Nuk ka mundur te tentoje Berisha masaker per 1000 arsye e fakte. E di qe i njeh te gjitha, prandaj nuk do t'i them enkas.
    Kino!
    Falimendrit per poetiken filozofike! Ju vlersoj dhe jeni i nderuar!

Mos harro qe kreu i qeverise ka vajtur edhe shume me larg. Therret per puc shteti!

Ne ate klithme nuk ka asnje vlersim. Une thjesh si nje deshmitar i ngjarjes qe pashe, po tregoj kush eshte vrasesi! Kam drejtuar gishtin nga vrasesi. Valle nuk paskam te drejte une qe pashe vrasesin ta tregoj kush eshte. Valle nuk eshte masaker te vrasesh tre njerez te pa fajshem dhe te paarmatosur pa asnje vendim gjykate ne nje vend ku denimi me vdekje ka dy dekada qe eshte hequr.

Fakte?! Ja keto jane faktet Kino!(Mos u bej dhe ti, si ai gjykatesi, qe i kerkonte faktin bashkeshortit, qe kishte zene gruan me nje tjeter)
    Une kur shoh nje njeri te armatosur qe vret nje tjeter me arme zjarri, nuk kam nevoj per vendim gjykate te kuptoj qe ai eshte vrases. Dhe nuk kam nevoj as te vertetoj fjalet e mia te cilat i verteton nje arkiv i gjithe filmash e videosh qe jane ne zotrim te gjithekujt!

Dhe ajo me e rendesishmja nuk mund te flitet per arsye me nje njeri qe arsyen e ka humbur qe femije. Te kishte arsye ky njeri, nuk do kishim arritur deri ketu. Do kishte dy vjete ne opozite tani dhe shqiperia do kishte marre rrugen per tu ngritur ne fluturim, ashtu sic i takon Shqipes.

Ndiqe me kujdes dinamiken e ngjarjeve te asaj dite. Ja me fjale te varfera.

Polic civil te infiltruar ne turmen e demonstruesve provokojne policin. Nderhyjne makinat me uje me presion per te nxitur edhe me teper akseset. Hidhet gazi lotesjelles per te revoltuar turmen. Po behej ceshte e mundur per te revoltuar turmen...PSE?!

Me pas forcat e rendit u terhoqen pa ndonje arsye te dukeshme brenda ministrise. PSE?! Kush ishte arsyeja?! Keto lloj terheqjesh arti ushtarak i njeh me emrin KURTHE! Kujt po i ngrinte kurthe ky individ?! Popullit te tij?!

Mos kerkohej te terhiqeshin turmat brenda ministrise, te shtytura edhe nga elementet e infiltruar dhe te krijohej keshtu iluzioni i nje grushti shteti? Apo kerkonte te terhiqte turmen brenda per ti masakruar ne emer te ligjit.
    Kush ishte qellimi i ketij individi, qe ti mendon se mund ta ndalojne arsyet. Desjhira per pushtet e kesaj flliqesire eshte kaq e madhe, sa nuk ka arsye qe t'a ndaloj!

Populli i mencur demonstrues i kthehu kurrizin kryeministrise dhe nisi parrullat paqesore, kur forcat policore u terhoqen ne brendesi te saj. Vetem ky akt hedh posht te gjtha thirrjet prej budalli te Sali Berishes per puc shteti!

Demonstruesit nuk ishin te interesuar per kryeministrin!

Si mendon ti Kino?! Nuk eshte llogjik e mjaftueshme kjo per te arritur ne ate perfundimin qe ty te ka bere kaq pershtypje! Ketu nuk jam une qe po akuzoj, ketu ato qe akuzojne jane Faktet!

PSE kerkoi ti terhiqte demonstruesit ne oborr Policia, duke u terhequr pa ndonje arsye dhe presion te dukshem brenda Kryeministrise?!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Nė gjithė kėtė shkrim,nuk di pse nuk mė pėlqeu pjesa ku bėhet fjalė pėr ndarjen jug dhe veri!!!
    Nuk ka lidhje fare me shkrimin dhe me ato qė ndodhėn!
    Se pėrse e pėrmėnd autori,ėshtė punė e tij!!!

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Vetem nje koalicion me LSI mund ta nxjere Ramen perseri sindaco...
    Tani per tani kjo eshte e pamundur dhe nuk besoj qe LSI te hyje ne koalicion me Ramen,megjithese "kurre mos thuaj kurre" se politikes nuk i dihet .
    ..mendimi im eshte qe LSI egziston vetem tek te punesuarit e ilir metes..te cilet mund ti numerosh me gishta..kete e din edhe vete sala..
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Me 21 janarin Rama nxorri jasht loje Lul Bashen, te cilin mesa duket e shihte si kandidat te forte. Nqs kandidon Lul Basha, Rama do ja permend me spote perdite ato 3 viktimat, jo i vrau Luli, ministri vrases, etj etj...

