Close
Faqja 175 prej 220 FillimFillim ... 75125165173174175176177185 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,741 deri 1,750 prej 2192
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga Ilira2 Lexo Postimin
    Ate pra thashe dhe une..qe ja ke dhene ti..dhe videot dhe informacionin rreth tyre. Prandaj dhe opinioni i tyre qe po na e servir si te pa-anshem nuk eshte ne fakt i tille.

Po nuk thone kot qe cdo shqiptar jashte eshte nje ambasador i vogel i Shqiperise. Vetem se varet se si e shikon (ose perdor) ate rol. Disa e kane per nder te jene bijte e nje vendi te denje per tu reklamuar. Cave ju pershtatet me shume t'i shohin 'me keqardhje' e me 'i shkreti ti, shyqyr qe shpetove e ike nga ai vend'. Po helbete, se e kane be qurravitjen neper bote zakon e nuk jetojne dot pa 'keqardhjen' e te tjereve. Keshtu cdo 10 vjet i vene shkelmin cdo progresi....

S'paska liri pa gjak! Deklarate burracakerie! Se eshte gjaku i te tjereve prandaj. Hajt ta shofim menderen ty atje n'video, sa mire do te t'vinte?
    O plake ,
    videon une e gjeta ne internet dhe jua tregova pasi me pyeten se cfare po ndodhte aty !

Normal qe do t'i themi te verteten , pse duhet te genjejme si ty ? Nuk e mbrojme Shqiperine duke genjyer ! Qelbi duet nxjerre , se ndryshe semuret dhe vdes trupi !
    Por mos ki merak se dhe Kilianet thoshin te verteten per Pinocetin ne Kili me 1973 , por ambasadorit tone amerikan nuk ia ndjeu shume ! Keshtu edhe ne Shqiperi , me dallimin se ai "toni" (udheheqesi juaj) atje eshte karikature dhe karagjoz ! Kjo me vjen keq qe shtetit tim i ndodhin keto ! Se shteti nuk eshte i tij (Sales) dhe as tendi , por eshte aq sa tendi edhe timi dhe i atyre qe u vrane !

Sa per qurrat, ku te le Saliu te ngresh koke jashte Shqiperise ! Tribal , kriminel i thone .

N e mundohemi me ndejt krenare , por kesaj i thone krenare por te dh.ier !

Ndersa ate shprehjen qe "liria nuk vjen pa gjak" e kam marre nga Balli i Kombit nga parrulla e luftes antifashiste qe ai beri : " Ngrihuni t'i biem jezitit plak /Se Liria nuk vjen pa gjak / Pa kur t'i shohesh dervene , dervene / Ne vend te pushkes gota dhe ene ... Ha...ha....ha.. Keshtu qe edhe une zgjodha gotat dhe enet . Ca ka te keqe ketu ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 27-01-2011 mė 16:13

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Mos keqinformoni njerezit.
    Komisioni parlamentar nuk eshte ngritur per te hetuar ngjarjet qe sollen vrasjen e 3 shtetasve, por veprimet dhe mosveprimet e Prokurorise dhe te sherbimit informativ.
    Zotėri je duke ngatėrruar X me Y.
    Nė cilėn pjes tė postimit tim e pe keqinformimin??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Zotėri je duke ngatėrruar X me Y.
    Nė cilėn pjes tė postimit tim e pe keqinformimin??
    Station:.....
    Ligji nė Shqipėri (si nė ē'do vėnd tjetėr) pėr tė kryer hetime ngarkon Prokurorinė. (ndryshe nga shpjegimi qė jep chino se mund tė hetoi edhe njė komision parlamentar)
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Top Story- Eshte duke u transmetu nje emisjon per sqarimin per demostratat.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anėtarėsuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Jane plehra te gjithe keto organizatore te kesaj dhune te ushtruar mbi policet dhe ushtaret, qe mbrojne institucionet kushtetuese dhe jo vetem kaq por teresine territoriale te vendit si dhe marrin pjese ne misione luftarake dhe paqeruajtese nderkombetare.
    Ushtaraket jane ne sherbim ketij vendi, qe para atij flamuri qe valvitet mbi keto institucione jane te betuar se edhe do te veteflijohen nese eshte nevoja.
    Ata ushtarake qe kane mbrojtur institucionin kane bere vetem detyren, dhe nese do shikoni ate c'ka jepet ne medja, do vini re qe "pershkallezimi i forces" eshte shume i vonuar.

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Varet. Nga cfare varet? Se pari nga imuniteti dhe indemniteti si kuvendore. Se dyti nga "pesha" e deshmive qe permenden, kur ngritet padia kunder te hulumtuareve (organizatoreve). Shembull sqarues: Nese une shkoj nes ne Tirane dhe ngris padi kunder teje dhe them se Shigjeta ka lenduar me 21 janar njerez me gure, me pyet prokuroria gjegjesisht policia, nga e di une kete gje. E nese une ju them se e kam degjuar kete gje, me pyesin, nga kush. Nese nuk jam ne gjendje te i konkretizoj informacionet e mia, ato nuk do ngrisin padi kunder teje e ndoshta as nuk do fillojne hulumtimet. Sepse sic thashe: Kur guxon te hulumtoje apo ngris padi prokuroria, eshte e definuar gjere dhe gjate ne ligj (Kodin e Procesit Penal). Pra duhen deklarata konkrete per te i thirrur ne biseda investigative. Nuk eshte e thene se cdo gje varet nga deklaratat. Deklartat jane vetem njera nga format e deshmive. Edhe videot, dokumentet, pergjimet, e tjera jane poashtu prova dhe mjaftojne per te nisur hulumtimet.

Keto ishin sa i perket anes se normave procesuale penale.

Ne rastin konkret ka edhe probleme ne lidhje me normat materiale penale. Kjo do te thote se duhet te kete nje norme penale, e cila ndalon veprimet e organizatoreve te demonstrates. Norma qe vijne ne pyetje jane p.sh. lendimet trupore dhe demtimi i pronave. Per E. Ramen keso normash nuk vine ne pyetje. Sepse nuk ka nxitur per to e as nuk i ka kryer vete. Ekzistojne edhe norma tjera. Per shembull nxitje e urrejtjes publike. Por keto norma nuk eshte lehte te permbushen. Sidomos jo nga persona te politikes. Keta kane gjithemone te drejta qe shkojne me larg sesa te ato te njerezve normale. Sepse kjo eshte e vetekuptimte per profesionin e tyre.

Per shkak te ketyre gjerave, dhe duke veshtruar sjelljen e Edi Rames keto dite, mendoj se ka keshilltare ligjore. Vepron cdo here ne skajshmeri te legalitetit, dhe nuk eshte lehte te thuash se ka kaluar ne ilegalitet.
    Te dyja palet kane keshilltaret ligjor dhe kete besoj nuk e ve njeri ne dyshim. Me sa di une, sipas ligjit, organizatori i protestes eshte pergjegjes per protesten qe organizon. Policia mbron qytetaret, bisneset dhe instuticionet nga demtimi. Dihet qe Rama nuk eshte deputet dhe nuk ka asnje status te vecante perballe hetimeve. Po keshtu ishte Rama qe thirri per nje proteste ku dhe dhuna mund te ishte e pranueshme, pra nuk eshte me te degjuar nga ty e une, por me deklarate publike. Dhe kur kjo deklarate konkretizohet ne veprime, hetuesia ka per detyre ta pyesi.
    Mgjth asnje nga ne, nuk i di plotesisht ligjet, por do ishte shume mire sikur prokuroria te ishte me transparente, jo duke bere publike te dhenat per hetimet, por duke ndaluar spekullimet. Mediat po keshtu te merreshin pak me shume me ligjin dhe ata qe i interpretojne ato dhe jo te luaj rolin e prokurorit/gjykatesit. Dhe vete politikanet te linin protestat dhe retorikat, se jo vetem prishin pune, por nuk ndihmojne me hetimet.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anėtarėsuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Dihet qe Rama nuk eshte deputet dhe nuk ka asnje status te vecante perballe hetimeve.
    Mendoj qe kryetari i bashkise se Tiranes ka imunitet njesoj si cdo deputet dhe nuk mund te hetohet. Duhet te provohet nga prokuroria qe ka bere shkelje te kodeve dhe ia heq vetem gjykata nese bindet se eshte fajtor.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Ministri i jashtem i Be tha do ngrihet nje delegazion i posacem per shqiperin e do organizojne votimet parlamentare ne vitin e ardhshem.
    Ku eshte lajmi i fundit.
    Lexoni dhe gazeten e New york times,se ka nje artikull intersant mbi shqiperin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 27-01-2011 mė 16:40

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Per Be do ngrihet nje delegazion i posacem per shqiperin e do organizojne votimet parlamentare ne vitin e ardhshem.
    Ku eshte lajmi i fundit.
    Lexoni dhe gazeten e New york ,se ka nje artikull intersant mbi shqiperin
    E ke gabim.
    Ėshtė njė ide (sugjerim) nga ana e gazetarit tė New York, nuk ka asnjė vendim tė kėtij lloji.

Citim Postuar mė parė nga leci Lexo Postimin
    Nuk me intereson bota por vendi im,ose meqe i permende po te them qe ne shtetet qe kam pare e ku jetoj nuk gjuajne me arme kunder protestuesve edhe kur zaptojne parlamentin.
    Statistikat ndoshta te sherbejne ty dhe atyre qe jetojne jashte dhe i kane te gjitha mundesite per te jetuar ne menyre dinjitoze.
    Ty,dmth ne,na rritet ekonomia me 12%,dhe te rriten ēmimet me 30%.
    Nje bombol gazi kushtonte 12 mije leke,kurse sot kushton 18 mije leke.
    Keto jane problemet e perditshme,sa eshte rritur rroga dhe sa eshte rritur buka,vaji,mielli,orizi et. Ndoshta ti nuk e mendon qe ne Shqiperi keto jane problemet,sepse ti sheh qe eshte rritur ekonomia dhe per ty eshte ok.
    Qe per nje vend pune duhet te paguash,apo kete ndoshta ste ka qelluar ta degjosh.
    Une nuk jam pre e asnje pale politike,sepse jam kunder ēdo qeverie,e majte apo e djathte qe anashkalon problemet serioze te vendit.Une votoj te gjelbertit,qe keshtu jam i imun ndaj sulmeve me ngjyra politike.
    Dhe kur shoh qe Ilir Meta fiton 700 mije euro per nje firme,me e pakta irritohem.Ose kur shoh qe gjysma e vilave afer ku jetoj une jan prone e politikaneve.
    Pra keto jane problemet aktuale qe une shoh.
    Mua nuk me intereson PS,sepse vendi im udhehiqet nga PD dhe kryeministri Berisha.
    Eshte votuar nga populli, une kam mesur te jetoj ne demokraci,dhe respektoj verdiktin e popullit sovran.Politika eshte sport qe kushton dhe une nuk kam mundesi ta praktikoj..
    Sporti juaj eshte te shkruani sa mire eshte Shqiperia,sa buxhet milioner ka,sa rritet ekonomia.Po hajdeni te jetoni ketu meqe qenka parajsa vete.
    Ti ke mundesi te debatosh me mua,si mund te ulen ēmimet dhe te kete vende pune qe njerezit te fitojne dinjitetin e humbur.?
    Nese po,jepi se po te ndjek.
    Nese jo mos harxho bojen kot,sepse jemi vite drite larg ne hallet e perditshme personale.
    Keto jane faktet e nderuar shigjete
    folna
    Me duket se per vendin tone po flasim dhe per te jemi te gjithe te interesuar. Por nuk mund te themi ne te njejten kohe qe nuk na intereson bota, sepse jemi pjese e saj. E provuam te izoloheshim nga bota dhe ende po vuajme pasojat.
    Per ekonomine e Shqiperise, eshte nje nenforum i tere. Po deshe hap edhe nje teme te re ku te duash dhe e diskutojme gjere e gjate. Por po te them qe je gabim. Per nje analize ekonomike nuk bazohesh nga familjet qe mund te njohim une e ti, por ne statistikat dhe politikat ekonomike. Jane disa standarte me te cilat bota bazohet per ekonomine.
    Sa per Meten, dha doreheqjen, hoqi imunitetin dhe i mbetet prokurorise te nxjerr perfundimet pas hetimit. Se nese mbeshtetemi se cfare degjojme, atehere Rama ka nje pasuri qe krahasohet me buxhetin e shtetit nepermjet 20% qe ka marre.
    Per te hyre tek tema qe po diskutohet, si mendon eshte mire qe do zhvillohet mitingu neser? Kjo kur situata eshte e tensionuar, hetimi nuk ka mbaruar, te gjithe nderkombetaret po thone te mos behet...
    gjthmone folna lol
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •