Nuk me intereson bota por vendi im,ose meqe i permende po te them qe ne shtetet qe kam pare e ku jetoj nuk gjuajne me arme kunder protestuesve edhe kur zaptojne parlamentin.
Statistikat ndoshta te sherbejne ty dhe atyre qe jetojne jashte dhe i kane te gjitha mundesite per te jetuar ne menyre dinjitoze.
Ty,dmth ne,na rritet ekonomia me 12%,dhe te rriten ēmimet me 30%.
Nje bombol gazi kushtonte 12 mije leke,kurse sot kushton 18 mije leke.
Keto jane problemet e perditshme,sa eshte rritur rroga dhe sa eshte rritur buka,vaji,mielli,orizi et. Ndoshta ti nuk e mendon qe ne Shqiperi keto jane problemet,sepse ti sheh qe eshte rritur ekonomia dhe per ty eshte ok.
Qe per nje vend pune duhet te paguash,apo kete ndoshta ste ka qelluar ta degjosh.
Une nuk jam pre e asnje pale politike,sepse jam kunder ēdo qeverie,e majte apo e djathte qe anashkalon problemet serioze te vendit.Une votoj te gjelbertit,qe keshtu jam i imun ndaj sulmeve me ngjyra politike.
Dhe kur shoh qe Ilir Meta fiton 700 mije euro per nje firme,me e pakta irritohem.Ose kur shoh qe gjysma e vilave afer ku jetoj une jan prone e politikaneve.
Pra keto jane problemet aktuale qe une shoh.
Mua nuk me intereson PS,sepse vendi im udhehiqet nga PD dhe kryeministri Berisha.
Eshte votuar nga populli, une kam mesur te jetoj ne demokraci,dhe respektoj verdiktin e popullit sovran.Politika eshte sport qe kushton dhe une nuk kam mundesi ta praktikoj..
Sporti juaj eshte te shkruani sa mire eshte Shqiperia,sa buxhet milioner ka,sa rritet ekonomia.Po hajdeni te jetoni ketu meqe qenka parajsa vete.
Ti ke mundesi te debatosh me mua,si mund te ulen ēmimet dhe te kete vende pune qe njerezit te fitojne dinjitetin e humbur.?
Nese po,jepi se po te ndjek.
Nese jo mos harxho bojen kot,sepse jemi vite drite larg ne hallet e perditshme personale.
Keto jane faktet e nderuar shigjete
folna

Krijoni Kontakt