Por personalisht, jam i gezuar qe Luli u dogj si kandidat bashkie (nqs eshte djeg me vertete) sepse nuk ma mbush syrin. Do preferoja qe PD-ja te nxirrte per kandidat ndonje person qe i a nejt larg politikes, te paperlym, e nga shoqeria civile.
    Domethene eshte e qarte se Rama per te qendruar ne bashki eshte gati te sakrifikoje jete njerezish dhe ti qaje te nesermen.Dakord jam me kete konstatim.

o fadil..eshte zgjedhja jote kur thua " edvin kristaq rama"..por kur thua "sali berisha" perse nuk thua "sali ram berisha" ? ram berisha..karrocieri i kooperatives i cili bente dhe punen e hoxhes se fshatit ne te fshehte..duke qene asnjanjes do te jesh me i besueshem edhe per ato gjerat e tjera qe thua
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

Ky Fadili mir po shkruen po apet PD ja man anen. Nuk munet me kon ky asnjajs.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Une propozoj te ngrihet nje komision hetimor parlamentar per verifikimin e gjendjes shendetsore psiqike te Kryeministrit !

Eshte e vetmja menyre se si Shqiperia mundet te dale nga kriza ku eshte futur ! Pas diagnostikimit dhe mbylljes ne nje institucion shendetsor , qofte brenda apo jashte vendit , te dy forcat politike te nisin bisedimet se cila do te jete rruga e kthimit ne normalitet te Shqiperise !

Ne keto rrethana mundet te jete e pranueshme edhe qe PD te mbaroje mandatin e plote te saj . Kuptohet sipas mendimit tim , se normalisht askush nuk me pyet mua !

Citim Postuar mė parė nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Kino!
    Falimendrit per poetiken filozofike! Ju vlersoj dhe jeni i nderuar!

Mos harro qe kreu i qeverise ka vajtur edhe shume me larg. Therret per puc shteti!

Ne ate klithme nuk ka asnje vlersim. Une thjesh si nje deshmitar i ngjarjes qe pashe, po tregoj kush eshte vrasesi! Kam drejtuar gishtin nga vrasesi. Valle nuk paskam te drejte une qe pashe vrasesin ta tregoj kush eshte. Valle nuk eshte masaker te vrasesh tre njerez te pa fajshem dhe te paarmatosur pa asnje vendim gjykate ne nje vend ku denimi me vdekje ka dy dekada qe eshte hequr.

Fakte?! Ja keto jane faktet Kino!(Mos u bej dhe ti, si ai gjykatesi, qe i kerkonte faktin bashkeshortit, qe kishte zene gruan me nje tjeter)
    Une kur shoh nje njeri te armatosur qe vret nje tjeter me arme zjarri, nuk kam nevoj per vendim gjykate te kuptoj qe ai eshte vrases. Dhe nuk kam nevoj as te vertetoj fjalet e mia te cilat i verteton nje arkiv i gjithe filmash e videosh qe jane ne zotrim te gjithekujt!

Dhe ajo me e rendesishmja nuk mund te flitet per arsye me nje njeri qe arsyen e ka humbur qe femije. Te kishte arsye ky njeri, nuk do kishim arritur deri ketu. Do kishte dy vjete ne opozite tani dhe shqiperia do kishte marre rrugen per tu ngritur ne fluturim, ashtu sic i takon Shqipes.

Ndiqe me kujdes dinamiken e ngjarjeve te asaj dite. Ja me fjale te varfera.

Polic civil te infiltruar ne turmen e demonstruesve provokojne policin. Nderhyjne makinat me uje me presion per te nxitur edhe me teper akseset. Hidhet gazi lotesjelles per te revoltuar turmen. Po behej ceshte e mundur per te revoltuar turmen...PSE?!

Me pas forcat e rendit u terhoqen pa ndonje arsye te dukeshme brenda ministrise. PSE?! Kush ishte arsyeja?! Keto lloj terheqjesh arti ushtarak i njeh me emrin KURTHE! Kujt po i ngrinte kurthe ky individ?! Popullit te tij?!

Mos kerkohej te terhiqeshin turmat brenda ministrise, te shtytura edhe nga elementet e infiltruar dhe te krijohej keshtu iluzioni i nje grushti shteti? Apo kerkonte te terhiqte turmen brenda per ti masakruar ne emer te ligjit.
    Kush ishte qellimi i ketij individi, qe ti mendon se mund ta ndalojne arsyet. Desjhira per pushtet e kesaj flliqesire eshte kaq e madhe, sa nuk ka arsye qe t'a ndaloj!

Populli i mencur demonstrues i kthehu kurrizin kryeministrise dhe nisi parrullat paqesore, kur forcat policore u terhoqen ne brendesi te saj. Vetem ky akt hedh posht te gjtha thirrjet prej budalli te Sali Berishes per puc shteti!

Demonstruesit nuk ishin te interesuar per kryeministrin!

Si mendon ti Kino?! Nuk eshte llogjik e mjaftueshme kjo per te arritur ne ate perfundimin qe ty te ka bere kaq pershtypje! Ketu nuk jam une qe po akuzoj, ketu ato qe akuzojne jane Faktet!

PSE kerkoi ti terhiqte demonstruesit ne oborr Policia, duke u terhequr pa ndonje arsye dhe presion te dukshem brenda Kryeministrise?!
    Duke lene menjane qe i goditen policet, i vune zjarrin pemeve (se cfare iu kishin bere keto, kush e merr vesh) makinave, shperthyen deren me makine etj...si i terhoqi policia brenda?
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

per qefin e tuaj ooo breshka qener,te na rroje partia e shoku edver ne krie oree :P

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •