Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371

Fundi i "Basic Instict"

Ky eshte nje nga filmat me te preferuar te mi.
    Nuk e di kush e ka pare nga ju po fundi ca kuptimi ka?
    Duket sikur vrasjet i ka bo psikologja po mjeti i akullit qe tregohet ne fund i perket "vogelushes"!!
    Mos me shpeton ndonje gje pa ndjekur se une e kam mendjen me shume si bo dashuri "vogelushja" Sharon!
    Si mendoni ju?

Full Time Killer
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    me pelqen ai film shum dimegeni sepse esht shum film i mire to class movie, vrasjet tek filmi i ben sharon stone dhe shkruan historit per te dhe ishte partnere me psikologen e stacionit te policise qe ishte ish e dashura e michael dauglas, qe i jep dosjen e mikellit dhe shkruan histori per te, a detective folling with a wrong women. megjithate filmi esht shum i bukur dhe shum sexy.
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Ky film eshte nje nga filmat qe edhe mua me ka pelqyer shume.
    Une e kam kuptuar keshtu:
    Te dyja ato (ose me sakte te treja, duke perfshire edhe te dashuren lesbike te shkrimtares), i benin vrasjet. Ne disa nga vrasjet, shkrimtarja ishte si te thuash, shtytesja dhe vrasjet beheshin nga persona te tjere, por edhe ajo kishte vrare. Nuk kishte gje qe i shpetonte asaj pa provuar, keshtuqe edhe te vriste e kishte provuar. Me sa me kujtohet mua nga nje detaj, ajo kishte hequr dicka nga makina e prinderve te saj dhe ata ishin aksidentuar kur kjo kishte qene ne moshe shume te re.
    Teper e zgjuar dhe teper teper seksi, ajo i shfrytezonte ne menyre te perkryer aftesite e saj dhe gjithmone arrinte ate qe donte.
    "Basic Instict"..... titulli... do te thote shume. Cdo gje e dukeshme, cdo sjellje e kamufluar, e kishte burimin ne fund te fundit ne instiktin baze, te egoizmit njerezor dhe kenaqesise vetvetes me te gjitha mjetet dhe menyrat.
    Do me pelqente shume ta diskutomin kete film. Vertet qe nuk eshte film "limonate" dhe i thjeshte ne te kuptuar. Nese e shikon vetem nje here, nuk merr vesh asgje ne fund te tij.
    E kam pare disa here dhe emocionet qe kam perjetuar kane qene te njejta, ne mos po me shume se ne fillim, sepse cdo here qe e shikoja, kuptoja detaje.
    Ji Vetvetja!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •