Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 83
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Karrieren ........
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2010
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    97
    te dija shume te rendesishme por besoj se dashuria eshte nje ndjenje shume e forte qe do te ishte me veshtir ti rezistoje

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    te dyja jane te rendesishme.....sdo ishte keq ti kisha te dyja
    Non mollare mai !!!!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    pa hezitimin me te vogel zgjedh dashurine...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ne fillim karrieren,tani zgjedh dashurine.

Edhe karriera eshte nje Dashuri me vete....
    Nuk shoh ndonje arsye, qe mos te mbahen te dyja paralelisht....Kam pershtypjen qe nje njeri qe nuk eshte aq i forte sa t'i mbaje te dyja, atehere edhe dashuria nuk do jete aq e forte sa pretendon(ne rast kur zgjedh vetem dashurine)
    Ndersa kur zgjedh vetem karrieren, mund te ndihesh vertete i realizuar dhe kenaq egon, ambicien personale, por ke nevoje ta ndash kete arritje me nje njeri qe te do dhe te mbeshtet, perndryshe do ndihesh bosh Shpirterisht....

Prandaj mendoj se, te dyja plotesojne njera tjetren dhe mund t'i mbash mrekullisht bashke....Mjafton te duash t'ia arrish dicka dhe ia del, jo te rrish duke u qarravitur, jo kete apo ate (mendimi im personal, qe nuk eshte e thene te jete keshtu si them une)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2010
    Postime
    6
    Me cuditet me kete temen..
    Karrieren apo dashurin?? Sikur ti shpjegonin njehere cfare do te thonin keto fjale...se ma merr mendja qe nuk jane te njejta ne kokat e individeve.
    Karriera..mendoj eshte arritja e nje perfeksionimi ne nja zanat qe te do te beje te ndihesh njeri i pranuar dhe i vleresuar ne shoqeri. Po nuk arrite te zgjidhesh problemet e tua jetike, e te jesh i pavarur, nuk mund dhe nuk duhet ti presesh udhen ndonje personi tjeter.
    Dashuria, me vjen keq per shumicen e tyre qe jane sentimentaliste...po une mendoj qe dashuria eshte projekt.... dhe si projekt..ka nevoje per energjine e dy personave qe bashkohen me synime te qarta...
    Keshtu qe mendoj kjo pyetja as nuk ka vend te behet (po ky eshte mendimi im)

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Kete punen e karrieres si ceshtje shume "dallendisese" (marramendese) po e beni (te me duket vetem mua, kshtu?!) Navashni se mos beheni aq "te paarritshem" sa te mos ju'a a varin... as ne qafe! (per nojlloj varseje e kisha fjalen, se mos i'u shkoje mendja per ters! )

Sot, ngado te hedhesh syte vecse, teveqelso-snobizmo-pazarllik...

te dyja?
    ........
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Dashurit s'jane te perjetshme kshuqe konkluzioni karrieren.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •