Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Ujmiri
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    224
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte aq e veshtire per ta imagjinuar...

je me personin qe do ne nje vend te caktuar dhe papritmas te del nje oferte e mire pune ne nje shtet tjeter mijera km larg...

ne keto raste je i detyruar te zgjedhesh. dashurine apo karrieren.
    si nuk te pengoka dashuria ne karriere???
    Dashuria e vertet sa do larg do shkosh ska ndarje vjen nje dite perseri bashkimi ,per ate duhet njeriu te sakrifikoj per dashurin dhe karrieren.
    ~~~~~~~~~~~Astrit Dreshaj~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kishin bere nje studim ne itali ku kishin marre ne studim femrat intelektuale dhe kishin arritur ne perfundimi se mbi 40 % te femrave qe kishin mbaruar shkolle te larte dhe nisur nje pune te mire i kishin lene keto derisa kishin gjetur njeriun e duhur dhe ishin martuar.
    Deshira e vetme e tyre qe shphrehnin ishte te kishin nje familje, femije te shendetshem dhe dashuri ne familje, pa patur ndermend ti riktheheshin profesionit.
    thonin se po kthehet moda e viteve 50

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    kishin bere nje studim ne itali ku kishin marre ne studim femrat intelektuale dhe kishin arritur ne perfundimi se mbi 40 % te femrave qe kishin mbaruar shkolle te larte dhe nisur nje pune te mire i kishin lene keto derisa kishin gjetur njeriun e duhur dhe ishin martuar.
    Deshira e vetme e tyre qe shphrehnin ishte te kishin nje familje, femije te shendetshem dhe dashuri ne familje, pa patur ndermend ti riktheheshin profesionit.
    Marya, thonë se i dashuri/bashkëshorti ta merrë zemrën, fëmija ta merrë shpirtin, dmth, ata janë vetë jeta, vetë bota për ne, janë pasuria më e madhe që s`ka çmim.
    Love has no limits

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Ujmiri Lexo Postimin
    Dashuria e vertet sa do larg do shkosh ska ndarje vjen nje dite perseri bashkimi ,per ate duhet njeriu te sakrifikoj per dashurin dhe karrieren.
    ehu. perralla me mbret i thone ketyre...
    nje sakrifice e tille behet per nje kohe te shkurter.
    e veshtire te rrish 2 , 3 apo 5 vjet pa fjetur me gruan tende... kaq e thjeshte te duket?
    mua jo.

po kur ka edhe femije ne mes? si te largohesh per hir te karrieres???
    Vasudhaiva Kutumbakam

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Gjetja e dashurise eshte nevoje me te cilen lindemi. Pa te ndjehemi te vetmuar, te zbrazet, te palumtur. Per karieren s'mund te thuhet kjo. Njeriu nuk zgjedh (ose rralle fare) me qellim karieren duke lene anash dashurine, por e ben kete pa dije. Thjesht ndjek shkollen, univerzitetin, profesionin, punen dhe dikur veren se ka "zgjedhur" karieren.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    224
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertet,sot familja eshte tempulli i gjdo njeriut ...Flm per artikullin e sjell

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    224
    ehu. perralla me mbret i thone ketyre...
    nje sakrifice e tille behet per nje kohe te shkurter.
    e veshtire te rrish 2 , 3 apo 5 vjet pa fjetur me gruan tende... kaq e thjeshte te duket?
    mua jo.

po kur ka edhe femije ne mes? si te largohesh per hir te karrieres???
    Zotni ti ke menyren e mendimit dhe logjikes ne syt e mendjes tende,shprehja e mendimit eshte dicka tjeter,ti shpreh mendimin tende,une e shprehi timin,per ket arsye dallohen njerzit e sukseshem dhe jo te sukseshem ,perrallat me mbret nuk permend bashk bisedues i rastit,ti duhet te jesh ne gjendje qe brenda ketyre 5 vjetesh ta ngritesh veten nje shkall qe kur te arrish ta takosh gruan te jesh krenar qe e ke ber per te.....Kjo tem ska kufi,Por mos tia fusim kot muhabeteve admiral,jo pse kshtu,jo pse ashtu,familja do sakrific..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ujmiri : 17-03-2011 më 23:47

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    224
    po thuaja mendimin tend. nuk te drejtoi kush pistoleten per te te mbyllur gojen...
    suksesi eshte relativ. cfare eshte sukses per ty, nuk eshte sukses per mua (te pakten keshtu po e kupetoj nga ato qe shkruan)...

une sukses do te quaja te kem nje familie te shendoshe. te kaloj sa me shume kohe me gruan dhe me femijet e mi. te ndihmoj ata qe kane qene me te pafate se une...
    jo te shoh gruan e femijet e mi nje here ne jave apo edhe me rralle sepse kam "zgjedhur" karrieren...
    dmth ti do e lije gruan per 5 vjet per te shkuar ne nje vend tjeter per te bere karriere bravo!une kurren e kurres.

Une Dua te bej karrier por une e shoh ndryshe jeten time,nese dua ose martohem me nje femer,mua nuk do me pengoj ,thjesht do te jet nje mbeshtetje per mua,do te me ndihmoj,ti duhet ta dish nje ligj te natyres qe kam pas fatin ta perjetoj dhe mesoj,nese ke karrier e ke jeten me te lumtur dhe ke me shum kohe ti dedikohesh gruas,dhe familjes tende,nese nuk ke karier,je i detyruar te besh pune me qef e pa qef,me orare te s'tergjatura,ketu ne ameirk nese nuk ke karier,je i detyruar te mbash pune me orare te gjata,qe ske kohe as te flesh mir si duhet,ta kthesh ne anen tjeter,karriera nuk do te thot qe te ben te lumtur,por te jep nje pozit ku ke nje pune 8 orshe pjesen tjeter ia dedikon familjes thjesht ke nje jet normale.,ose le ta marrim para se te besh karrier,je duke shkuar ne shkoll,dashuron dikend,kjo do te thot nje dashuri bashk me karrier,
    Karriera nuk mohon dashurin,ajo shkelqen ma shum sec duhet...

Kam jetuar ne Kosove
    Kam jetuar ne Shqiperi
    Kam Vizituar Zvicrren
    Kam Vizituar Spanjen
    Kam vizituar Argjentinen
    Kam Vizituar Anglin
    Kam Vizituar kanadan
    Kam VIzituar Meksiken
    Ameriken me shum shtete
    Tash jetoj ne New York

Bjeri verdall ketyre shteteve edhe ti,te premtoj qe do ta shihesh jeten e vertet..

Mbaroj bashkbisedimi mesn nesh mik i dashtun,sepse ke nje bote krejt tjeter ndaj te vertetes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ujmiri : 19-03-2011 më 01:48

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    qe ai qe ben karriere ka me shume kohe per t'i dedikuar gruas dhe femijeve, eshte nje perralle...
    nuk eshte aspak e vertete...

i kam rene verdalle shume me teper shteteve se ti. kam qene ne me shume se 2-fishin e shteteve qe ke vizituar ti dhe e kam pare boten e vertete.
    prandaj flas ashtu...

nejse mbaj mendimin tend.
    leje gruan vetem per 5 vite se do kujdeset komshiu per te. mos u bej merak. LMFAO

numri i divorceve rritet cdo dite, sepse ka njerez si ti, qe vrapojne pas karrieres.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Mundsisht te dyjat, e kryesoja eshte dashuria, perndryshe do te mbetet dashuri karieriste, asgje.
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •